Sneijder, Slovakya Kampı Kadrosunda Yer Almayacak!

Herifin kontrati var gitmek istemiyosa bal gibi kalir takimda. Cevap da verme senin gibi biriyle muhattap olmak istemiyorum. Git erdem aslan hesabinda efendi efendi takil

erdem aslan ne lan, senin 1000 sahte hesabindan birimi yoksa? Adminlere diz üstünde istediklerini yerine getirdigin icin senden bilirdik bunlari. Benim cezadan sonra bir hesabim oldu, onu da ipdan kontrol etsinler, silindi zaten. Senin gibi 100 hesap yapacak kadar mal degilim, ilgi alanimda bile degil.

He ceza vermenize gerek yok, ben sadece Sneijder olayini degerlendirmeye girmistim. Genelde bu olaylara karsi da aylardir hic tepkili degilim. Ama simdi rahatca degerlendirmemi yaptim, direk üyeligimi silebilirsiniz. Benim bu forumda zaten isim ceza aldigim günden bir kac saat önce bitmisti.

Yakin zamanda Semih Kaya konusuna girip yine bildiklerini anlatirsin, forum bu capta oyunculari seviyor görünen o ki.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Saçma sapan bir karar, savunulacak bir tarafı da yok.

Belhanda kim ya, Sneijder yerine alıyorsun Sneijder'in yapamadığıni yapacak diye. Adamin en formda olduğu sezon Sneijder'in kötü dediğiniz sezondan iyi bile değil. Hangi kafayla o kadar para Belhanda ya verilir anlamış değilim.

Belhanda yerine Konoplyka alsaniz, Sneijder'i de takımda tutsaniz süper olurdu.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Önemli olan husus bu.Mesele takım dinamizmi ise Selçuk 1 numaralı sorumludur diyebiliriz buna.

İşte 2 tane ağır oyuncu vardı orada.Bir Selçuk 2 de wesley.Ama wesley zekasıya o açığı kapatıyor.Selçukta hiç bir numara yok.Alsınlar Vainquer ile Leminayı ortaya bakalım keyfimize.

yerine kaliteli adam alınmayacaksa kalmalı.beklenen performansı gösteremezse devre arası MLS e yollarız.

DDhINzQXoAAXqyG.jpg

Eger giderse fener kapar Sneijderi buraya yazayım kalsın.

O zaman şapa otururuz işte RVP ve Sneijder çoşarlar.

erdem aslan ne lan, senin 1000 sahte hesabindan birimi yoksa? Adminlere diz üstünde istediklerini yerine getirdigin icin senden bilirdik bunlari. Benim cezadan sonra bir hesabim oldu, onu da ipdan kontrol etsinler, silindi zaten. Senin gibi 100 hesap yapacak kadar mal degilim, ilgi alanimda bile degil.

He ceza vermenize gerek yok, ben sadece Sneijder olayini degerlendirmeye girmistim. Genelde bu olaylara karsi da aylardir hic tepkili degilim. Ama simdi rahatca degerlendirmemi yaptim, direk üyeligimi silebilirsiniz. Benim bu forumda zaten isim ceza aldigim günden bir kac saat önce bitmisti.

Yakin zamanda Semih Kaya konusuna girip yine bildiklerini anlatirsin, forum bu capta oyunculari seviyor görünen o ki.

hakan gitmeden sana bir özür borçluyum kenks abubakar ve talisca hususunda beni affet reys

Tekrar iddialı bir takımda Sneijder'ı izlemekten mahrum etmesinler bizi. 1 sene sözleşmesi kaldı şurada ondan sonra nereye isterse gider adam.

Herşeyi biliyorsunuz... Git bak bakalım gol ve asist istatistiklerine... O yoklukta adam mucizeler çıkarmış.. Adam orta yapsa kim gol atacak diye düşünen yok. Adam nokta atışı pas atıyor, değerlendiremeyen mallara laf yok tabiki...
Ben maclarda gorduklerime gore konusuyorum takim komple kotuydu ama sneijderde kotuydu ve artik eski formuna kavusacaginida sanmiuorum zaten taliplerine bakin sampdoria ve mls kulubu bu bile artik gozden dustugunu gosteriyor biraz

SM-T560 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uzun zamandır yoktun biri demiş öldü; şimdide yazsınlart kral geri döndü!

Son düzenleme:

Sen istemeden açtık cezayı demagojiye gerek yok.

Sneijder'i ne kadar göndermeye çalışsalar da gitmeyecek. Zaten mevcut koşullarda Sneijder'in yerini dolduracak ne bir yönetim ne de o kalitede oyuncu var.

Noldu katiliyor mu
bu sene oynar 2018 yazinda lafcye gider
sampdoriaya falan gitmez

Geri
Üst Alt