Sneijder Sözünü Tuttu!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
5010443.jpg

Hollanda Milli Takımı’yla 25 Mart’ta çıktığı Fransa maçında sakatlık geçiren Wesley Sneijder, bundan dolayı Sarı-Kırmızılı formasından 3 haftadır uzak kalmıştı.

Derbi öncesinde FANATİK’e yaptığı özel açıklamada, “Derbide forma giymek için elimden geleni yapacağım. Takımımı bu önemli maçta yalnız bırakmayacağım” diyen tecrübeli futbolcu, sözünü tuttu ve yoğun tedavinin ardından Fenerbahçe karşısına ilk 11’de çıktı. Maç için Türk Telekom Arena’ya adım attığı andan karşılaşma sonuna kadar Galatasaraylı taraftarlardan büyük ilgi gören 31 yaşındaki futbolcu, 90 dakika boyunca etkili bir form sergiledi. Takımının hücum hattında oldukça hırslı bir görüntü sergileyen Sneijder, takımına gol ya da asist katkısında bulunamasa da taraftarından alkış aldı.

Takımının en’i oldu...

Maç sırasında topla 51 kez buluşan Hollandalı futbolcu, yüzde 78’lik başarılı pas yüzdesi tutturdu. Rakip kaleyi 1 kez yoklayan ancak çerçeveyi bulamayan Sneijder, maç içinde adeta basılmadık yer bırakmayarak takımının en fazla efor sarf eden ismi oldu.

daha iyi olabilirdi de,sakatlığı vardı.gerçi şu takımda kim iyi ki...dün oynamak istemediler,fizik güçleri de bi hayli yetersiz bizimkilerin.

Etkili demeyelim de kendini verdi maça.

Ileride cogalamiyoruz yahu, her mac her mac sinirden patliyorum bu yüzden. Podolski topu sürüyor cizgide yardima gelen hic bir Allahin kulu yok.

Yasin topu aliyor ileri cikiyor yine kimse yardim etmiyor sonra da sacmalamaya basliyor beyinsiz oldugu icin rakibin icinden gecmeye calisiyor kendini artik ne saniyorsa beyinsiz.

Hani macı alıcaktın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sneijder ve podolski sut cekemedi butun mac sicayim ben bole oyun planina

İlk yarı fena değildi ama ikinci yarı çok kötüydü gerçi bu takımda kimseden fazla bir şey beklememek gerekiyor.

Ofsayt diyerek sayılmasa da bi asisti vardı yine, bir de Donk-Selçuk ikilisi ağırlık koyabilseler daha çok topla buluşabilirdi.

Rezildi ama zaten kim degil ki ? Kapasiteleri nispetinde oynayanlar, denayer, muslera, selcuk, ve biraz da olcan ile semih

Zaten bunlarin kapasiteleri ancak defansif aksiyonlarda var, sneijder, emre, yasin, poldi, donk .. hepsi rezaletti

aman ha sneijderi eleştirmeyin dokunulmazlığı var. dün sneijder sahada kayboldu resmen ama hala kötü değildi diyenler var akıl alır gibi değil.

dün balta-donk-olcandan sonra takımın en kötüsüydü diyebiliriz..İstekli olması birşey değiştirmiyor 3-4 kez topu eveleyip gevelemekten kontra yedirdi..Maalesef o da diğerlerine ayak uydurdu..

Kusura bakmayin bu elestirime tepkiler gelebilir ama turk seyircisi gercekten bir yabanci hayrani ya da futboldan hakikaten anlamiyor ,ben futbolumuzdaki bu van persie , sneijder gibi hastalikli asklari anlamiyorum. Bugun kurtarici olarak dusunulen bu adamlara kuyt ve donk u filan da ekle , zaten hollanda menseli bu oyuncular cok iyi olsalar ,onlardan daha cok tercih edilen 11 lerle adamlar grubumuzda 4 uncu olup play off a bile kalmadan euro 2016 disinda kalmazlardi

sneijder ve van persie bu ulkeden toplam 10-15 milyon euro arasi para kazaniyorlar . ne yapmis bu ikisi sezon boyunca ? hepimiz evlatlari , vasat yerlileri elestiriyoruz , istemiyoruz , bu ayri , ama bu adamlar o vasatlarin 3-4 kati parayi aliyorlarsa , onlarin yapamadiklarini yapsinlar diye aliyorlar

Soruyorum size sneijder denen arkadas 2015-2016 sezonunda G.Saraya ne vermistir ? Donk ne vermistir ? Hatta bunlar kadar olmasa da Podolski ne vermistir ?

