Sneijder'in Menajeri Son Noktayı Koydu!

Hani gidiyordu la kukuma kuşları. Dedik sino bizi bırakmaz diye. Sinoooooooooo

Ederinden fazlasını veren klübü bulmuş, rakıyı kebabı bulmuş, bırakır mı? Premier Lige gidip hem daha az kazanıp hem de daha çok koşacak, öyle mi? Van Gaal babasının oğlu mu Sneijder'in? Bulmuş bizim gibi cillop gibi yağlı kuyruğu, niye bıraksın? Siz onu bırakın, Selçuk ile Burak'a ödediğimiz paranın bir muhakemesini yapın, eğer yüreğiniz yetiyorsa. Balonun patladığı gün merak ediyorum ben asıl sizi.

Açıkçası dediğinden çok birşey anlamadım.Selçuk ve Burak konumuz değil ama ben de eserlerinden fazla aldıklarını düşünüyorum.Ama Sneijder'i çok abarttığımızdan bahsetmişim mesajımda, sen de paralel şeyler yazmışsın.

Ederinden fazlasını veren klübü bulmuş, rakıyı kebabı bulmuş, bırakır mı? Premier Lige gidip hem daha az kazanıp hem de daha çok koşacak, öyle mi? Van Gaal babasının oğlu mu Sneijder'in? Bulmuş bizim gibi cillop gibi yağlı kuyruğu, niye bıraksın? Siz onu bırakın, Selçuk ile Burak'a ödediğimiz paranın bir muhakemesini yapın, eğer yüreğiniz yetiyorsa. Balonun patladığı gün merak ediyorum ben asıl sizi.

yaa hıncal abi dur allasen zaten ortalık karışık...

Gerçekleri görmek istemeyenler avunmaya devam etsinler. Sene sonunda görüşürüz. Burada tepki gösterenlerin bir çoğu Galatasaraylı değil zaten.

Sneijder'in avrupada bu parayı alamayacağını düşünüyorsan harbiden ağır cahilin önde gidenisin. Adama bak Selçuk- Burak'tan bahsediyor sanki. Geçen sene Sneijder olmasa şu an Bursa yerine bizim maçı izliyordun. Özetten maç izleyip gelince böyle oluyor tabi hep sıkıntı.

Geçen sezon takımı sırtlamış 2 oyuncudan biri olan Sneijder'in parası dert olmuş insanlara.

:dedikodu:

ederinden fazlasını vermekten bahsedip avrupada 1m alamayacak 2 gereksiz oyuncudan bahsetmen son derece komik olmuş. ts brothers balonu 2 yıldır patlak.

Cahillikle suçlanmışım fakat görüyoruz ki Manchester teklif bile yapmamış. Zira Sneijder'i kadroya katabilmeleri için RvP veya Rooney'e ayırdıkları bütçeye yakın bir bütçe ayırmaları gerekiyor. Wayne'in senelik kazancı 6 milyon euroya geliyor 45% vergi masrafları düşüldükten sonra. Bizdeki vergiler bunun yanında devede kulak olduğundan Sneijder buna yakın bir miktarı kazanıyor. Sonuç itibariyle Sneijder'e bizim verdiğimiz parayı hiç bir iddialı ekip vermez. Teklif yapan bir tek Monaco, o da parası bol ve umutsuz şekilde etraftaki nispeten yüksek profilli futbolculara saldırıyor. İnsanları cehaletle itham etmeden önce keşke biraz araştırma yapsanız.

ederinden fazlasını vermekten bahsedip avrupada 1m alamayacak 2 gereksiz oyuncudan bahsetmen son derece komik olmuş. ts brothers balonu 2 yıldır patlak.

Burak ve Selçuk ederinden çok fazlasını alıyor diyorum zaten ama bu Sneijder'in ederini aldığı anlamına gelmiyor. Rakiplerimizdeki durum da bundan çok farklı değil. Türk futbolu bataklığa sürüklenmeye mahkumdur diye boşuna demiyorum.

