GSCimbom
Sneijder ve Podolski Çin Yolunda!
Alpay Asma

Sneijder ve Podolski Çin Yolunda! Sayfa 3

Alpay Asma ·

Cevap
77
Okunma
4,6K
Sayfa
3/4
tamam abi avrupa veya çin ayrımı yoksa senin için bence tartışma bitmiştir

kardesim isine gelmeyince neden kaçamak yapıyon ??

en basta dedinki sow-demba ba 15 ediyorsa sneijder 25 eder.

bende sana diyorum ki yazın 7.5'a gidince ne olacak ?? demba ba ile sow'dan daha kötü oyuncu mu olacak ??

ikiside satılsa keşke nerden baksan 30 milyon euro gelir.

2 sene sadece genç futbolcu transfer ederiz, kriz mriz kalmaz. o 2 senede dandik yerlilerine yolladıkmı tamamdır.

Yahu arkadaş boş boş konuşmayın ya. Nasıl bir kafadasınız anlamadım gitti. Yok 30M kazandırırsa gitsin, yok Fiko 25M'ye satardı filan. Azıcık mantık. Adamın 20M'ye serbest kalır maddesi var sözleşmesinde, hala 25-30 diyorlar kafayı yicem. Şu yorumları görmekten bıktım yemin ediyorum..

satın butun takımı topmu oynuyorlar sanki isme cisme bakmıyorum artık sahada hiçbiri yok 90 dakka konyaya gol atamadılar bunlardan hayır mı bekliyorsunuz hala bırakın gitsinler yeter artık

Çoğunuzun aksine Wesleyin gitmesini istiyorum. 15 falan teklif varsa düşünmek hata. Bu sene zaten geçen senelerde ki performansından çok uzak.

Seneye oraya ciğersiz bir orta saha koyup 4-3-3 taktiğine dönmeliyiz. Yasin tipi kanatlar yerine Poldi-Sinan gibi skor yönü yüksek kenar oyuncusu bulup Barça taktiğine dönmeliyiz.

paşalar gol atıcak diye ben burda kendimi yırtıyorum milyon dolar alıp eli belinde geziyorlar satın hepsini paf takımla çıkalım zaten yenebildiğimiz takım yok kimse kendisini kandırmasın bunlardan bir halt olmayacak bari ffp den ceza almayız kulubun adı lekelenmez koskoca tarihimizde ceza aldık demeyiz

abi bu bir mantık olamaz. sow ile demba ba sneijder'in cok altı oyuncular mı ?? ikiside üst düzey forvet oyuncuları. sneijder ile aralarında dağlar yok..

bu kadar abartmayın lütfen. oldu olası 100 m euro'ya satalım, sneijder nede olsa :D

ne ise sene sonu 7.5'a gittiği zaman tekrar konusuruz..

forumda şu ana kadar okuduğum en saçma cümle

objektif olucam diye cahilce cümleler kurulmuş

dünyanın hiçbir yerinde dembaba ve sow sneijderin çeyreği olarak bile kabul edilemez

podolski yol yapmaya başlamış bile!!!!!!

Lukas-Podolski.com
‏@Podolski10
3 sa.3 saat önceÇeviriyi görüntüle

祝大家新春快乐,猴年大吉!除夕和家人好好吃个年夜饭哦
1f435.png

CanK0goXIAAAKLc.jpg

Her buyuk takimda 1 yildiz olmali. Sneijder gibi firsat transferi bir daha yapamayiz bu beceriksizlerle. Satilmasindan yana degilim acikcasi ama gelecek sezon 7.5'a gidecekse o zaman satsinlar ne diyeyim :red:

Bilsem ki gelen paralari iyi degerlendirecek bu kadar dusunmem ama bunlar bu paralari mundar eder dusuncesi daha agir basiyr maalesef...

Her buyuk takimda 1 yildiz olmali. Sneijder gibi firsat transferi bir daha yapamayiz bu beceriksizlerle. Satilmasindan yana degilim acikcasi ama gelecek sezon 7.5'a gidecekse o zaman satsinlar ne diyeyim :red:

Bilsem ki gelen paralari iyi degerlendirecek bu kadar dusunmem ama bunlar bu paralari mundar eder dusuncesi daha agir basiyr maalesef...

Geri