Haberlerin birinde Prandelli değil yönetim demişler. Diğerinde de Prandelli'nin savunma futbolu Sneijder için uygun değil demiş. Kavga filan yok ortada. /QUOTE]
Ne gazete haberi yahu, menejeri konusuyor canli bir sekilde. Sneijder hocayi secmek istiyor, öyle söz almis aysaldan. Memnun degil yani Prandelli´den, ve Melo-Sneijder tartismasina deginiyor, ve melonun tarafini tuttugu icin elestiriyor prandelliyi.
Ve bunlar menejerinin yumusatilmis olarak anlattigi hali.
Daha net olunmasi gerekir, orada bir problemin oldugu görülmesi icin ?
Bu basin felan degil, direk adamin parali elemanin konusmalari.
O mactan beri cuval gibi oynadi adam. Ne deseydik ?
Ayrıca her gazete haberine söylemine inanıyorsan, çok profesyonel, çok uyumlu diye günlerdir savunduğun Selçuk ve ekibinin hocaların altını oyduğunu söyleyen Uğur Meleke vb. gazetecilere niye inanmıyorsun?
Menejerinin videolu aciklamasini, gazetecilere niye inanmiyorsun ? diyerek sulandirma.
Ben Selcuk Inan´i nerede savundum günlerdir ? Adam hocaya itaat ediyor. Olmasi gereken bu sadece, etmezse de postalanir. Neden bir insanin yalan söyledigini iddia ederken, yalana basvurma ihtiyaci hissediyorsun ?
Uyumlu diyorsun kaç gündür Sneijder ile kıyaslarken. Bu adamlar da itaat etmemiş diyorlar işte. Uğur Meleke'ye göre Mancini ve Prandelli'nin altını oyan Selçuk ve tayfası. Bir kere bile bu konuda yazdığını görmedim.
Ha ben Selçuk için de bu iddiaların doğru olmadığı kanaatindeyim. Ben O'nun oyunculuğu ilgili eleştirilerimi yanına böyle iddiaları uydurarak eleştirileri ekleyerek yapmıyorum.