Sneijder: ''Mancini bana özgürlük verdi''

YAZIKLAR OLSUN.SNEİJDER TERİMDEN BÜYÜK DİYENLER DE VAR.

NE YAPTI İMPARATOR SİZE ? 6 ŞAMPİYONLUK UEFA KUPASI VERDİ.AYIP DEĞİL Mİ BU VEFASIZLIK ? İNŞALLAH GÖRECEKSİNİZ SENE SONU BAŞKAN KAÇACAK TERİM KULÜBE BAŞKAN SEÇİLECEK...

ALLAH KERİM FATİH TERİM...

Fındık beyinli arkadaş aklı sıra birşeyler yapmaya çalışmış da herkesi kendi zeka seviyesinde sandığı için başarılı olamadı

NE YAPTI İMPARATOR SİZE ? 6 ŞAMPİYONLUK UEFA KUPASI VERDİ.AYIP DEĞİL Mİ BU VEFASIZLIK ? İNŞALLAH GÖRECEKSİNİZ SENE SONU BAŞKAN KAÇACAK TERİM KULÜBE BAŞKAN SEÇİLECEK...

kardeş terim mi oynadı sahada kimse GS armasından üstün değildir.

yazdıklarına dikkat et

Sen neyden bahsediyorsun kardeşim? Meseleyi sen başlattın kulüp oyuncusuna nasıl hakaret ediyorsun? Her futbolcu teknik direktörünü beğenecek diye bişey yok.Ama forumda futbolcumuza hakaret edemezsin diye bişey var.

aha:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:ha

Neyse ki kurtulduk Terim'den.

Sen neyden bahsediyorsun kardeşim? Meseleyi sen başlattın kulüp oyuncusuna nasıl hakaret ediyorsun? Her futbolcu teknik direktörünü beğenecek diye bişey yok.Ama forumda futbolcumuza hakaret edemezsin diye bişey var.

Moderatör beyefendi.Bu bildiğiniz üzere bir şiirde geçen,kızgınlık ifade eder bir tabir.Zamanla bir deyim haline gelmiş sanırım siz bunu gerçek anlamıyla düşünüyorsunuz...Hakaret falan değil...

Beğenmeyebilir ama formamıza ve futbola ve imparatorumuza saygı duymaya mecbur.Terim gitti Mancini geldi müthiş oynamaya başladı.Ben bunda bir iş ararım...

Moderatör beyefendi.Bu bildiğiniz üzere bir şiirde geçen,kızgınlık ifade eder bir tabir.Zamanla bir deyim haline gelmiş sanırım siz bunu gerçek anlamıyla düşünüyorsunuz...Hakaret falan değil...

Beğenmeyebilir ama formamıza ve futbola ve imparatorumuza saygı duymaya mecbur.Terim gitti Mancini geldi müthiş oynamaya başladı.Ben bunda bir iş ararım...

Aramakta haklısın.Mental açıdan nasıl geliştirdiğini,nasıl iyi oynatabildiğini arayabilirsin mesela.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=lLCEUpIg8rE[/media]

Heheh bu da iyiymiş. Burak Yılmaz başlığına bakmıyor yöneticiler herhalde. Aylardır kendisine düzenli olarak bela okuyan, salak diyen üyeler var.

Bence forumda 'oyuncuyu çoğu forum üyesi seviyorsa, o oyuncuya hakaret edemezsin' diye bir kural var.

Ben de allah allah 1 haftadır açılmıyor şu "vurun Terim'e" başlıkları diye telaşlanıyordum herşey yolundaymış neyse ki.

Terim GSmize cok sey katmistir, ama dokunulmazligi da yok. Max 45 dk oynat, sol kanatta oynat, sonra begenme. Tamam, Terim istememistir Sneijder'i belki ... fakat onu böyle harcamakla zarari sadece kendisi degil, takim da görmüstür. Cok iyi hatirliyorum Umut, Selcuk ve Yekta'nin tavirlarini - hic pas oynamadiklarini. Veya Terim'in tavirlarini.

Sen belki o yorumun altinda bir is ariyorsun, fakat unutmayalim ki, bu kötü gidisatimizda Terim succuz degildir. Sonucta bir gercek var, o da Terim altinda oynayan Sneijder ve Mancini altinda oynayan Sneijder bir degil.

Heheh bu da iyiymiş. Burak Yılmaz başlığına bakmıyor yöneticiler herhalde. Aylardır kendisine düzenli olarak bela okuyan, salak diyen üyeler var.

Bence forumda 'oyuncuyu çoğu forum üyesi seviyorsa, o oyuncuya hakaret edemezsin' diye bir kural var.

Hayır.Bu konuyu düzenlediğim için gördüm.Futbolcuya hakaret olan postları şikayet edebilirsiniz gereken yapılır eğer edit gerekiyorsa.Zaten gördükçe de yapıyoruz.

Geri
Üst Alt