Sneijder'den Galatasaray'a Dönüş Sinyali!

Paragraf paragraf anlattık halen aynı şeyleri söylüyor. :asd:

Anlattıklarını doğrulayan bir kişi bile çıkmadı kulüp içersinden. Aksini söyleyen açıklamalar var; ama insan neye inanmak isterse ona inanıyor. Karakter meselesi...

Sinan Bilgin beni son zamanlarda şaşırtmaya devam ediyor.

Futbolcunun işi değil bu işler e soyunmak
Takiminin kaybettiği deplasman dönüşü 3 gün izin alıp tatile gitmek kampa 20 gün geç katılmak bide bu adam ikinci kaptan
Kusura bakmayın 34 yaşında bu adama Galatasaray a istemek ihanettir
Arda emre farklı konular bende sana sabri örneği veririm adama neler yapıldı ağzını açıp bi kelime etmedi saygısından

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Yönetim zafiyeti olan her yerde her şey olur. Tudor basiretsiz olduğu için adamı astı kesti gönderdi.

Zaaafiyet giderilince böyle tekmeyi yer
Mustafacigim seni severim ama bu konuda seninle aynı düşünce içinde değilim
Çocuk gibi fenere attığı gol diyip duruluyor ne yapalım her fenere gol atana ömür boyu sözleşme yapıp ağız kokusunumu cekelim
Futbolcunun işi değil bu işler e soyunmak
Takiminin kaybettiği deplasman dönüşü 3 gün izin alıp tatile gitmek kampa 20 gün geç katılmak bide bu adam ikinci kaptan
Kusura bakmayın 34 yaşında bu adama Galatasaray a istemek ihanettir
Arda emre farklı konular bende sana sabri örneği veririm adama neler yapıldı ağzını açıp bi kelime etmedi saygısından

Yönetim zafiyeti olan her yerde her şey olur. Tudor basiretsiz olduğu için adamı astı kesti gönderdi.

Futbolcu olarak olmaz artık.Ama unutursak kalbimiz kurusun.

vg9xb (1).webp

Tanıt tanışalım

Ne tanitayim, bu kadar zamanda taniyamadiysan bundan sonra mi taniyacaksin.

Ha duvara konusmusum ha sana. Fark yok. Icinde o kadar büyük bir kin var ki hic bir manasi yok birsey anlatmaya.

Evet ne anlattığınız hususunda açıklama bekliyorum.

Herkeste Sneijdr gelsin 1.5-2 milyona kulübede alternatif olur fikri var..1.si belhanda-Selçuk yaklaşık 3.5 alırken Sno o paralara gelmez Türkiye burası ... 2.si k.çı kırık 34lük vabuena bile kulübede oturmayı kabul etmezken Sneijder gibi kariyeli ve bu takıma 2 sene muazzam katkı vermiş bir adam kulübede oturmaz orada bir huzursuzluk çıkar..

O yüzden hiç baş ağrıtmaya gerek yok gönlümüzde çok güzel bir yer bıraktı ve öyle kalsın tıpkı melo gibi

Geri
Üst Alt