Sneijder, Hakan Balta ve Carole, Gençlerbirligi Maçında Yok!

Bütün yil surekli muthistik sneijder oynamadi dagildik. Bir kabul edin artık sneijder dahil bütün takım yoklari oynuyoruz haftalardır.

sana birkac neden söylim

Takim savunmasi
Kondisyon
2 defansif orta saha oyuncumuzun atak gelistirememesi (sneijder hep arkaya gidip mükemmel Selcugun acigini kapatmaya calisiyor)
Kanatlarin statik olmalari (sinan sakat)
Fovet yoksuklugu

zaten yenemicektik ama mal gibi izleyip işkence çekicektik, şimdi sneijder yoksa izlemeye değer bişeyde yok

Bütün yil surekli muthistik sneijder oynamadi dagildik. Bir kabul edin artık sneijder dahil bütün takım yoklari oynuyoruz haftalardır.

Evet bu sene kötü oynuyor ama sen ondan geldiğinden beri nefret ediyorsun, sebebi de belli. Malum futbolcuların kredisi sende yıllarca sürerken, Sneijder leş bir takımda kötü oynamaya başlayınca anında bu yorumları rahatlıkla yapabiliyorsun.

sana birkac neden söylim

Takim savunmasi
Kondisyon
2 defansif orta saha oyuncumuzun atak gelistirememesi (sneijder hep arkaya gidip mükemmel Selcugun acigini kapatmaya calisiyor)
Kanatlarin statik olmalari (sinan sakat)
Fovet yoksuklugu
Sinan a kalmisti işimiz birakin artik bos adamlara umut bağlamayı. Sneijder bu sene 3 mac oynamamistir podolski deseniz zaten 2 adim atacak hali yok haftalardir. Sen ileride savunma yapmazsan orta sahanda defansinda dagilir. Aylar once yazmisiz zaten birinci öncelik on libero 2. ise stoper diye sonra golcü alinmaliydi takima. Helva gibi ileri uç oyuncularin koşmayan sneijder podolski selçuk gibi adamlarla savunma filan yapamazsin. Ibb ye 3 gol atip 3 yiyorsan sıkıntı takim savunmasinda yani bütün takimdadir. Bu ligin en cok gol atan 2. Takimisin ve kadrosunda persie size inanilmaz fernandao olan takim senden 7 gol az atmış. Kisaca takim olarak bitik vaziyetteyiz ve sorumlulari en basta milyonlari götüren sneijder podolski selçuk burak ched ve maalesef muslera dir. Ayirt etmeden eleştirmek içinde biraz adil olmak gerekir.

Evet bu sene kötü oynuyor ama sen ondan geldiğinden beri nefret ediyorsun, sebebi de belli. Malum futbolcuların kredisi sende yıllarca sürerken, Sneijder leş bir takımda kötü oynamaya başlayınca anında bu yorumları rahatlıkla yapabiliyorsun.

ben geldiğinden beri nefret filan etmiyorum, sağına bruma(bu sene kim var belli bile değil) soluna yasin( bu sene olcan filan takılıyor işte) önüne burak/umut koyacaksak kalmasın faydası olmaz diyordum hala da dediklerimin arkasındayım. Sneijderi koyacaksan takıma 2 tane fırtına gibi oyun zekası olan kanat bir de hızlı ve bitirici forvet koyacaksın önüne. Yok koyamıyacaksan takımda işi yok göndereceksin gidecek. yoksa bu sene gibi yokları oynar sizde burda hala yok sneijder böyleydi yok şöyleydi der takımın bitişini hep beraber izlemeye devam ederiz..

ben geldiğinden beri nefret filan etmiyorum, sağına bruma(bu sene kim var belli bile değil) soluna yasin( bu sene olcan filan takılıyor işte) önüne burak/umut koyacaksak kalmasın faydası olmaz diyordum hala da dediklerimin arkasındayım. Sneijderi koyacaksan takıma 2 tane fırtına gibi oyun zekası olan kanat bir de hızlı ve bitirici forvet koyacaksın önüne. Yok koyamıyacaksan takımda işi yok göndereceksin gidecek. yoksa bu sene gibi yokları oynar sizde burda hala yok sneijder böyleydi yok şöyleydi der takımın bitişini hep beraber izlemeye devam ederiz..

Biz bunu geldiğinden beri söylüyoruz zaten. En iyi performansına ulaştığı Mancini döneminde bile genellikle skor katkısı yüzünden beğenildi. Yoksa Sneijder gibi bir adamın iyi bir takımı nasıl yönlendireceğini herkes biliyor. Sneijder gönderilecekse diğer emicilerin de yollanması gerekiyor. Madem Sneijder'i yollayacak kadar zor duruma düştük, artık düşük bütçeli genç bir sistem takımı kurmamız gerekiyor. Ama basının derdi bu değil, Sneijder'in gönderilip diğer emicilerin takımda kalmasını istiyorlar. Drogba'yı kötü ve takmıyor artık diye yolladığımız gibi takımın geri kalanını aynı şekilde bırakacaksak, Sneijder'in gitmesine gerek yok.

Biz bunu geldiğinden beri söylüyoruz zaten. En iyi performansına ulaştığı Mancini döneminde bile genellikle skor katkısı yüzünden beğenildi. Yoksa Sneijder gibi bir adamın iyi bir takımı nasıl yönlendireceğini herkes biliyor. Sneijder gönderilecekse diğer emicilerin de yollanması gerekiyor. Madem Sneijder'i yollayacak kadar zor duruma düştük, artık düşük bütçeli genç bir sistem takımı kurmamız gerekiyor. Ama basının derdi bu değil, Sneijder'in gönderilip diğer emicilerin takımda kalmasını istiyorlar. Drogba'yı kötü ve takmıyor artık diye yolladığımız gibi takımın geri kalanını aynı şekilde bırakacaksak, Sneijder'in gitmesine gerek yok.

Takımın miadı doldu zaten sadece sözleşme bitimleri beklenecek ve bence ne sneijder ne selçuk ne de diğer işe yaramazlar bu takımda kalacak. Kalmamalı da zaten.

Takımın miadı doldu zaten sadece sözleşme bitimleri beklenecek ve bence ne sneijder ne selçuk ne de diğer işe yaramazlar bu takımda kalacak. Kalmamalı da zaten.

Selçuk, Burak, Sneijder, Semih falan hiçbiriyle sözleşme yenilenmemeliydi. İlk geldiklerindeki ücretleri ve kontrat süreleri gayet yerindeydi.

Bunlardan daha büyük bir sorun da Terim'in gönderildiği sezonki yaz transferleri ve sonrasındaki dönemlerde gelen neredeyse hiçbir transfer katkı vermedi. O transferler yapılmamış olsa bile sportif olarak büyük kaybımız olmazdı, hatta bugün düştüğümüz finansal duruma da düşmezdik.

Son düzenleme:
Selçuk, Burak, Sneijder, Semih falan hiçbiriyle sözleşme yenilenmemeliydi. İlk geldiklerindeki ücretleri ve kontrat süreleri gayet yerindeydi.

Bunlardan daha büyük bir sorun da Terim'in gönderildiği sezonki yaz transferleri ve sonrasındaki gelen dönemlerdeki neredeyse hiçbir transfer katkı vermedi. O transferler yapılmamış olsa bile sportif olarak büyük kaybımız olmazdı, hatta bugün düştüğümüz finansal duruma da düşmezdik.

işte yönetimin Fatih Terim egosu sonucu gittikten sonra onsuz da başarı sağlanır düşüncesi ve yapılan bom boş transferler ve yabancı sınırının sonucu bugünlere geldik.

aynen yaw, selcuk gibi degiller. Küsmüyorlar, yada bilerek kirmizi görmüyorlar. Yaziklar olsun size sneijder ve nando. Azicik selcuk gibi hem saha disinda hemde saha icinde kacak oynayin olun . Örnek alin

Hayırdır 2 kelimenden biri Selçuk aferin böyle devam

İsmini ezberletecek size böyle

işte yönetimin Fatih Terim egosu sonucu gittikten sonra onsuz da başarı sağlanır düşüncesi ve yapılan bom boş transferler ve yabancı sınırının sonucu bugünlere geldik.

Yabancı sınırı bu kulübe ve Aysal'a vurulmuş en büyük darbeydi. Ama Aysal ve Terim kapışmak yerine gerçekten "aslolan Galatasaray'dır" deseydi şu an çok farklı olabilirdi.

hee aydincik nolmus

Fazla döner yemekten beynindeki hücrelerin bir çoğunu kaybetmiş olduğundan seni pek ciddiye almıyorum

Her mesajıma alıntı yapmazsan sevinirim.Sonra cezalı forumunda adminlere ağlıyorsun neden ceza yedim diye

Tasmanı taktığıma göre rahat rahat dolaşilirsin

İyi forumlar

Fazla döner yemekten beynindeki hücrelerin bir çoğunu kaybetmiş olduğundan seni pek ciddiye almıyorum

Her mesajıma alıntı yapmazsan sevinirim.Sonra cezalı forumunda adminlere ağlıyorsun neden ceza yedim diye

Tasmanı taktığıma göre rahat rahat dolaşilirsin

İyi forumlar

hadi aydincik haaaadi. yüzünede diyorum herseyi aydincik.

Tasma isini kardesim ailene diyebilirsin, takabilirsin tanimadigin kisilere degil. Üstelik döner möner pek sevmem ;)

Geri
Üst Alt