Murat Kahramanoğlu
Kırmızı Üye
- 10 Ocak 2014
- 1.438
- 0
- 606
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk sirf Sneijder var diye kötü oynuyor okudugum en saçma seylerden birisi.
Sneijder takimda oldugu için Selçuk daha çok defans yapmali bu dogru ama bu Selçukun performansini o kadar etkilemiyor, onun 2 sezonki formsuzlugu etkiliyor.
Bu takimda tek barindirilmasi gereken yabanci oyuncular; en basta Sneijder, sonra Melo,Muslera,Alex ve Bruma.
Chedjouymus, Danymis, Amrabatmis, Drogbaymis, Ebouemis hepsi gitmeli.
Bir istisna, 5 yabanciya dustugu takdirde Muslera gidebilir. Yerine Onur veya Tolga'yi alamayacagimiz varsayildiginda ise Ufuk'a kaleyi emanet etmekten baska bir caremiz yok. Eray'dan hic bi b*k olmaz zira.
Yönetim sezon sonu belirli bir bütçeyle kaliteli oyunculari alirsa, bu takim dogru yola gider.
Ama Ontivero gibi tanimamis yetenekleri almaya devam ederse isimiz çok, çok zor.
Hersey yönetim bu sezon sonu yapacagina bagli, kimi alacagina bagli çünkü suanki kadroyla 2ncilik bile elden gidiyor artik.
Takimda daha çok genç oyuncu olmasi elbette iyi de mevcut oyuncularin yarisi yetersiz. Yekta, Burak, Umut, Drogba (yasli), Ceyhun, Selçuk (yetersiz) gibi oyuncular ilk 11e girerse sen nasil Avrupada basarili olacaksin?
Mesele Ontivero gibi genc oyuncularin alinmasinda degil, bunu ben herdaim desteklerim. Ancak yabanci sinirlamasi varken bu isler olmaz. Yabanci sinirlamasi demek, garanti oyuncuya sans vermek demektir. Ontiver son 20 dakika, son 15 dakika oyuna girecek ki, yavastan pismeye baslasin. Peki mevcut kurallar cercevesinde bu ne kadar mumkun? Teknik olarak dogru, ancak taktik olarak yanlis oldugu gercegi ortaya malesef ki cikti.