Peki bu adamlarin varligi G.Saraydan neler almistir ?

Biz Sneijderin alinmasi hataliydi demiyoruz ,alindi ,katkisini verdi , ama artik takimla beraber o da surunuyor , ama surununce 5 milyonu 2 ye inmiyor

Bu argumana karsilik bazilarinca verilen "size sabri ,umut ,balta gibiler mustehak" lafina da ayrica geriliyorum , biz bunlar iyi demiyoruz ,kalsinlar hic demiyoruz , ama bu sayilan adamlarin toplami kadar parayi tek basina alan Sneijder ne veriyor bu takima bu sene ?

Dun adamin her aldigi topu ezdigini ,kaptirdigini gormedik mi ? Bugune kadarki diger maclarda ne yapti ? Yerli ve vasat sevici olmayalim eyvallah da koru korune de yabanci hayrani da olmayalim

Kusura bakmayin bu elestirime tepkiler gelebilir ama turk seyircisi gercekten bir yabanci hayrani ya da futboldan hakikaten anlamiyor ,ben futbolumuzdaki bu van persie , sneijder gibi hastalikli asklari anlamiyorum. Bugun kurtarici olarak dusunulen bu adamlara kuyt ve donk u filan da ekle , zaten hollanda menseli bu oyuncular cok iyi olsalar ,onlardan daha cok tercih edilen 11 lerle adamlar grubumuzda 4 uncu olup play off a bile kalmadan euro 2016 disinda kalmazlardi

sneijder ve van persie bu ulkeden toplam 10-15 milyon euro arasi para kazaniyorlar . ne yapmis bu ikisi sezon boyunca ? hepimiz evlatlari , vasat yerlileri elestiriyoruz , istemiyoruz , bu ayri , ama bu adamlar o vasatlarin 3-4 kati parayi aliyorlarsa , onlarin yapamadiklarini yapsinlar diye aliyorlar

Soruyorum size sneijder denen arkadas 2015-2016 sezonunda G.Saraya ne vermistir ? Donk ne vermistir ? Hatta bunlar kadar olmasa da Podolski ne vermistir ?

Biz Sneijderin alinmasi hataliydi demiyoruz ,alindi ,katkisini verdi , ama artik takimla beraber o da surunuyor , ama surununce 5 milyonu 2 ye inmiyor

Bu argumana karsilik bazilarinca verilen "size sabri ,umut ,balta gibiler mustehak" lafina da ayrica geriliyorum , biz bunlar iyi demiyoruz ,kalsinlar hic demiyoruz , ama bu sayilan adamlarin toplami kadar parayi tek basina alan Sneijder ne veriyor bu takima bu sene ?

Dun adamin her aldigi topu ezdigini ,kaptirdigini gormedik mi ? Bugune kadarki diger maclarda ne yapti ? Yerli ve vasat sevici olmayalim eyvallah da koru korune de yabanci hayrani da olmayalim

Tamam snejder bu sene çok etkisiz ama kardeşim son kaç yıldır yatan Persia'yi Snejder ile kıyaslamak da neyin nesi? Ben ki bu sene arkadaş ortamında acımasızca eleştirdiğim Snejder'i şu ilk senesinde kepaze olan Adamla kıyaslamak da nedir ? Yabancı hayrınlığı konusunda hak versem de bu konuda şiddetle karşı çıkıyorum . Fener forumunda bunu yazsalar bile art niyet arardım. Ha dersin artık gitsin , miladı doldu amenna ama gelip de şu leşle Ada'mı kıyaslaman ayıp olmuş. Persi yıllar önce müthiş oyuncu olabilir benim için kıstas Türkiye ligi performansı , dışarda yaptıkları beni ilgilendirmez . Fenerliler orgazm olsun eski yaptıklarıyla.

Futboldan anlasaydin tek basina bir adamin birsey verebilecegini savunmazdin zaten.

Senin beklerin ve stoperlerin, kanatlarin ve forvetlerin vasat ise Sneijder'den assist+defans+gol yapmasini bekleyemezsin, beklersen de ya art niyetlisin ya ciddi sekilde sorunlusun futbol konusunda.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt