Kaka: "Fatih Terim’e geçmiş olsun diyorum. Kendisiyle bir anım var. Real Madrid’de formamı kaybetmeye başlamıştım. Fatih Terim ile telefonda konuştuk. Benimle ilgili düşünceleri çok etkileyiciydi. Galatasaray’a gitmeye ikna olmuştum ama sonra görüşmeler kesildi”

(Hürriyet)

Sneijder'in verdiği katkının aynısını verirdi. Çok birşey değişeceğini sanmam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder ile iyi oynadığımız maçın sayısı 5’i geçmez. Sneijder top rakipteyken takımını 1 kişi eksik bırakırdı. Hoş, top bizdeyken de kendisini sağ tarafta görmeniz mümkün değildi. Gol atmamız sol tarafta oynayan oyuncuların form durumuna bağlıydı, çünkü kendisi her maç sol taraftan oynardı, ama sol açık oynamaz istemezdi.

Hamzaoğlu dönemi, yani: o yarım sezon hariç, Sneijder’in bize, oyunumuza, kattığı çok fazla bir şey olduğunu düşünmüyorum.

1 kere şampiyon olduk onun döneminde (Hamzaoğlu). Ilk yarım senesinde (ocak ayı-haziran ayı) gram faydasını görmedik, onluk bir durum yoktu şampiyon olduğumuzda.

Bana sorarsanız yetenek açısından Kaka kendisini donunda sallar. Arkadaş gayet mantıklı argümanlar kullanmış ayrıca. Türkiye’de, kendisine aşık olacak olan taraftarla Kaka, 52.000 kişilik stadda kendisini bulur muydu? :)

Sneijder’le ilgili kendi düşüncelerimdir.
13/14 Mancini de sol kanat oynatildi ve costu
14/15 zaten Nando ile sampiyonlugu getirdi
15/16 iyi degildi
16/17 o bok kadroda cabalayan tek oyuncuydu
Neredeyse bütün kilit maclarda skora katki yapti
Avrupa maclarinda son cl sezonunda adam akilli oynayan tek kisiydi chedjou ile

2 kere sampiyon olmus
2 kere kupa almis
1 cl ceyrek final
1 üst tur o da sinonun sayesinde.

son iki sezonun kadrosu neydi de sino napsin? Hele o son sezonda

Fatih Terim Kaka yerine Sneijder'i isteyip, Aysal Kaka'yi alsaydi suan Sneijder guzellemesi yapiyorlardi :)

13/14 Mancini de sol kanat oynatildi ve costu
14/15 zaten Nando ile sampiyonlugu getirdi
15/16 iyi degildi
16/17 o bok kadroda cabalayan tek oyuncuydu
Neredeyse bütün kilit maclarda skora katki yapti
Avrupa maclarinda son cl sezonunda adam akilli oynayan tek kisiydi chedjou ile

2 kere sampiyon olmus
2 kere kupa almis
1 cl ceyrek final
1 üst tur o da sinonun sayesinde.

son iki sezonun kadrosu neydi de sino napsin? Hele o son sezonda

son sezonunda o boktan kadroyla bide asist kralı oldu

Türkiye'ye gelip hiçbir varlık gösteremeyen , ya da kahraman olan onlarca yıldız var.

Bunun akıbetini hiçbir zaman bilemeyiz.

Tabi yukarda Sneijder ile 5'ten fazla iyi maçımız yok diyen arkadaşlar var :D UEFA ve Süper Kupa alındığı sezondan itibaren yapılan en yüksek Avrupa derecesini aldığımız sezon Sneijder varken bunu neye dayanarak söyleyebiliyor akıl alır gibi değil :D
Ve Kaka'nın Milan sezonu dünya tarihinde nadir görülen cinsten bir oyuncuydu.

Keza bana kalacak olursa Kaka sakatlanmaya meyilli bir oyuncu Milan'dan sonra asla kendini bulamadı , burda tutmama ihtimali daha yüksekti. Sneijder bütün maç görünmedi sonra 2 tane attı yazmış biri yukarıda ve bundan olumsuz olarak bahsetmiş :D Yıldız oyuncunun tanımı da bu.

Talisca'da 70 dakika kayboluyor çıkıp bir tane 20 Metreden çakıyor UEFA'da yarı finale gidiyorsun.

Son düzenleme:
Türkiye'ye gelip hiçbir varlık gösteremeyen , ya da kahraman olan 10'larca yıldız var.

Bunun akıbetini hiçbir zaman bilemeyiz.

Tabi yukarda Sneijder ile 5'ten fazla iyi maçımız yok diyen arkadaşlar var :D UEFA ve Süper Kupa alındığı sezondan itibaren yapılan en yüksek Avrupa derecesini aldığımız sezon Sneijder varken bunu neye dayanarak söyleyebiliyor akıl alır gibi değil :D
Ve Kaka'nın Milan sezonu dünya tarihinde nadir görülen cinsten bir oyuncuydu.

Keza bana kalacak olursa Kaka sakatlanmaya meyilli bir oyuncu Milan'dan sonra asla kendini bulamadı , burda tutmama ihtimali daha yüksekti. Sneijder bütün maç görünmedi sonra 2 tane attı yazmış biri yukarıda ve bundan olumsuz olarak bahsetmiş :D Yıldız oyuncunun tanımı da bu.

Talisca'da 70 dakika kayboluyor çıkıp bir tane 20 Metreden çakıyor UEFA'da yarı finale gidiyorsun.
Ki Sneijder o cl ceyrek finalinde 1 gol 1 assist yapip yürekleri hoplatmisti

Sneijder düşmanları yine yanıltmıyor.

Fenerliler bile bu kadar nefret beslemiyordur bu adama herhalde. Yazık.

sent via GSC

Sneijder düşmanları yine yanıltmıyor.

Fenerliler bile bu kadar nefret beslemiyordur bu adama herhalde. Yazık.

sent via GSC

Zaten cogu fener sempatizani onlarin.

Dedigim gibi GS tarihinin en iyi orta saha organizatorlerini say deseler;

1. Hagi (onu bu tahtan indirecek adam daha da gelmez bana göre)
2. Prekazi-Sneijder

dir.

Sneijdere bok attiklari son sezon 17 asist 6 gol uretmis adam.

Tum bjk , fb kritik maclarda gol atmis orta saha.

Futbol ve Galatasaray la ilgisi olan hic bir insan evladi Sneijdere bok atmaz zaten.

Atanlari ciddiye almamak lazim.

Kaka gelseydi dedigim gibi ancak RVP mi Kaka mi daha cok yatarak para kaldirdi anketlerinin konusu olurdu, gol ve asistlerin degil.

175 maçta 45 gol 44 asist yapan 1 adam için, 'wesleyle iyi oynadığımız maç sayısı 5'i geçmez' demek çok garip yaw. 1 sezon daha devam etse kariyer rekoru kıracaktı.

Wesley yaş ve kariyer olarak türkiyeye gelmiş en iyi yabancı oyuncudur. + Hagiden sonra taraftarın özlemini duyduğu 10 numara hasretine de son vermiştir.

Her şey boka sarardı kaka gelseydi

1587301750749.webp

Zaten cogu fener sempatizani onlarin.

Dedigim gibi GS tarihinin en iyi orta saha organizatorlerini say deseler;

1. Hagi (onu bu tahtan indirecek adam daha da gelmez bana göre)
2. Prekazi-Sneijder

dir.

Sneijdere bok attiklari son sezon 17 asist 6 gol uretmis adam.

Tum bjk , fb kritik maclarda gol atmis orta saha.

Futbol ve Galatasaray la ilgisi olan hic bir insan evladi Sneijdere bok atmaz zaten.

Atanlari ciddiye almamak lazim.

Kaka gelseydi dedigim gibi ancak RVP mi Kaka mi daha cok yatarak para kaldirdi anketlerinin konusu olurdu, gol ve asistlerin degil.
Onların nefretinin sebebi başka. Kendine yediremeyen eziklik kompleksi yaşayanlar var.

sent via GSC

Geri
Üst Alt