Sneijder Gidiyor ve Rotası Kesinleşti!

Sözleşme uzatırız. :)

Sanki onca problemler yetmedi, bir de bu çikti.

Sneijder gitmek istiyorsa normaldir; adamin gerçek mevkiide oynatmiyor Mancini hoca, hem oynadigi oyunculara bakarsan sadece Telles ve Melo suan fark yapacak oyuncular; gerisi ya yetersiz ya formsuz.

Sneijder giderse ondan daha iyi oyuncu bulamayacagiz gelecek 5 sene.

o Juventus golü asla unutmayacagim.

giderse 4-4-2ye döneriz Selçugu kazanırız. Ama Çok şeyde kaybederiz orası kesin.

Selçuk sirf Sneijder var diye kötü oynuyor okudugum en saçma seylerden birisi.

Sneijder takimda oldugu için Selçuk daha çok defans yapmali bu dogru ama bu Selçukun performansini o kadar etkilemiyor, onun 2 sezonki formsuzlugu etkiliyor.

selçuk inanı bu saatten sonra rubin kazan bile kazanamaz xD

Çeptalk

şu adam haftasonu içeri dribling yapıp burak'ın şaşkın bakışları arasında topu ağları yolladı mı , hepinize girecek bu haberleri yapan fener medyası.

Selçuk sirf Sneijder var diye kötü oynuyor okudugum en saçma seylerden birisi.

Sneijder takimda oldugu için Selçuk daha çok defans yapmali bu dogru ama bu Selçukun performansini o kadar etkilemiyor, onun 2 sezonki formsuzlugu etkiliyor.

selçuk'un performans kaybının en büyük nedeni yanında hamit gibi bir oyuncunun eksikliğidir.

Hamit selcuk melo 3lüsü birbirini çok iyi tamamlıyordu bence.

hamitin merkezde oynadığı zamanı kastediyorum.

bu arada bence galatasaray'a en uygun taktik

4-4-1-1

Bu takimda tek barindirilmasi gereken yabanci oyuncular; en basta Sneijder, sonra Melo,Muslera,Alex ve Bruma.

Chedjouymus, Danymis, Amrabatmis, Drogbaymis, Ebouemis hepsi gitmeli.

Bir istisna, 5 yabanciya dustugu takdirde Muslera gidebilir. Yerine Onur veya Tolga'yi alamayacagimiz varsayildiginda ise Ufuk'a kaleyi emanet etmekten baska bir caremiz yok. Eray'dan hic bi b*k olmaz zira.

Bu takimda tek barindirilmasi gereken yabanci oyuncular; en basta Sneijder, sonra Melo,Muslera,Alex ve Bruma.

Chedjouymus, Danymis, Amrabatmis, Drogbaymis, Ebouemis hepsi gitmeli.

Bir istisna, 5 yabanciya dustugu takdirde Muslera gidebilir. Yerine Onur veya Tolga'yi alamayacagimiz varsayildiginda ise Ufuk'a kaleyi emanet etmekten baska bir caremiz yok. Eray'dan hic bi b*k olmaz zira.

Yönetim sezon sonu belirli bir bütçeyle kaliteli oyunculari alirsa, bu takim dogru yola gider.

Ama Ontivero gibi tanimamis yetenekleri almaya devam ederse isimiz çok, çok zor.

Hersey yönetim bu sezon sonu yapacagina bagli, kimi alacagina bagli çünkü suanki kadroyla 2ncilik bile elden gidiyor artik.

Takimda daha çok genç oyuncu olmasi elbette iyi de mevcut oyuncularin yarisi yetersiz. Yekta, Burak, Umut, Drogba (yasli), Ceyhun, Selçuk (yetersiz) gibi oyuncular ilk 11e girerse sen nasil Avrupada basarili olacaksin?

takım kötu gıdınce böyle asparagas haberler çıkması normal.gazeteler futbol adına konuşacak bir sey bulamayınca böyle haberlerlerle gazateyı doldurmak zorunda kalıyor.itibar etmeyın.

Yönetim sezon sonu belirli bir bütçeyle kaliteli oyunculari alirsa, bu takim dogru yola gider.

Ama Ontivero gibi tanimamis yetenekleri almaya devam ederse isimiz çok, çok zor.

Hersey yönetim bu sezon sonu yapacagina bagli, kimi alacagina bagli çünkü suanki kadroyla 2ncilik bile elden gidiyor artik.

Takimda daha çok genç oyuncu olmasi elbette iyi de mevcut oyuncularin yarisi yetersiz. Yekta, Burak, Umut, Drogba (yasli), Ceyhun, Selçuk (yetersiz) gibi oyuncular ilk 11e girerse sen nasil Avrupada basarili olacaksin?

Mesele Ontivero gibi genc oyuncularin alinmasinda degil, bunu ben herdaim desteklerim. Ancak yabanci sinirlamasi varken bu isler olmaz. Yabanci sinirlamasi demek, garanti oyuncuya sans vermek demektir. Ontiver son 20 dakika, son 15 dakika oyuna girecek ki, yavastan pismeye baslasin. Peki mevcut kurallar cercevesinde bu ne kadar mumkun? Teknik olarak dogru, ancak taktik olarak yanlis oldugu gercegi ortaya malesef ki cikti.

Mesele Ontivero gibi genc oyuncularin alinmasinda degil, bunu ben herdaim desteklerim. Ancak yabanci sinirlamasi varken bu isler olmaz. Yabanci sinirlamasi demek, garanti oyuncuya sans vermek demektir. Ontiver son 20 dakika, son 15 dakika oyuna girecek ki, yavastan pismeye baslasin. Peki mevcut kurallar cercevesinde bu ne kadar mumkun? Teknik olarak dogru, ancak taktik olarak yanlis oldugu gercegi ortaya malesef ki cikti.

Kiralanmasi lazim, suan fark yapacak oyuncu degil bence.

Nasil Telles gibi fark yapan yetenek aldigimiz gibi, Brezilyadan öyle kanat oyuncusu alsaydik daha çok faydali olurdu takim için, simdik Umut Gündogan, Salih Dursun gibiler ilk 11e çok zor girerler. Hajrovic iyi rotasyon oyuncu ama kanatda pek is yapamiyor. Günter'in durumu bilmiyorum.

mali durumdan oturu bi kac sene daha sneijder transferı yapamayız takımda kalmak ıstıyorsa kalsın..ancak mevkısınde oynatmamız gerek adamı.ona gore transfer yapılmalı gerekıyorsa burak ı satmamız gerek.

Kendisi gitmek isteyebilir sebep malum.

Yok gitmek istemezse teklif edilen meblağa bile bakılmayıp reddedilmeli. Zaten yaşından dolayı astronomik bir teklif de gelmez heralde.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bütün haber sitelerinde çıkıyor. :( Yazık oldu.

Eğer yönetim Sneijder'in etrafına onun kalitesinde isimler koyamayacaksa satıp para kazanabilir.

15m eurodan aşağı verilmemeli. tabi kendisi gitmek istiyorsa

gitmek istiyorsa ve güzel bir fiyat vereceklerse neden olmasin? sonuc olarak sneijderi iyi kulanamiyoruz , yabanci siniri kalkmadikca sneijder gibi oyuncular bize cok lüks kacacak , elinde sneijder gibi bir oyuncu var ama kanatsiz oynuyoruz bu adam kime pas atacak? cakili kalan drogbaya mi yoksa herzaman ofsayta düsen buraka mi?

Geri
Üst Alt