- 27 Ocak 2010
- 139.582
- 105.944
- 5.648
Çok düşündün be gülüm. :crushed:
En azından öyle bir yeteneğim var, olmayanlarıda görüyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok düşündün be gülüm. :crushed:
oynar kardeşim sneijder hagi alex gibiler türkiyede 35ine kadar rahat oynar
Ederinden fazlasını veren klübü bulmuş, rakıyı kebabı bulmuş, bırakır mı? Premier Lige gidip hem daha az kazanıp hem de daha çok koşacak, öyle mi? Van Gaal babasının oğlu mu Sneijder'in? Bulmuş bizim gibi cillop gibi yağlı kuyruğu, niye bıraksın? Siz onu bırakın, Selçuk ile Burak'a ödediğimiz paranın bir muhakemesini yapın, eğer yüreğiniz yetiyorsa. Balonun patladığı gün merak ediyorum ben asıl sizi.
Ederinden fazlasını veren klübü bulmuş, rakıyı kebabı bulmuş, bırakır mı? Premier Lige gidip hem daha az kazanıp hem de daha çok koşacak, öyle mi? Van Gaal babasının oğlu mu Sneijder'in? Bulmuş bizim gibi cillop gibi yağlı kuyruğu, niye bıraksın? Siz onu bırakın, Selçuk ile Burak'a ödediğimiz paranın bir muhakemesini yapın, eğer yüreğiniz yetiyorsa. Balonun patladığı gün merak ediyorum ben asıl sizi.
Gerçekleri görmek istemeyenler avunmaya devam etsinler. Sene sonunda görüşürüz. Burada tepki gösterenlerin bir çoğu Galatasaraylı değil zaten.
ederinden fazlasını vermekten bahsedip avrupada 1m alamayacak 2 gereksiz oyuncudan bahsetmen son derece komik olmuş. ts brothers balonu 2 yıldır patlak.
Cahillikle suçlanmışım fakat görüyoruz ki Manchester teklif bile yapmamış. Zira Sneijder'i kadroya katabilmeleri için RvP veya Rooney'e ayırdıkları bütçeye yakın bir bütçe ayırmaları gerekiyor. Wayne'in senelik kazancı 6 milyon euroya geliyor 45% vergi masrafları düşüldükten sonra. Bizdeki vergiler bunun yanında devede kulak olduğundan Sneijder buna yakın bir miktarı kazanıyor. Sonuç itibariyle Sneijder'e bizim verdiğimiz parayı hiç bir iddialı ekip vermez. Teklif yapan bir tek Monaco, o da parası bol ve umutsuz şekilde etraftaki nispeten yüksek profilli futbolculara saldırıyor. İnsanları cehaletle itham etmeden önce keşke biraz araştırma yapsanız.
Cahillikle suçlanmışım fakat görüyoruz ki Manchester teklif bile yapmamış. Zira Sneijder'i kadroya katabilmeleri için RvP veya Rooney'e ayırdıkları bütçeye yakın bir bütçe ayırmaları gerekiyor. Wayne'in senelik kazancı 6 milyon euroya geliyor 45% vergi masrafları düşüldükten sonra. Bizdeki vergiler bunun yanında devede kulak olduğundan Sneijder buna yakın bir miktarı kazanıyor. Sonuç itibariyle Sneijder'e bizim verdiğimiz parayı hiç bir iddialı ekip vermez. Teklif yapan bir tek Monaco, o da parası bol ve umutsuz şekilde etraftaki nispeten yüksek profilli futbolculara saldırıyor. İnsanları cehaletle itham etmeden önce keşke biraz araştırma yapsanız.
deden odemiyo ya sneijder'in ucretini, gruptan cikarttiginda aldigi paranin 2 katini kulube kazandirdi kendisi ayriyedden dolayisiyla ufukta senin bu husustaki onayina ihtiyac gorunmuyor
2 de soru sorayim, stada ve tv basina cektigi taraftar und(&) sattirdigi formalari unud kulubu 10 yildan sonra 2 kere CNN int'e cikartan tobcudan niye nefret edio olabilirsin ki acaba pur cahil zihninle, hele bu herif takimi sahiplenmis 2 adamdan 1'iyken?
2- sneijder gibi ustayi canli hem de kendi kulubunde izleme seferine nail olmussun (ki haketmion) (ki senin maclari izlediginden bahsetmek de mumkun degil) car car neye konusuyon yani ha sevki karayi klonladilarsa ona eyw
Rooney forvet arkası gibi oynuyor 1 senedir, artı Mata'ya hayvan kadar para verdiler aynı mevki, artı Kagawa var. Allahını seversen 3 ofansif orta sahası olan takım niye alsın Sneijder'i. Adamların en ihtiyacı olmayan mevki orası zaten salak mı bunlar bütün kadroyu değiştirmeleri gerekken 3 adam olan yere tranfer yapsın? He Kagawa'dan da Mata'dan da 50 kere iyi Sneijder ama konu bu değil. Araştırma falan demeden önce biraz bilerek konuşsan zaten sıkıntı olmayacak. Dediğim gibi o parayı rahat alır Sneijder belki 500 bin euro falan düşüğünü alır en fazla. Böyle adamları Türkiye'ye getiriyorsan biraz elini cebine atacaksın. 3 kuruş etmeyecek türk oyunculara verilen paraları tartışın bence World Class adama verilen paraya acımanın bi faydası yok çünkü.
Ekli dosyayı görüntüle 16659