Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Tunç Kayacı tek tek yalan iddialara ayar veriyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kım ya bı kongrede konustu dıye kendını bısey sandıM.Yasin Çakmak @NajaLegionis
Futbolcu karşılama muhabbetini sevmem, Sneijder da haketmedi ama arkadan iş çevrilmesine o kadar sinir oluyorum kimse TR'de olsam giderdim.
Fotodakiler hazır oraya kadar gitmisken sınır dışı edilmeli
Peki senin kişisel fikrin ne Melo ile ilgili, şans mı, yoksa onun faydası mı?Melo´nun gitmesi bile ap ayri bir durum. Sans mi dersin, yada Melo´nun faydasi mi dersin, o kisiye kalmis. Ama Melo varken takim 4 senede 3 sampiyonluk kazanmisti. Yani taraftarin bu konuda isyan etmesi haklaridir. Melo´nun piskolojik üstünlügü takimi motive etmesi, son yillarda eksik kaldigi da bir gercek.
Sneijder ile ise iki senedir 4. yada 6. siradayiz. Olsa ne olur, olmasa ne olur. Zaten en kötü yapabilecegimiz tam olarak bu.
Isine gelmeyince oyle dersinbu kım ya bı kongrede konustu dıye kendını bısey sandı
Bu resme ıyı bakın GSNİN gercek düsmanlarını goreceksınız iyi ezberleyın ılerde lazım olacak
Hagi mi
canli yayin olacak mi beyler
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk