Sneijder Sayesinde Yeni Bruma'lar Gelecek!

Furkan Korkmaz

Pala
Yönetici
Süper Moderatör
sneijder_bruma_16.jpg

Galatasaray, 7.5 milyon Euro serbest kalma maddesi bulunan Hollandalı yıldızdan gelecek para ile Avrupa’da gelecek vaat eden yıldız isimlere yönelecek.

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder için Katar kulüpleri harekete geçti. Arap temsilcileri, devre arasında Sneijder'in sözleşmesindeki 7.5 milyon Euro serbest kalma maddesini ödemeye hazır olduklarını belirtti. Böyle bir geliri geri çevirmek istemeyen yönetim, geçmiş dönemlerden farklı bir yol izleyecek. Bruma'nın gösterdiği başarılı performansı göz önüne alan sarı-kırmızılılar, parayı gençler için kullanacak.

32 yaşına gelen Sneijder'i kadrosundan çıkarttıktan sonra yenilenmeyi düşünen Cimbom, scout ekibine forvet arkası araştırması için yetki verdi. Bruma, 10 milyon Euro'ya 2013-2014 sezonu başında sarı-kırmızılılara transfer olmuştu. Galatasaray, böyle bir rakam ödememek için gelecek vaat eden yıldız futbolcu ile şimdiden nabız yoklamaya başladı. “Yeni Bruma’lar” prensibiyle harekete geçen Cimbom'un taraftarı heyecanlandıracak isimlere yöneldiği öğrenildi.

AMK Spor

Marcus Coco'yu alalım Bruma ile coştursunlar bizi

Medya bakti Sneijder az elestiriliyor, hemen yine manipülasyona basladilar. Adamin geldigi ilk sezonundan beri Sneijder gidiyor haberleri yapiyorlar göndermek adina. Basaramadilar ve simdi yine deniyorlar.

Taraftar bu oyuna gelir, öyle bir taraftara sahibiz ne yazik ki.

Melo'yu forumsuz, kosmuyor diye gönderenler göndermenin ne kadar yanlis oldugunu anladi. Kendisinin gitmek istemesini gecelim, istemese de gönderecek bir cok adam vardi. Geldigimiz durum ortada.
Sneijder'i gönder, tüm üstünlügünü kaybedersin rakiplerine karsi. Adamlarin cekindigi tek oyuncu Sneijder, simdi de Bruma. Bunlarin ikisini cikar, takim ilk 3e zor girer.

Son düzenleme:
Sneijder in sayesinde olacakmis, gecelim bu isleri.

sneijder emekliliğe kadar bizde kalsın sonra yardımcı hoca yada altyapı hocası olsun çok güzel olur aslında drogbayıda alıcaksın yardımcı hoca olarak

Kalmali

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence aramız iyiyken para da yapıyorken ayrılmak lazım.Düşüşte iyi işler başardı ama seneye de bizde oynarsa çok sövülür.

Sneijder'in özellikle son 1,5 sezondur hem mental olarak hem de oynadığı futbolla rakip üzerinde bir etki yaratmadığını kabullenelim.

{taptap}

Sneijder geri pas atinca bisey yok selcuk atinca auuwwww iste biz buna yabanci hayranliği diyoruz Selcugu yugluyorsan sneijderi yuglayacaksin burasi Galatasaray

Tarik Camdal,Umut Bulut,Jem Paul Karacan,Umut Gundogan vs gibi alagavatlara senelik 10 milyon euronun ustunde para oduyoz.
Bu kan emici serefsizlerden kurtulursak bu paralara ne brumalar gelir diye haber yapin.

1.5 yıldır katkı vermiyormuş :) senin bir buçuk yılda forvetin varmıydı ? ön liberon varmıydı ? defans zaten yol geçen hanıydı !! şino hagi değil tek başına maç alacak biri hiç bir zaman olmadı !! şino iyi bir ekipte hünerlerini gösterecek üstün oyun zekası pas yeteneği ve tehlikeli alanlarda attığı şok gollerle sivrilen bir isim oldu ! de jongla oynarken şinonun nasıl değiştiğini göreceksiniz asistlerine şutlarına yine hayran olacaksınız ama şino bunları yaparken burada şinoya sallayanlara bende büyük keyifle sallayacağım sabırla bekliyorum !!

Sol bek gibi oynuyor, yanına pas vermekten başka hiçbir iş yapmıyor

Melo'dan kurtulduğumuz gibi Selçuk'la birlikte gider inş

1.5 yıldır katkı vermiyormuş :) senin bir buçuk yılda forvetin varmıydı ? ön liberon varmıydı ? defans zaten yol geçen hanıydı !! şino hagi değil tek başına maç alacak biri hiç bir zaman olmadı !! şino iyi bir ekipte hünerlerini gösterecek üstün oyun zekası pas yeteneği ve tehlikeli alanlarda attığı şok gollerle sivrilen bir isim oldu ! de jongla oynarken şinonun nasıl değiştiğini göreceksiniz asistlerine şutlarına yine hayran olacaksınız ama şino bunları yaparken burada şinoya sallayanlara bende büyük keyifle sallayacağım sabırla bekliyorum !!

DeJong ile birlikte değişecek ve asist gol yapacaksa, şimdi benim 1,5 senedir etkisiz dememin neresi sallamak oluyor. Aksine keşke performansını artırsa da, öncesinde leş gibi oynadığı gerçeğini sindirebilseniz.

{taptap}

Avrupaya transfer olma maddesi değil miydi 7,5 milyon euro. Haber sallama sanırım

DeJong ile birlikte değişecek ve asist gol yapacaksa, şimdi benim 1,5 senedir etkisiz dememin neresi sallamak oluyor. Aksine keşke performansını artırsa da, öncesinde leş gibi oynadığı gerçeğini sindirebilseniz.

{taptap}
benim yazdığımı anlamamışsın ! ben diyorum ki kadron dandikse şino katkı vermez benzin alacak paran yok ama kapında ferrari var ! şinoya sallarken 1.5 yıldır kadronun dandik olduğunu şinonun özelliklerini göstereceği kalitede bir kadro olmadığı için şinoyu kötü oynadığı için eleştirmenin futbolu bilmemek olduğunu söyledim ben ! bide selçukla kıyaslayanlara ne desem bilemedim kariyer başarı açısından arada gece gündüz kadar fark var :) de jongla oynarken performansı artacak buda benim tezimi ispatlar şinoya kadro kötü olduğu halde sallayanların yüzünü kızartır ! he şunu dersen katılırım yönetim hem böyle dandik bir kadro kurup hemde şino gibi bir yıldızını bu kadroya layık görmesi çok büyük bir hata ya şinoyu 1.5 sene önce satacaktın yada ona yakışan kadroyu kuracaktın yani sonuçta bu işte suçsuz olan tek kişi şino tabi hala sol bek gibi oynuyor diyenler gibi düşünüyorsan sabaha kadar tartışsak bir çözüme ulaşamayız

benim yazdığımı anlamamışsın ! ben diyorum ki kadron dandikse şino katkı vermez benzin alacak paran yok ama kapında ferrari var ! şinoya sallarken 1.5 yıldır kadronun dandik olduğunu şinonun özelliklerini göstereceği kalitede bir kadro olmadığı için şinoyu kötü oynadığı için eleştirmenin futbolu bilmemek olduğunu söyledim ben ! bide selçukla kıyaslayanlara ne desem bilemedim kariyer başarı açısından arada gece gündüz kadar fark var :) de jongla oynarken performansı artacak buda benim tezimi ispatlar şinoya kadro kötü olduğu halde sallayanların yüzünü kızartır ! he şunu dersen katılırım yönetim hem böyle dandik bir kadro kurup hemde şino gibi bir yıldızını bu kadroya layık görmesi çok büyük bir hata ya şinoyu 1.5 sene önce satacaktın yada ona yakışan kadroyu kuracaktın yani sonuçta bu işte suçsuz olan tek kişi şino tabi hala sol bek gibi oynuyor diyenler gibi düşünüyorsan sabaha kadar tartışsak bir çözüme ulaşamayız
Kadronun kötü olduğuna katılmakla birlikte, bu iş sadece ona bağlanamaz. Sneijderin bireysel performansının da düşük olduğu, sakatlıklardan kurtulamadığı ve artık diri futbol oynamak için yaşının ilerlediği ortada. DeJong dönünce elbette takım oyununa katkısı olacaktır ama Sneijder ancak şu fizik kondisyonunu geliştirip sola yapışmaktan vazgeçer ve fiziksel temasın yaşandığı bölgelerde oynarsa etkili olabilir. Yoksa kim gelirse gelsin pek bir şey değişmez, ben önümüzdeki senelerde ister istemez daha da düşecek olan fiziksel durumunu da hesaba katarak en makul seçimin devre arası yolları ayırmak olduğunu düşünüyorum.

{taptap}

Geri
Üst Alt