GSC Anket Sneijder vs Mertens

Sneijder vs Mertens

• Sneijder

• Mertens

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Biri Juventuslar real madridlerle oynadı cl de.digerin sadece 1 sezon top oynadi.hadi ordan

mertens de aynı yaşta gelseydi tercihler net değişirdi bence
Evet olabilir ama Sneijder world class bir oyuncuydu

Bizdeyken DK 2014te takımının en önemli üç adamından birisiydi ve yarı final oynadılar

Mertens de kariyerini başındak beri takip ettiğim ve çok sevdiğim ama Napoli’de bile Milik sakatlığına kadar rotasyon oyuncusu gibi takılan sonra false 9 rolü verilen bir adamdı.

Bizim boktan ligdeki performansını kıstas almamak lazım Sneijder Real Madridi tokatladığımız maçın baş aktörlerindendi mesela

Sneijder farklı bir adam.

Futbol yeteneği olarak kıyaslamak çok mantıklı değil.

Ama duygusal açıdan Mertens inanılmaz bir adam bana göre.

Hagi’den sonra herkesin en çok sevdiği isim olabilir Muslera ile birlikte.

Soyunma odasına da katkısı bence çok değerli.

Onun dışında Sneijder öndedir.

Sneijderi zidane a benzetiyorum bir konuda. sezonun veya bir periyodun çoğunda dökülür ama highlight anlarda hep sahnededir örneğin Real maçı denmiş ama ilk maç 3-0 yenildiğimiz maçta ve schalke serisinde dökülüyordu ilk geldiği dönem olduğu için ama arenadaki maçta golünü yazdı.2015te son haftalarda yine berbat durumdaydı burada yazılanları dün gibi hatırlıyorum ama bir gençler bir de bjk golleri atarak işi çözmüştü.Keza nadasa bıraktığımız sezonlarda aylarca gol atamadığı dönemler var.Oyun istikrarı olarak mertens derim öne çıkan anlar için ise şüphesiz Sneijder.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijderi zidane a benzetiyorum bir konuda. sezonun veya bir periyodun çoğunda dökülür ama highlight anlarda hep sahnededir örneğin Real maçı denmiş ama ilk maç 3-0 yenildiğimiz maçta ve schalke serisinde dökülüyordu ilk geldiği dönem olduğu için ama arenadaki maçta golünü yazdı.2015te son haftalarda yine berbat durumdaydı burada yazılanları dün gibi hatırlıyorum ama bir gençler bir de bjk golleri atarak işi çözmüştü.Keza nadasa bıraktığımız sezonlarda aylarca gol atamadığı dönemler var.Oyun istikrarı olarak mertens derim öne çıkan anlar için ise şüphesiz Sneijder.

Sneijder hiçbir zaman çok skorer bir adam olmadı 14/15te nereye dökülüyordu yav sayesinde sol kanadı işlettik sürekli Yasinle

Mertens çok daha ofansif rollerde oynadı hep, skor konusunda kıyaslamak doğru değil zaten.

Schalke serisinde de yeni gelmişti o yarım dönem en kötü dönemi zaten

13/14 çok iyidi sonraki sezonda da öyle

15/16 ve sonrasında takım saldı o da saldı, yüksek asist sayısına rağmen ama en boktan anımızda feneri kupada yenerken sakat sakat oynamıştı ilk yarı sonra çıkmıştı

Şu anki gibi sürekli tepeye oynayan yüksek imkanlı takımda olsa farklı bir hikaye olabilirdi.

Sneijder hiçbir zaman çok skorer bir adam olmadı 14/15te nereye dökülüyordu yav sayesinde sol kanadı işlettik sürekli Yasinle

Mertens çok daha ofansif rollerde oynadı hep, skor konusunda kıyaslamak doğru değil zaten.

Schalke serisinde de yeni gelmişti o yarım dönem en kötü dönemi zaten

13/14 çok iyidi sonraki sezonda da öyle

15/16 ve sonrasında takım saldı o da saldı, yüksek asist sayısına rağmen ama en boktan anımızda feneri kupada yenerken sakat sakat oynamıştı ilk yarı sonra çıkmıştı

Şu anki gibi sürekli tepeye oynayan yüksek imkanlı takımda olsa farklı bir hikaye olabilirdi.
Abi gençler maçına kadar epey gol atamadığı dönem olmuştu sürekli duran toptan atıp kazanıyorduk millet sallıyordu burda diye hatırlıyorum. "Gol at artık kardeşim" diye bir tek HD savunuyordu o dönem. Ondan birkaç hafta önce Erciyes maçları döneminde esiyordu doğru ama yarış kızışınca durgunlaşmıştı diye hatırlıyorum belki de yanılıyorum.

Schalke serisinde 6 ay top oynamadan geldiği dönemdi normal dökülmesi. Hatta antrenmanlara bile almıyordu inter onu. 14-15'de yasini futbolcu yaptı adam daha ne yapsın.

Abi gençler maçına kadar epey gol atamadığı dönem olmuştu sürekli duran toptan atıp kazanıyorduk millet sallıyordu burda diye hatırlıyorum. "Gol at artık kardeşim" diye bir tek HD savunuyordu o dönem. Ondan birkaç hafta önce Erciyes maçları döneminde esiyordu doğru ama yarış kızışınca durgunlaşmıştı diye hatırlıyorum belki de yanılıyorum.

Skora laf edebilirler ona bir şey demiyorum da playmakerlığı bence hep iyi yaptı o dönem

Zaten 45 gol attıysa 20si falan ceza sahası dışından olabilir, öyle gol kanallarına çok girmezdi

Geri
Üst Alt