- 2 Temmuz 2011
- 132.651
- 55.589
- 5.338
Aklı sıra imparatora laf çakmış.6 şampiyonluk mu kazandırdın ? uefa kupası ?
İLGİNÇ Bİ ARKADAŞSIN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklı sıra imparatora laf çakmış.6 şampiyonluk mu kazandırdın ? uefa kupası ?
YAZIKLAR OLSUN.SNEİJDER TERİMDEN BÜYÜK DİYENLER DE VAR.
NE YAPTI İMPARATOR SİZE ? 6 ŞAMPİYONLUK UEFA KUPASI VERDİ.AYIP DEĞİL Mİ BU VEFASIZLIK ? İNŞALLAH GÖRECEKSİNİZ SENE SONU BAŞKAN KAÇACAK TERİM KULÜBE BAŞKAN SEÇİLECEK...
ALLAH KERİM FATİH TERİM...
Fındık beyinli arkadaş aklı sıra birşeyler yapmaya çalışmış da herkesi kendi zeka seviyesinde sandığı için başarılı olamadı
NE YAPTI İMPARATOR SİZE ? 6 ŞAMPİYONLUK UEFA KUPASI VERDİ.AYIP DEĞİL Mİ BU VEFASIZLIK ? İNŞALLAH GÖRECEKSİNİZ SENE SONU BAŞKAN KAÇACAK TERİM KULÜBE BAŞKAN SEÇİLECEK...
Sen neyden bahsediyorsun kardeşim? Meseleyi sen başlattın kulüp oyuncusuna nasıl hakaret ediyorsun? Her futbolcu teknik direktörünü beğenecek diye bişey yok.Ama forumda futbolcumuza hakaret edemezsin diye bişey var.
Ne yaptım ki ben ? Yalan mı söylüyorum 6 şampiyonluk uefa kupası derken ?
Moderatör beyefendi.Bu bildiğiniz üzere bir şiirde geçen,kızgınlık ifade eder bir tabir.Zamanla bir deyim haline gelmiş sanırım siz bunu gerçek anlamıyla düşünüyorsunuz...Hakaret falan değil...
Beğenmeyebilir ama formamıza ve futbola ve imparatorumuza saygı duymaya mecbur.Terim gitti Mancini geldi müthiş oynamaya başladı.Ben bunda bir iş ararım...
Şu arkadaşa ceza vermek için neyi bekliyorsunuz ? Güya kendince Terim üzerinden Sneijder e sallayacak hadi yavrum kafesinde öt
Sen neyden bahsediyorsun kardeşim? Meseleyi sen başlattın kulüp oyuncusuna nasıl hakaret ediyorsun? Her futbolcu teknik direktörünü beğenecek diye bişey yok.Ama forumda futbolcumuza hakaret edemezsin diye bişey var.
Ya arkadaş ceza alacak ne yaptım ? Anlat hele bakalım.Eğer Terimci olmak suçsa verin cezamı...
Moderatör beyefendi.Bu bildiğiniz üzere bir şiirde geçen,kızgınlık ifade eder bir tabir.Zamanla bir deyim haline gelmiş sanırım siz bunu gerçek anlamıyla düşünüyorsunuz...Hakaret falan değil...
Beğenmeyebilir ama formamıza ve futbola ve imparatorumuza saygı duymaya mecbur.Terim gitti Mancini geldi müthiş oynamaya başladı.Ben bunda bir iş ararım...
Heheh bu da iyiymiş. Burak Yılmaz başlığına bakmıyor yöneticiler herhalde. Aylardır kendisine düzenli olarak bela okuyan, salak diyen üyeler var.
Bence forumda 'oyuncuyu çoğu forum üyesi seviyorsa, o oyuncuya hakaret edemezsin' diye bir kural var.