Sneijder İçin 23.50'de Havaalanına!

Sneijder bu takimin asil maestrosu bir cakma maestro Selcuk gitsin

Beyler sakin, bir birinize yalancı falan doğru değil. İki tarafta fikrini ortaya koydu bence fazlasına gerek yok.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

sen albersin reportajini yolladin bende SNEIJDERIN . Olayi isine geldigi gibi takip etmeyi vazgec .

Iki senedir Nando, Selcuk, Poldi, Chedjou , Senin Askin Semih, Carole'un vb. da kadro'da var.

Sneijder futbolcularin 99% yapacagi klasik aciklamayi yapmis.

Kimi gördün simdiye kadar, bir sorunun oldugunu kabul edecek ?

Adam menejerini konusturuyor kendi yerine.

Beyler sakin, bir birinize yalancı falan doğru değil. İki tarafta fikrini ortaya koydu bence fazlasına gerek yok.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

kimse kimseye yalanci demiyordur umarim. Pek öyle algilamadim Ademden. Ki öyle demeye'de calisiyorsa insan kendisinden bilir

Sneijder futbolcularin 99% yapacagi klasik aciklamayi yapmis.

Kimi gördün simdiye kadar, bir sorunun oldugunu kabul edecek ?

Adam menejerini konusturuyor kendi yerine.

Schmelzer ya sorsana bunu bi. Tuchel'a Kupa macinda ne demis

Sneijder muhabbeti iyice baydı. Konu Galatasaray'dan çıktı tek bi adama döndü sanki. Gelmiş madem çıksın adam gibi antremanını yapsın biraz fit olsun, Galatasaray da Sneijderciler de sevinsin.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder çalışmayı sevmiyor, Sneijder bütün TD'ler le sorun yaşadı iddiaları gerçek olamdığına göre nedir?

İşlerine gelen futbolcunun istatistiklerini sayıyorlar. Karşısına Sneijder koyuyoruz. Lafı çevirip büyük maçlar diyorlar. Büyük maçlara dair taptıkları adamların ve Sneijder'in istatistiklerine koyuyoruz, oyun içi etkinliği yok diyorlar. Kilit pasta, atak başlangıcında ligin zirvesinde olduğunu gösteriyoruz, bu kez maliyet diyorlar. Lige gelen muadilleri olamayacak adamların bile maaşları böyle diyoruz, kilo diyorlar. Kilosuz fotoğraflarını koyuyoruz, sisteme uymuyor 10 numara olmayacak diyorlar. Belhanda niye geldi diyoruz disiplin diyorlar. Belhanda da disiplin sorunalrı yaşadı önceki kulüplerinde diyoruz, menajer diyorlar.

dünyada başka bir wesley sneijder yok beyler. değerini bilelim

Haberlerin birinde Prandelli değil yönetim demişler. Diğerinde de Prandelli'nin savunma futbolu Sneijder için uygun değil demiş. Kavga filan yok ortada. /QUOTE]

Ne gazete haberi yahu, menejeri konusuyor canli bir sekilde. Sneijder hocayi secmek istiyor, öyle söz almis aysaldan. Memnun degil yani Prandelli´den, ve Melo-Sneijder tartismasina deginiyor, ve melonun tarafini tuttugu icin elestiriyor prandelliyi.
Ve bunlar menejerinin yumusatilmis olarak anlattigi hali.

Daha net olunmasi gerekir, orada bir problemin oldugu görülmesi icin ?

Bu basin felan degil, direk adamin parali elemanin konusmalari.

Kusura bakma açık söyleyim Sneijder ne zamanki derbilerde çok form göstermeye başladı sen o gün bugündür Sneijder'i eleştiriyorsun. Sneijder'i eleştirmen çok uzun zamandır burada. Özellikel Arena'da BJK'yi yıktığı günden sonra iyice artırdın. Ben kör değilim sen takıntılısın.

