GSC Portal Sneijder Konuştu!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
son.jpg

Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, milli takım kampında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Detaylar GSC Portal'da...

burak ve selçuk rezilinden para kalmıyordur doğal olarak ha birde 3 sene yatarak 10m euro alan hamit bey var a2 de ter idmanı yaparak 1.2m alan sabri bey var kulübede takılıp 2m alan umut bey var var oğlu var

Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın saygıdeğer başkan ve akıl hocaları...

Resti çekmiş üstü kapalı,kısa sürede bu iş çözülmez ise,sözleşmesini fesh etse hakkıdır,en ufak bir tepkim olmaz sneijdere

Ben Aysal'ın dediklerine inanmıyorum bir 6 aydır.Doğru olabilir bu haber

hangi gazeteye yapmış bu açıklamayı..hollanda medyası da şerefsiz çünkü.

Aysal şakşakçılarını çağırıyoruz başlığa.

bu haberin simdi ortaya cikmasi manidar
ortada bir silahli tehdit var milli takimdaki oyuncularin can güvenligi yok
ama sneijder parasini alamamis
gündemi cok güzel degistiriyorlar
simdi 1-2 gün bunu konusuruz sonra da derbiye odaklaniriz

Sneijder’in bu açıklamaları gazete tarafından, “Sneijder Galatasaray’dan ayrılmayı kafasına koydu” şeklinde yorumlandı.

:red:

bu haberin simdi ortaya cikmasi manidar
ortada bir silahli tehdit var milli takimdaki oyuncularin can güvenligi yok
ama sneijder parasini alamamis
gündemi cok güzel degistiriyorlar
simdi 1-2 gün bunu konusuruz sonra da derbiye odaklaniriz

Yok artik Necati.... Wesley Sneijder konu ile ilgili Hollanda´nin en trajli gazetesini konusmus. Bunun gündem degistrmek ile ilgili alakasi yok. Bahsettigin insanlarin bu kadar güclü olsalar, dünyaya hükmediyorlar demektir. Yoksa Erdogan mason mu :D

Yok artik Necati.... Wesley Sneijder konu ile ilgili Hollanda´nin en trajli gazetesini konusmus. Bunun gündem degistrmek ile ilgili alakasi yok. Bahsettigin insanlarin bu kadar güclü olsalar, dünyaya hükmediyorlar demektir. Yoksa Erdogan mason mu :D

o mal medyaya göre sneijder coktan manuya gitmisti
sneijderin ciddi ciddi bedelsiz olarak transfer olabilecegini mi düsünüyorsunuz siz?
takimin en önemli oyuncusunun maasi her zaman ödenir 1-2 ay gecikme de zaten gsyi bildigim bileli vardir kulüpte
benim icin su anda cok daha önemli seyler var gündemde
silah olayi gibi o yüzden bunu konusmak benim icin önemsiz su anda
serefsizlerin istedigi oluyor ama malesef yine
töre olayi coktan unutuldu 1-2 gün sonra da derbi moduna gireriz

Ödeyin kardeşim adamın parasını o zaman, ne bekliyorsunuz? Sneijder de serbest kalırsa Allah belanızı versin artık ya.

rezillige devam. bir futbol takimimiz vardi, cosardik ederdik. Onun icine de ettiniz. O kadar paraniz var gucunuz var ve yine de gelecegimiz icin dogru hamleleri yapamadiniz. Yaptigimiz dogrulari degil yanlislari hep tekrarladiniz. Her hamleniz zehir zemberek. Devam.

o mal medyaya göre sneijder coktan manuya gitmisti
sneijderin ciddi ciddi bedelsiz olarak transfer olabilecegini mi düsünüyorsunuz siz?
takimin en önemli oyuncusunun maasi her zaman ödenir 1-2 ay gecikme de zaten gsyi bildigim bileli vardir kulüpte
benim icin su anda cok daha önemli seyler var gündemde
silah olayi gibi o yüzden bunu konusmak benim icin önemsiz su anda
serefsizlerin istedigi oluyor ama malesef yine
töre olayi coktan unutuldu 1-2 gün sonra da derbi moduna gireriz

Kücük hesaplar pesindesin Necati´cim... Bizim kurumsal olarak yurtdisinda bu sekilde cikan haberlerden dolayi aldigimiz zarar Türkiye´de olanlardan daha önemli. Yurtdisinda adimiz yine parlak bir düzeye kavusurken, bu Hajrovic ve Sneijder olaylari international anlamda cazibemizi ciddi anlamda düsürmektedir. Hele Almanya´da eskiden daima "Türkische Zahlungsmoral" diye ödemeler konusunda tutundugumuz tavirlar daima kücümsenirdi, simdi yine eski hatalarimiza dönüyoruz.

Gecikme olabilir, ama ciddi bir süre gecerse ancak yansir medyaya... Iyiki Sneijder´in niyeti kötü degil, yaptigi aciklamalarda bu belli oluyor zaten. Anlayis göstermis adam durumumuza.

Son düzenleme:
Buro ve selço'ya zam yapacağınıza yol verseydiniz ya, para yok diye ağlayana kadar..

parayı çöplere ver, sonra ağla.. oldu canım..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt