Sneijder, Slovakya Kampı Kadrosunda Yer Almayacak!

lan bende dedimki hakan gururludur falan bidaha foruma gelmez

cezası bitince geri gelmiş hemen adasf

olm bari düzelseydinde yine gelseydin hala aynı kafa yok zaten ben tek sneijder i değerlendirmeye gelmiştimde yok hesabımı silinde,yok forum benim için ceza almadan 1 saat 42 dakika önce bitmiştide

hıyar

Semihi savunanlar var diyo hala ya inanilacak gibi degil, bir sene önce sordum hangi mal bu mali savunuyor diye cevap veremedi, vermekden kacti. Yine bugün, bir sene sonra, tekrar ayni seyleri anlatiyor.

Birincisi Dursun Özbek denen şahsın başkan olduğu kulüpte değil Sneijder Messi de oynasa başarılı olamazsın. Adam yönetmeye tepki olarak doğmuş adeta.

İkincisi tek futbolcu gidecek diye kulüp normalde bitmez. Sneijder'i eleştiren biri olarak giderse de içim cız eder zira 4.5 senelik yaşanmışlık var acısı tatlısı ile.

Üçüncüsü Sneijder giderse takım bitmez ama bu kafa yapısı ile ve Dursun'un bu kredisi ile taraftar ilk hatada Tudor ve Dursun'a kabus gibi çöker ve başarılı olma şansın kalmaz.

Son olarak Dünya Kupası için kasar teorisi kısmen yanlış zira Hollanda grupta iyi konumda değil ve işi zor. Ama Sneijder kalırsa yine belirli bir performans verir. Ve sonun sonu Tudor'a şans verilsin diyoruz, kuracağı kadroda planında yokken zorla baskı ile tutar ve oynattırırsak başarısız olduğunda bahanesi olur. Madem bir işe girildi tam yetki verilir ve başarısız olursa Dursun ile birlikte tepiği yer. Dursun'dan kurtulmadıkça zaten başarısız olacağız, bu inat ile devam ederse Tudor'da potansiyelini bizde yakalayamayacak. O yüzden hata yapacaklarsa da izin verelim.

Gidicem falan gerek yok bunlara kimse istedi diye açmadım ben açtım cezanı.

Sen acmis olabilirsin ama bu konuda benim de düsüncelerim vardir elbette. Kusura bakma demagoji yapan sizlerdiniz küfür ediyor diye vs. Aksine benim yazdiklarim hep mevcuttu, tersini ispatlardi. Neyse gecmis konular.
Ben o cezayi almaya kararliydim zaten. Bunun sebebini de forumun havasinin gözümde kacmasi, cifte standart diye belirtmistim.

Inan inanma, ben ugramayi düsünmüyordum, Sneijder olayini gördüm, yorumlara bakayim dedim, sanki düsman ugurluyorlar. Simdi dediginiz gibi küfür ettim ve ceza fln ugrasmayin, istediginizi yapin yani. Az biraz zaman harciyorduk bu forum icin, bunun karsiligi 2-3 velet eglensin diye demagoji olduysa, benim burda isim yoktur. Ama Sneijder konusunda son kez icimi dökmeden birakamazdim, cezayi kaldirmaniz tam zamaninda gelmis.

Sen acmis olabilirsin ama bu konuda benim de düsüncelerim vardir elbette. Kusura bakma demagoji yapan sizlerdiniz küfür ediyor diye vs. Aksine benim yazdiklarim hep mevcuttu, tersini ispatlardi. Neyse gecmis konular.
Ben o cezayi almaya kararliydim zaten. Bunun sebebini de forumun havasinin gözümde kacmasi, cifte standart diye belirtmistim.

Inan inanma, ben ugramayi düsünmüyordum, Sneijder olayini gördüm, yorumlara bakayim dedim, sanki düsman ugurluyorlar. Simdi dediginiz gibi küfür ettim ve ceza fln ugrasmayin, istediginizi yapin yani. Az biraz zaman harciyorduk bu forum icin, bunun karsiligi 2-3 velet eglensin diye demagoji olduysa, benim burda isim yoktur. Ama Sneijder konusunda son kez icimi dökmeden birakamazdim, cezayi kaldirmaniz tam zamaninda gelmis.
Geçmiş geçmişte kaldı ben açtıysam da kimseye açıklama yapmana gerek yok demektir.

İçerden selçuk lobisi dışardan fb-bjk'nin tetikçileri üzerinden Kaptanımız'ı göndermeye çalışıyorlar. Başaramayacaklar.

Bu ayrılık elbet bir gün olacaktı, kendisi gitmek istediyse hakkında hayırlısı olsun.

Sneijder ve Selçuk üzerinden yapılan kavgaları da anlamsız buluyorum. Gerçekçi olmak gerekirse bu ikisi de asla eski performanslarına dönemeyecekler. Önümüzdeki sezon içerisinde birisi 34' ünü bitirip 35' inden, diğeri 33' ünü bitirip 34' ünden gün almaya başlayacak zira.

Muslera' nın kaptanlığı da şimdiden hayırlı olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

forum fena karısmaya baslamıs :asd22:

Sneijder de gidemez, sen de burada kalıyorsun. Adamın asabını bozmayın huleyn.

Foruma küslük olmaz, geçmiş geçmişte kaldı. Tek bir kimsenin hatası yok

Sneijderın son iki sezon aldığı ücretin hakkını vermediği doğru. Ama takımıb çehresi de çok kötüydü. Kalite olarak çok zayıf bir takımda iyi bir Sneijder'da iş yapamazdı. Tam güzel takım kuruluyordu dedik bu sefer de Sneijder gönderiliyor. Bir sezon daha sabredip sonra gönderseydik en azından. Bu sezon şampiyon olalım yine gitsin. Ama şu kadroda oynamasını isterdim. Yönetimin hamlesini doğru bulmuyorum. Slovakya kampına katılmama gerekçesini de öğrenmek lazım

Semihi savunanlar var diyo hala ya inanilacak gibi degil, bir sene önce sordum hangi mal bu mali savunuyor diye cevap veremedi, vermekden kacti. Yine bugün, bir sene sonra, tekrar ayni seyleri anlatiyor.

Hayri bazen savunuyor onu demiştir. Hayri'nin stoper konusunda ayarları bozuk biraz Servet'i de çok savunuyordu.

sneijder kalsa sizce KATKI verirmi, zaten istenmiyor yapacak birsey yok. Sneijder gol atsada tudor ve yonetimin soguk baktigi biri olarak devam edecek.
en azindan satip biraz kar ederiz, ve birazda butce acilir.

Yalnız hakan aynı hakan gram ilerlememıs helal olsun

:asd22:

Ahahha şimdide ben mi istifa ediyorum dedi ulan ne adamsın ya.

Geri
Üst Alt