Spor Toto Liginde atılan goller ve yapılan asistler baz alınırsa şu ana kadar ki performans ile Alex denebilir. Ümit ediyorum ki
Spor Toto Sözde Süper Ligde Sneijder mi Alex mi anketi bu öyle değil mi? Öyle değil ise anketi açan ve bu da yetmezmiş gibi alex'e oy verenlerin futbol anlayışlarından ciddi anlamda şüpheye düşerim.
Wesley Sneijder dediğiniz adam Ajax, Real Madrid, Inter ve Galatasaray formaları giymiş ve kulüp bazında CL şampiyonluğu yaşamış, milli takım bazında ise takım kaptanı olarak DK finali görmüş bir dünya yıldızı! Alex ise 25 yaşına gelmiş olmasına rağmen brezilya liginde sürünen, avrupadaki hiçbir kalburüstü takımdan teklif alamayan bir futbolcu ve dolayısı ile kötünün iyisi olarak gördüğü Fenerbahçe'ye gelmiş yetenekli bir oyuncu. Yoksa Barcelona, Real, Münih, Inter, Dortmund, Porto gibi takımlar istedi de o kara kaşı kara gözü için feneri mi tercih etti daha 25 yaşında? Yapmayın allah aşkına... :2aloh1:
He bu demek değildir ki Alex'i karakter olarak oyuncu olarak beğenmiyorum. Tam tersi beğeniyorum ve özellikle futbol stili olarak bizim çöp ligimize çok uygun bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ama o kadar... Daha ötesi değil! Daha doğrusu Edirne'den ötesi için değil. Alex olmasaydı fenerin son 10 yılda 5 şampiyonluğu değil 2 şampiyonluğu ya olurdu ya olmazdı. Bizim ise belki 2-3 şampiyonluk fazlamız olurdu tüm parasızlığa ve o dönemdeki basiretsiz yönetimlere rağmen doğruya doğru!
Deseniz ki Lincoln mü Alex mi diye %100000000 Alex derim. Lincoln ne karakter olarak ne de futbolcu olarak Alex'in sağ bacağı olamaz. Ama sakın ha gidipte Hagi ile Sneijder ile bu adamı kıyaslayan başlıklar veya anketler açmayın TSL de istatistik yaptı diye hele ki GS forumunda! Gülerler adama
Not: Bir renkdaşta demiş ki Hagi'de barça'da real'de yapamadı falan filan. Tamam yabancı sınırı vs... tutunamamış olabilir ama en azından o kulüplerin yetkilileri tarafından transfer edilmek istenmiş ve edilmiş! Yani o kulüplere layık görülmüş! Aradaki farkı anlayamayacak kadar sığ bakan Galatasaraylıların olduğunu görmek beni çok üzdü.