Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Bir de arkadaşlarını da transfer etmeyecek...Illahi futbolcu olarak gelecekse Yillik 1 Mio 1+1 bir de yedegi problem etmeyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de arkadaşlarını da transfer etmeyecek...Illahi futbolcu olarak gelecekse Yillik 1 Mio 1+1 bir de yedegi problem etmeyecek
Sadece futbolcu olanlarını kastetmemiştim üstatTerim öyle seylere musade etmez zaten. Onlari gecelim
Sadece futbolcu olanlarını kastetmemiştim üstatTerim öyle seylere musade etmez zaten. Onlari gecelim![]()
O zaman ilk Sneijder'li kadro olsun bu başlıktaki:
------------Bacca--Gomis--------------
---------------Sneijder-------------------
Belhanda----Fernando----Badou Ndiaye
Coentrao---Chiellini---Maicon-----Mariano
------------------Muslera-------------------
Yanliz o kadroda Ergun degil Hakan Unsal vardı ilk 11 de,Hakan Sukur u de saymamissin olmamis ki Umit Davala da cok onemli idi ya Capone kadro bastan sona iyiydi yalan yok,Sneijder bir sey verir mi bilemem ama gekecekse de Belhanda.nin yerine degil onune gelmeli,Belhanda sekiz numara,Selcuk un yerinde olabilir eger daha iyisi alinamayacaksa ve iyi teklif gelmeyecekseYahu lütfen bu adama hagi muamelesi yapmayın...Yenin ediyorum Hagi ile Alex'i karşılaştıran fenerliler kadar itici oluyorsunuz...Ben kendisinin gönderilmesine karşıydım...Niye? Çünkü selçuk gönderdi...Önce Melo'yu, sonra hamit'i, defalarca sabri'yi, podolski'yi ve sneijder'i...Ama selçuk önce gitseydi sonrasında bunun da gitmesini isterdim...
Arkadaş elbetteki 2000 Kadromuz efsane ama siz o günleri ya hatırlamıyorsunuz ya da yaşınız yetmiyor...O kadroda 6 futbolcu vardı; Hagi-Popescu-Taffarel-Ergün-Bülent-Suat...Bu 6 isim dışındakiler olmasa da olurdu...
İşte Sneijder de okan gibi emre gibi şükür gibi ünsal gibi hasan gibi arif gibi ümit gibi önemliydi daha fazlası değil...Efsaneler ile kestanelerin karıştığı dönemdeyiz...
Tabii ki Sneijder Belhandayı havada karada ama nedir iki metre göbeğiyle fransada tutunamayıp arap çöllerinde alem yapan adamı çağırmak hiç yaş demeyin...Ribery sneijder'den sadece 10 ay büyük ama bir adamın fiziğine bak bir de bununkine...Adam geçen hafta şampiyonlar ligi yarı finalindeydi bu çiko al gaharahadahahaha
Hem ayrıca ayı volkana iki tane gol atmak bir şey ifade etmiyor...Ribery öyle bir korku salmıştı ki fenere 5'leyince bunlara aziz yıldırım ağlayıp karşı tribüne geçmiş, taraftarların arasına dalmış; 1 ay sonra da arabalar parçalanmış, 2 kişi karakola düşmüş, marsilya mafyası ribery'i kaçırmıştı operasyonun arkasında aziz vardı...Sneijderin gitmesini istemedi bile fener böyle iş mi olur...Bırakın tosunu hafızalarda güzel bir yer bıraksın...
Yahu lütfen bu adama hagi muamelesi yapmayın...Yenin ediyorum Hagi ile Alex'i karşılaştıran fenerliler kadar itici oluyorsunuz...Ben kendisinin gönderilmesine karşıydım...Niye? Çünkü selçuk gönderdi...Önce Melo'yu, sonra hamit'i, defalarca sabri'yi, podolski'yi ve sneijder'i...Ama selçuk önce gitseydi sonrasında bunun da gitmesini isterdim...
Arkadaş elbetteki 2000 Kadromuz efsane ama siz o günleri ya hatırlamıyorsunuz ya da yaşınız yetmiyor...O kadroda 6 futbolcu vardı; Hagi-Popescu-Taffarel-Ergün-Bülent-Suat...Bu 6 isim dışındakiler olmasa da olurdu...
İşte Sneijder de okan gibi emre gibi şükür gibi ünsal gibi hasan gibi arif gibi ümit gibi önemliydi daha fazlası değil...Efsaneler ile kestanelerin karıştığı dönemdeyiz...
Tabii ki Sneijder Belhandayı havada karada ama nedir iki metre göbeğiyle fransada tutunamayıp arap çöllerinde alem yapan adamı çağırmak hiç yaş demeyin...Ribery sneijder'den sadece 10 ay büyük ama bir adamın fiziğine bak bir de bununkine...Adam geçen hafta şampiyonlar ligi yarı finalindeydi bu çiko al gaharahadahahaha
Hem ayrıca ayı volkana iki tane gol atmak bir şey ifade etmiyor...Ribery öyle bir korku salmıştı ki fenere 5'leyince bunlara aziz yıldırım ağlayıp karşı tribüne geçmiş, taraftarların arasına dalmış; 1 ay sonra da arabalar parçalanmış, 2 kişi karakola düşmüş, marsilya mafyası ribery'i kaçırmıştı operasyonun arkasında aziz vardı...Sneijderin gitmesini istemedi bile fener böyle iş mi olur...Bırakın tosunu hafızalarda güzel bir yer bıraksın...
8 yabancı kuralında 11 yabancı yazmışın kardş 2 Türk ataydınO zaman ilk Sneijder'li kadro olsun bu başlıktaki:
------------Bacca--Gomis--------------
---------------Sneijder-------------------
Belhanda----Fernando----Badou Ndiaye
Coentrao---Chiellini---Maicon-----Mariano
------------------Muslera-------------------
valla fransa'da 900 bin euroya falan oynuyordu, ederi suan ondan daha azdir.700.000 euroya Mugdat bile imza atmaz bize reis
Şino önyargılarını aşamamaktan dolayı; yöneticilik yada insan idare etme kapasitesi olan birisi değil..Sneijder Galatasaray ile ömrünün sonuna kadar kopamaz artık, futbolcu olarak değil ama başka görevlerde kendisini görebiliriz, en kötü büyük maçlarda tribünde yerini alır!
Üstat çok güzel tespitler ama Metin Oktay dahil hiç kimse döneminden bağımsız hagi etkisi yapamaz...Ribery birkaç ay sadece o havayı verdi ama onunda izledik zaman içinde az da olsa performansı düştü...Hagi bir başkaydı hürmetler...Olacak bunlar,
Yeni nesiller hatirlamaz tabiki. Nasilki ben Metin Oktay'i gormedigim gibi bir cok yeni nesil (Bize gore) 0 96-00 kadrosonu gormedigi gibi.
Hagi gelmis gecmis ligimizde ve Turk futboluna katki vermis inkar edilemez seviyede buyuk bir oyuncu. Alex kuslar icin kiyasliyacaklari en ondeki isim ki Alex bile Haginin verdigi katkinin yarisini bile verdigini (ki onyargisiz olan) diyemez.
Sneijder kotu yillarin bir kisa surec "canlanan" ekibin sonuna dogru katilan buyuk bir oyuncudur. Ve su an 25 yasini gecmiyen taraftarimizin kiyasliyamasi gayet normal.
Yaslaniyoruz yapacak birsey yok![]()
Üstat tek maçlık değerlendirmedim genel değerlendirdim...Davalalar Ünsallar dediğin gibi çok öenliydi ama tugay gibi illie gibi yerleri doldurulacak adamlardı...Ergün hem ortada hem kanatta hem de bekte inanılmaz işler son dakika adrese teslim ortalar yaptı...İnanılmaz saoğukkanlıydı...Yanliz o kadroda Ergun degil Hakan Unsal vardı ilk 11 de,Hakan Sukur u de saymamissin olmamis ki Umit Davala da cok onemli idi ya Capone kadro bastan sona iyiydi yalan yok,Sneijder bir sey verir mi bilemem ama gekecekse de Belhanda.nin yerine degil onune gelmeli,Belhanda sekiz numara,Selcuk un yerinde olabilir eger daha iyisi alinamayacaksa ve iyi teklif gelmeyecekse
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi