Sneijder İçin 23.50'de Havaalanına!

M.Yasin Çakmak‏ @NajaLegionis
Futbolcu karşılama muhabbetini sevmem, Sneijder da haketmedi ama arkadan iş çevrilmesine o kadar sinir oluyorum kimse TR'de olsam giderdim.

DD6vzqZUwAABOXo.jpg

Forza Cimbom‏ @forzacimbomtr
Loading.
#SneijderiKarşılıyoruz

Melo´nun gitmesi bile ap ayri bir durum. Sans mi dersin, yada Melo´nun faydasi mi dersin, o kisiye kalmis. Ama Melo varken takim 4 senede 3 sampiyonluk kazanmisti. Yani taraftarin bu konuda isyan etmesi haklaridir. Melo´nun piskolojik üstünlügü takimi motive etmesi, son yillarda eksik kaldigi da bir gercek.

Sneijder ile ise iki senedir 4. yada 6. siradayiz. Olsa ne olur, olmasa ne olur. Zaten en kötü yapabilecegimiz tam olarak bu.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
M.Yasin Çakmak‏ @NajaLegionis
Futbolcu karşılama muhabbetini sevmem, Sneijder da haketmedi ama arkadan iş çevrilmesine o kadar sinir oluyorum kimse TR'de olsam giderdim.
bu kım ya bı kongrede konustu dıye kendını bısey sandı

Beyler bu adam hak etmiyor beyler, garsonculuk oynayacam diye acunla takılıyor beyler. Uyanın beyler

Melo´nun gitmesi bile ap ayri bir durum. Sans mi dersin, yada Melo´nun faydasi mi dersin, o kisiye kalmis. Ama Melo varken takim 4 senede 3 sampiyonluk kazanmisti. Yani taraftarin bu konuda isyan etmesi haklaridir. Melo´nun piskolojik üstünlügü takimi motive etmesi, son yillarda eksik kaldigi da bir gercek.

Sneijder ile ise iki senedir 4. yada 6. siradayiz. Olsa ne olur, olmasa ne olur. Zaten en kötü yapabilecegimiz tam olarak bu.
Peki senin kişisel fikrin ne Melo ile ilgili, şans mı, yoksa onun faydası mı?

Bu Ateş üfleyerek sönmez

DD6xGp_UMAEJEm7.jpg

Efsane geliyor efsaneeeeeee

canli yayin olacak mi beyler

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Gsnin utanc gecesi

Geri
Üst Alt