Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 45.005
- 6.138
- 788
Alex tabiki. Laga Luga ya gerek yok kilit.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alex atlet olsa ve top sürebilse elit topçu olurdu. (barca, manu, real seviyesi)
Sneijder atlet olmamasına ve top sürememesine rağmen elit topçu idi. Bkz. bize gelmeden önceki kariyeri. Hatta zirveye çıktığı 2010 yılında yılın futbolcusu ödülü sahibi olmalıydı bence.
Ama buna rağmen Türkiye'de her zaman Alex tipi adamların başarılı olma ihtimali daha fazladır. Takımlar dağınık olduğu için o karmaşada bir şekilde skor yapan öne çıkıyor. Düzen için parlayacak oyuncular geri planda kalıyor.
Evet Türkiye'de;
Alex (2004-2012)
3 Lig, 1 Türkiye Kupası, 2 Süper Kupa = 6 Kupa
Sneijder (2013-2017)
2 Lig, 3 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa = 8 Kupa
Alex (2004-2008)
86 gol 58 asist
Sneijder (2013-2017)
46 gol 43 asist
Böyle bir şey de var bunu ne yapacağız?
Millitio mu demek istedin rengim ?
Senin ile ilgili yazdigimdan degil sadece denk geldin dostum. Ama 2010 yilinda neden kimse Militio´yu anmiyor sence bu forumda merak ediyorum. Ismi cok popüler degil diye mi, yada sonrasinda sakatliklardan dolayi mi ?
Sayet Millitio
=
- 2010 yili Serie A en iyi oyuncusu
- 2010 Sampiyonlar Ligi en iyi Golcüsü
- 2010 Sampiyonlar Ligi en iyi Oyuncusu
- 2010 Sampiyonlar Ligi Finali MVP
secildi.
Millitio o sezon Inter´in en iyi oyuncusudur. Sonra digerleri gelir. Muhtemelen taraftarin cogunlugun Inter´i hic takip etmediginden kaynaklaniyor.
sarper kasinmaAlex (2004-2008)
86 gol 58 asist
Sneijder (2013-2017)
46 gol 43 asist
Böyle bir şey de var bunu ne yapacağız?
Alex diyenlerin genellikle Terimci olması dikkat çekici
G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sarper kasinma
ucuz trollukler de yapma
efsaneniz alex 8 yilda 3 sampiyonluk yasamis
melo 4 yilda 3 sampiyonluk yasamis
hadi bas git simdi
Refik renkdasimiz foruma futbol konusmak icin giriyor ama trolluk yapildigi gorunce sinirlenmis hakli olarak,biraz intermetteki hamlelerimize ozen gosterelim kamk.Sana ne yav,beğenmiyorsan engelle geç.
Puhh utanmaz herf, bu resimleri yeni görüyorum vay hainator vay
Refik renkdasimiz foruma futbol konusmak icin giriyor ama trolluk yapildigi gorunce sinirlenmis hakli olarak,biraz intermetteki hamlelerimize ozen gosterelim kamk.
Serkan kenkemi üzdün iki elim yakanda Sarper beyYürü git bunu sen mi diyorsun bana,trollerin ağababası.Şahsımı kırdın biçtin diye 50 tane ünlemli mesaj atarsın şimdi.