GSCimbom
Sneijder ve Podolski Çin Yolunda!
Alpay Asma

Sneijder ve Podolski Çin Yolunda! Sayfa 4

Alpay Asma ·

Cevap
77
Okunma
4,6K
Sayfa
4/4
Bu Çinliler Brezilyalılarla filan futbollarının gelişeceğini sanıyorlarsa ancak avuçlarını yalarlar.Gece hayatları-dansları filan gelişebilir ama futbolları asla.Onlar için en iyi seçenek Alman-Hollanda-Danimarka gibi ülkelerden transfer yapmak.
Diğer mesele,Çinliler böyle devam ederse bizim için 28-32 yaş aralığındaki fırsat transferleri bitmiş olacaktır.Sneijder-Podolski satılcaksa ilk iş Polonya-Danimarka-Belçika-Fransa liglerindeki genç yeteneklere yönelmek olmalı.Tabii alırken uygun bonservis ve yıllık ücret ödeyerek transfer etmeliyiz.
İkinci iş scout ekibini komple değiştirip sadece altyapı için Afrika ülkelerine çıkarma yapmalıyız.Bu iş için Drogba-Song gibi eski oyuncularımızdan yardım alabiliriz.Hatta bu konuda daha önce 3 Afrika takımını çalıştıran Herve Renard ismini bir şekilde kullabiliriz.Tüm alt yapılardan sorumlu olarak getirtilebilir.

1f9535a60e6d603fa27d852d61d30097.png

:oley:

Alaba da paylasti ama yani abartmaya gerek yok.

Burak gitmeyecek görürsünüz.. Yazın bunu bi yere..
Ben bu adamın hala çakallık peşinde olduğuna inanıyorum..

Yine taraftarın gazını alıyorlar yine bu karaktersiz herif başımıza kalacak..

Para benim cebime girmeyecek + Sene başında forma aldım = Sneijder satılırsa 2 sene boyunca store harcamlarımı keserim + arkadaşlarımı da buna ikna ederim. Selçuk geri pas yapacak kıçını dönüp faul alacak diye yediğimden içtiğimden kesemem.

forumda şu ana kadar okuduğum en saçma cümle

objektif olucam diye cahilce cümleler kurulmuş

dünyanın hiçbir yerinde dembaba ve sow sneijderin çeyreği olarak bile kabul edilemez

boş yapma refik. sneijder'in zaten daha kaliteli oldugunu tartısmıyorum, arada dağlar yok diyorum.

sizin söyleminize göre sneijder süper ligde sow ile demba ba bölgesel ligde oynuyor olmalı.

Cin piyasasinin kokusunu alan futbolcular artik sosyal medya üzerinde de yatirimini yapmaya basladilar. Hersey bir yana, ama adamlarin verdikleri para anormal seviyelerde. Biz oyuncularin avrupada Brüt kazandiklarinin, biraz fazlasini net olarak verip, büyük oyuncu getirebiliyoruz, ama onlar hem astronomik bonservisler, hemde astronomik net ücretler ödemeye hazirlar. Bizim verdigimiz paralar iyicene sönük kaliyor yaninda, araplardan bile büyük ödedikleri paralar.

Son düzenleme:
Cinde twitter kullanilmiyor. İnterin Cinde cok fazla taraftari olmasina ragmen, Cince twitter hesabi yok.

Bende yabanci bir ekonomi dergisinde okumustum. Farkli sektörlerin pazar paylari hakkinda bir dergiydi.

Son düzenleme:
sabah programında timurlenk demişti, çin takımlarının toplam 16 takımın sadece 2 yabancı alma hakları kalmış. onlarda sneijder ve podoslkimi olur? çok zor. bence ikiside bu sene kalacaktır. zaten doğrusuda bu olur. yazın çine giderler belki.