O mactan beri cuval gibi oynadi adam. Ne deseydik ?

Ayrıca her gazete haberine söylemine inanıyorsan, çok profesyonel, çok uyumlu diye günlerdir savunduğun Selçuk ve ekibinin hocaların altını oyduğunu söyleyen Uğur Meleke vb. gazetecilere niye inanmıyorsun?

Menejerinin videolu aciklamasini, gazetecilere niye inanmiyorsun ? diyerek sulandirma.

Ben Selcuk Inan´i nerede savundum günlerdir ? Adam hocaya itaat ediyor. Olmasi gereken bu sadece, etmezse de postalanir. Neden bir insanin yalan söyledigini iddia ederken, yalana basvurma ihtiyaci hissediyorsun ?

Snayderin kollari kısa floryada servis çekecek adamın 1 kolda 4 tabak taşıyabilmesi lazım

uçak demin kalktı

başlığı düzenleyelim de renktaşlarımız erkenden gitmesin havaalanına , saat 01:15 gibi iniş yapacaktır

Jose Hamza Hamzaoğlu'dan Sneijder'a... - CNN TURK

Al taptığınız Hamza'nın lafları bunlarda. Üstelik daha Galatasaray'a gelmeden sizin gibi ezbere yorum yapıp Sneijder'e sallayan bir adam olduğu halde Sneijder O'na nasıl davranmış o da ne görmüş karşılığında.

Sneijder'e de övgüde bulunan Hamzaoğlu, "Gördüğüm ender profesyonel oyunculardan. Hem yetenekli hem yıldız hem de takım oyuncusu. Takımla beraber hareket ettiği için ben ayrıca kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

:asd22:

DD6RF7AWsAAUejz.jpg

Haberlerin birinde Prandelli değil yönetim demişler. Diğerinde de Prandelli'nin savunma futbolu Sneijder için uygun değil demiş. Kavga filan yok ortada. /QUOTE]

Ne gazete haberi yahu, menejeri konusuyor canli bir sekilde. Sneijder hocayi secmek istiyor, öyle söz almis aysaldan. Memnun degil yani Prandelli´den, ve Melo-Sneijder tartismasina deginiyor, ve melonun tarafini tuttugu icin elestiriyor prandelliyi.
Ve bunlar menejerinin yumusatilmis olarak anlattigi hali.

Daha net olunmasi gerekir, orada bir problemin oldugu görülmesi icin ?

Bu basin felan degil, direk adamin parali elemanin konusmalari.

O mactan beri cuval gibi oynadi adam. Ne deseydik ?

Ayrıca her gazete haberine söylemine inanıyorsan, çok profesyonel, çok uyumlu diye günlerdir savunduğun Selçuk ve ekibinin hocaların altını oyduğunu söyleyen Uğur Meleke vb. gazetecilere niye inanmıyorsun?

Menejerinin videolu aciklamasini, gazetecilere niye inanmiyorsun ? diyerek sulandirma.

Ben Selcuk Inan´i nerede savundum günlerdir ? Adam hocaya itaat ediyor. Olmasi gereken bu sadece, etmezse de postalanir. Neden bir insanin yalan söyledigini iddia ederken, yalana basvurma ihtiyaci hissediyorsun ?

Uyumlu diyorsun kaç gündür Sneijder ile kıyaslarken. Bu adamlar da itaat etmemiş diyorlar işte. Uğur Meleke'ye göre Mancini ve Prandelli'nin altını oyan Selçuk ve tayfası. Bir kere bile bu konuda yazdığını görmedim.

Ha ben Selçuk için de bu iddiaların doğru olmadığı kanaatindeyim. Ben O'nun oyunculuğu ilgili eleştirilerimi yanına böyle iddiaları uydurarak eleştirileri ekleyerek yapmıyorum.

Adem ve Ömer'in mesajlaşması efsane yalnız, hangi yazıyı hangisinin yazdığı belli değil.

Geri
Üst Alt