Sneijder Gitsin İstemem Ama Gidecek Diyenlere

wes bu tabloda zaten ibra, eto'o ve milito ile ayni ve/veya daha üst seviyededir.

onu almak isteyen kulüp bugünün piyasasinda en az 20 milyon vermek zorundadir.

eminim ki, onu almak isteyen kulüp 20 milyonu gözden cikarmayi da göze alacaktir cünkü sneijder'in kalibresindeki kulüpler dünyada sayilir (manu, real, barca, l'pool, paris, vb)

bizimkiler de zaten 20 milyondan düsük bir teklife satmazlar.

Sen de takdir edersin ki o günden bugüne piyasa hayli yükseldi, fiyatlar kabardı. Deco örneginden devam edeyim, o Deco'yu Porto suan kaca satardı sence Barcelona'ya?

Bugünün Monaco'su o günün Chelsea'si... Bu günlerde PSG Monaco ne kadar para saciyorsa, bir iki yil evvle Anzhi sacti, ondan önce de Chelsea...

Sneijder'i Deco'dan bir tik üst görsemde, gelecek tekliflerin 12-15 milyon euro yu gececegini hic zannetmiyorum.

Eto'o ve İbrahimovicin bonservislerinin düsük olma nedenleri, maaslarinin cok yüksek olmasiydi. İbrahimovicin Milana vergilerle birlikte maaliyeti 24 milyon euroydu.

Ikisi ucuza gitti diyorsun ama piyasa degerleri buymus ki daha fazla teklif eden olmamis...

Futbola iş adamları el atınca zikredilen paralar çok değişti. 20 milyon çerez parası şu anda..

Ben 20 milyon cok para demedim ki, sol cebinden cikaririm :DD

Saka bi yana 20 milyon futbol dünyasinda normal sayilsada, benim burada göstermek istedigim. 30 yasinda bir futbolcuya bu para verilmesi olasi degil (tarihdeki o 3 futbolcu yu ayri tutuyorum, formlarin zirvesindeydiler).

haklısın ama sneijderin bu seneki istatistiği o 3 futbolcudan çok farklı değil sanki?

Sneijder e toz kondurmam :) lakin arada baya fark var, ve üstelik Serie A nerde Süper Lig nerdeeee

Sadece medya'nin isi degil, ayni zamanda son volesini vurmaya calisan Sneijder ve menajerinin de parmagi var aldiklari maasi az buluyorlar, %30 arttirmak istiyorlar..

Manajer oyunu hic aklima gelmemisti dogrusu.

Yilda 4.5 milyon kesmiyor demekki o_O

20 vermezler diyodum resimlere baktım . 20 verirler :D

Yani 3-4 Wes Klasında veya 1-2 tık üstü isim var

onlar 22-30 arası almıs

aman Gitmesin Wesimiz işimiz bitmedi daha

Yapma ya o zaman resimler ters tepki yapti :)

Insaf diyorum su konuyu açanlara ya.

Tabiki de Sneijder i satmayalim ama o listelerde dünya capinda 2 futbolcu var, bir tanesi Zlatan, digeri Etoo. Diger futbolcularin bedellerini bos yere koymussun.

Sneijder dünya capinda bir oyuncudur ve bu listelerden cikan sonuca göre de Sneijder bugun satilirsa degeri 20 milyon eder kesinlikle.

Yine de dunya capindaki oyuncularin 30 yaşlarına gelselerde 20 milyon edecegini bizlere gosterdigin icin tesekkurler.

Tamam kardes kizma insafa geldim :D

Başkan, ısıtıp ısıtıp Şino'nun fiyatı bu işte parayı veren alır demese zaten kimse gitsin demeyecek millet de haklı bir türlü sahiplenemedik ki her an gidecek gözüyle bakıyoruz.

Geri
Üst Alt