Sneijder ve Poldi gidince Anadolu takimindan farkimiz kalmaz. Simdi bile en iyi ihtimalle en az 4 nokta atisi transfere ihtiyacimiz var. O zaman bu sayi 6ya cikacak. Muslera, Sneijder ve Poldi gidince, küme düsme ihtimalimiz bile olabilir. Bu kadroda o potansiyel fazlasiyla var.

gitmek isteyen kim varsa gidebilir sneijder dahil, ama sneijder gitmek istiyorsa simdi gitsin sezon sonu degil yoksa nerden baksan bir 9milyon euroya yakin zarar ederiz

poldi gidebilir... sneijder kalsa iyi olur. zaten muslera ve sneijder haric kaliteli adam kalmadi takimda...

adnan polat dönemine geri döndük inanilir gibi degil. bunun sebebi saglam altyapi kurulamamasi... ft sezon ortasi gönderilmemeliydi, mancini ile devam edilmeliydi, hamza sezon ortasi gönderilmemeliydi, transfer planlamasi dogru yapilmaliydi.

Bülent timurlenk açıkladı, çin takimlari 4+1 yabancı hakkına sahipmiş. Su an çinde sadece 2 takım bu kontenjanı doldurmamış. Bu takımlar da sneijder ve podolski için yazılmış takımlar değilmiş. Yani yalan haber

Araplar yeterince can sıkıyorken bide bu çinliler çıktı. Abicim ne işiniz var futbolla. Dünya ekonomisini dize getirmişsiniz uçan kuşun çakmasını bile yaparak amerikadan fazla dolar rezervi elde etmişsiniz ne gerek var amaçsız liginiz için bu kadar paraları havaya atıyorsunuz. Allah akıl fikir versin. Akıllı sanardımda bildiğin malmış bu çinliler

Araplar yeterince can sıkıyorken bide bu çinliler çıktı. Abicim ne işiniz var futbolla. Dünya ekonomisini dize getirmişsiniz uçan kuşun çakmasını bile yaparak amerikadan fazla dolar rezervi elde etmişsiniz ne gerek var amaçsız liginiz için bu kadar paraları havaya atıyorsunuz. Allah akıl fikir versin. Akıllı sanardımda bildiğin malmış bu çinliler

Ayni soruyu bize sorsalar ?

Pirlo, Sneijder gibi oyuncularin birlikte oynadiklari oyuncular ne kadar kaliteli olur, perfonmanslari da o kadar yüksek olur. Hizlariyla oynamiyorlar, 34-35e kadar rahat oynarlar. Pirloyu Milanda cöplerle oynattilar. Dibi gördü. Bitik diye gönderdiler, Juvedeki perfonmansini biliyoruz. Sneijderi yan pas geri pas Selcukla, 4.lig takimina karsi bile fark yaratamayan Umutla, Yasinle oynat, sonra üst düzey perfonmans bekle.

Bizim takim bu kaliteyle hicbir sistemi yüksek verimle oynayamaz. O kalite yok. 4-4-2de 2 kisilik pres yapan Elmander ve Engin vardi. Melonun perfonmansi üst düzeydi. Selcuk ilk sezon cok iyiydi. Engini kaybettik, Elmander bekleneni veremedi, yanlis transferler yapildi. 4-4-2yle basarisiz olduk. Bu ortasahayla 4-3-3ü hic oynayamayiz. Takimda 4-3-3e uygun tek ortasaha yok. Sneijder, Muslera ve Poldiyi satarsak, PTT 1.Lige hazirlanalim. Mersin bile bize 3-4 gol atar.

Bir takimi bir anda genclestiremezsin. Yeterli kalite olmadan, lider oyuncular olmadan bunu hic yapamazsin. ilk11 düzeyinde genc oyuncularla yavas yavas yaparsin. Rotasyon seviyesindeki genclerle sonsuza kadar orta sira takimi olursun.

Bizim yapacagimiz basit. Poldi, Sinan, Sneijder, Bilal(rotasyon) Chedjou, Carole, Muslera, Linnes. Bu oyuncu grubundaki kaliteli oyuncu sayisini en az 4-5 oyuncu artirip, Selcuk, Sabri, Semih,Umut gibi zararlari fazla maaslari yüksek oyunculari göndermek. Kaliteli bir forvet, top tasiyici kanat, lider bir stoper, ön libero transferlerini yapip, gelecek yil sampiyonlugun en büyük favorisi olacak kadroyu kurmak. Oyunculara kalitesine göre maas ödeyerek, maas yükünü azaltarak bunu yapabiliriz.

Herseyden önce piyasayi bilen, kadro planlamasi yapabilecek bir sportif direktöre ihtiyacimiz var.

Son düzenleme: