Sneijder, Fesih Hakkını Kullanmadı!

Ben seni kongre üyesi sanirdim, Kanuni Sultan Süleyman cikdin mübarek. :)

Dostum bu benim ululugum ya da ustunlugumden degil zaten ...

seviyesi vasatin alti olan arkadaslarimin olusturdugu gruba soylenen bir "halk" tabiri demek daha dogru olur ... tirnak icinde yani .. guzide vatanimin halkini kast etmem soz konusu olamaz

isi gucu burada beklesip "o kisiden bir yorum gorsem de atissam" diyen topluluga hitaben ...

Son düzenleme:
nkbli sinan yine meydani bos bulup sneijder'a mi musallad olmush

raporlayin arkadaslar

Hatirlatalim

Riekerink: Sneijder'in görevi gol atmak degil.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

O kadar kazanmiyor ibrahim ama bazi oyuncular malesef isimleri ile idare ediyorlar, dedigim gibi sneijder ve selcuk bizdeki ornekler , diego krasic persie fenerdeki versiyonlar , bjk biraz son donemde akillandi.

herkes sneijder gibi bir oyuncuya sahip olmak ister , ama herseyin de bir ust noktasi oldugu gibi dususu de vardir , bunu kabullenmek gerekir .. tahta ayakli yeteneksizler arasinda elbette sneijder bir degerdir

ama goruluyor ki son 1,5 sezondur , gitmiyor olmuyor .. en onemli gosterge sut konusu .. 19 mactir sneijderin tek gol atamamasini takimin genel durumu ile aciklayamayiz ..

bu adam genclere , fenere ,bjk ye juventusa , eskisehire , bursaya ... yani tonla gol atti.. eger gol orucu denen sey son 19 mactirsa , ayrica bu istatistik disinda top kaybetme su bu gibi negatif seyler de artis gosterdiyse ,hala daha kalkip su kadar asist yapti demek durumu kurtarmiyor , elbette asist yapacak , biz yapmadiklarini konusuyoruz

yine de herseye ragmen gecen sezondan farki , yatista degil , tamam cabaliyor . ama benim 4,5 kazanan sneijder ile 3,5 kazanan selcuktan 8 lik verim almam lazim fit olmam icin .. tesbihte hata olmaz ama bu ikiliden alamiyoruz bunu 2 sezondur

Sneijder'i Diego ve Krasic ile kiyasliyor adam :D

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Gönderseler de medya rahatlasa.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben kimseyi kimseyle kiyaslamiyorum , takimlarindan onemli gelir etmelerine ragmen performanslari ile bunun karsiligini vermedigine inandigim isimler bunlar .. GS nin ya da sneijderin sorunu degil ,boyle bir durum var ulke futbolunda

son donemde bu olay yerlilere de sirayet etmeye, cem paul isimli kimsenin bilmedigi oyuncuya imza parasi vermeye , yasinden zam olmazsa bu kadarlik oynarim tehditlerine , umut sabri nin zoraki uzayan sozlesmelerine , klubun feda yalvarmalarina kadar uzadi

rakamlar asiri sisti .. ben odedigim paranin karsiligini cogu oyuncudan alamiyorum , bjk marcelo ya ne veriyor bilmiyorum ama benim serdar ya da chedjou ya resmen bosuna verdigim para kadar degildir

bizim ve fb nin acilen ve kesinlikle bu maas sorununa cozum bulmasi sart oglu sart .. surdurulebilir degil bu gidisat

O kadar kazanmiyor ibrahim ama bazi oyuncular malesef isimleri ile idare ediyorlar, dedigim gibi sneijder ve selcuk bizdeki ornekler , diego krasic persie fenerdeki versiyonlar , bjk biraz son donemde akillandi.

herkes sneijder gibi bir oyuncuya sahip olmak ister , ama herseyin de bir ust noktasi oldugu gibi dususu de vardir , bunu kabullenmek gerekir .. tahta ayakli yeteneksizler arasinda elbette sneijder bir degerdir

ama goruluyor ki son 1,5 sezondur , gitmiyor olmuyor .. en onemli gosterge sut konusu .. 19 mactir sneijderin tek gol atamamasini takimin genel durumu ile aciklayamayiz ..

bu adam genclere , fenere ,bjk ye juventusa , eskisehire , bursaya ... yani tonla gol atti.. eger gol orucu denen sey son 19 mactirsa , ayrica bu istatistik disinda top kaybetme su bu gibi negatif seyler de artis gosterdiyse ,hala daha kalkip su kadar asist yapti demek durumu kurtarmiyor , elbette asist yapacak , biz yapmadiklarini konusuyoruz

yine de herseye ragmen gecen sezondan farki , yatista degil , tamam cabaliyor . ama benim 4,5 kazanan sneijder ile 3,5 kazanan selcuktan 8 lik verim almam lazim fit olmam icin .. tesbihte hata olmaz ama bu ikiliden alamiyoruz bunu 2 sezondur

Geçen sezon yatışta olması normal bir tek muslera yatışta olmadı.O da yatışta olsaydı 6.bile bitiremezdik.Sen gollük paslar ver umut gibi futbol özürlüsü boş kaleye bile atamayacak kadar yeteneksiz olsun.Kim yatışa geçmez ki sen didin çırpın önündeki forvet sandığın adam atamasın.Biz bile stadda tvde çıldırdık o adamların halini düşünmek lazım birde.

Alex Hagi Elano veya fenerin zamaninda aldigi bodur boylu simao veya maldonado

o pozisyonda olup da 19 mac gol kaydedemeyen her oyuncu elestirilir , en azindan bizim forumumuzdaki gibi kotu bile denmeye korkulmaz

19 haftadir gol atamazsin da 5 inde sakat 3 unde kirmizi karttan cezalisindir anlarim , yahu bilal kisa yarim yarim girdigi maclarda 7-8 gol atti gecen sene , CL de atti , tr kupasinda atti , ligde atti

hakan balta super kupada atti . Hala hala hala koruyorsunuz bu arkadasi

kardesim kotu deyin kimse size sozunuzden dondunuz diye baska gozle bakmaz , goruneni inkar ederek git gide daha cok kisiye kendinizi gulduruyorsunuz farkinda degilsiniz

simdi bana saldirinca sessizce konulari okuyan uyeler daha da anlayacak tek yaptiginizin sozunuzu yememek icin dogrulari inkar ettiginizi

Joker vs Spiderman POO Colored Balls Prank | Black Spiderman Frozen Elsa - Real Life Superhero Movie - YouTube

Kongre üyelerini sağlık testinden geçirirsek sorunlarımızı çözebiliriz. Kendi kendilerine forumlarda konuşmak yerine kongrelerde konuşsalar keşke.

Geri
Üst Alt