Cahillikle suçlanmışım fakat görüyoruz ki Manchester teklif bile yapmamış. Zira Sneijder'i kadroya katabilmeleri için RvP veya Rooney'e ayırdıkları bütçeye yakın bir bütçe ayırmaları gerekiyor. Wayne'in senelik kazancı 6 milyon euroya geliyor 45% vergi masrafları düşüldükten sonra. Bizdeki vergiler bunun yanında devede kulak olduğundan Sneijder buna yakın bir miktarı kazanıyor. Sonuç itibariyle Sneijder'e bizim verdiğimiz parayı hiç bir iddialı ekip vermez. Teklif yapan bir tek Monaco, o da parası bol ve umutsuz şekilde etraftaki nispeten yüksek profilli futbolculara saldırıyor. İnsanları cehaletle itham etmeden önce keşke biraz araştırma yapsanız.

deden odemiyo ya sneijder'in ucretini, gruptan cikarttiginda aldigi paranin 2 katini kulube kazandirdi kendisi ayriyedden dolayisiyla ufukta senin bu husustaki onayina ihtiyac gorunmuyor

2 de soru sorayim, stada ve tv basina cektigi taraftar und(&) sattirdigi formalari unud kulubu 10 yildan sonra 2 kere CNN int'e cikartan tobcudan niye nefret edio olabilirsin ki acaba pur cahil zihninle, hele bu herif takimi sahiplenmis 2 adamdan 1'iyken?

2- sneijder gibi ustayi canli hem de kendi kulubunde izleme seferine nail olmussun (ki haketmion) (ki senin maclari izlediginden bahsetmek de mumkun degil) car car neye konusuyon yani ha sevki karayi klonladilarsa ona eyw

Rooney forvet arkası gibi oynuyor 1 senedir, artı Mata'ya hayvan kadar para verdiler aynı mevki, artı Kagawa var. Allahını seversen 3 ofansif orta sahası olan takım niye alsın Sneijder'i. Adamların en ihtiyacı olmayan mevki orası zaten salak mı bunlar bütün kadroyu değiştirmeleri gerekken 3 adam olan yere tranfer yapsın? He Kagawa'dan da Mata'dan da 50 kere iyi Sneijder ama konu bu değil. Araştırma falan demeden önce biraz bilerek konuşsan zaten sıkıntı olmayacak. Dediğim gibi o parayı rahat alır Sneijder belki 500 bin euro falan düşüğünü alır en fazla. Böyle adamları Türkiye'ye getiriyorsan biraz elini cebine atacaksın. 3 kuruş etmeyecek türk oyunculara verilen paraları tartışın bence World Class adama verilen paraya acımanın bi faydası yok çünkü.

[attachment=12062:Afifa1efe.jpg]

Ekli dosyalar

• Afifa1efe.webp
    Afifa1efe.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 77
deden odemiyo ya sneijder'in ucretini, gruptan cikarttiginda aldigi paranin 2 katini kulube kazandirdi kendisi ayriyedden dolayisiyla ufukta senin bu husustaki onayina ihtiyac gorunmuyor

2 de soru sorayim, stada ve tv basina cektigi taraftar und(&) sattirdigi formalari unud kulubu 10 yildan sonra 2 kere CNN int'e cikartan tobcudan niye nefret edio olabilirsin ki acaba pur cahil zihninle, hele bu herif takimi sahiplenmis 2 adamdan 1'iyken?

2- sneijder gibi ustayi canli hem de kendi kulubunde izleme seferine nail olmussun (ki haketmion) (ki senin maclari izlediginden bahsetmek de mumkun degil) car car neye konusuyon yani ha sevki karayi klonladilarsa ona eyw

10 yıldan sonra iki kere ismimiz duyuldu ise bu yapıyı organize edenlerin sayesindedir. Sneijder de kim? Parası ödenen bir eleman. Arkasında oynayanlar olmasa tek başına bir hiç. Ayrıca nefret ettiğimi kim söyledi? Bazı gerçeklerin açığa vurulmasından dolayı hazımsızlık problemin olduğundan olayı saptırıp kendini haklı göstermeye çalışıyorsun. Olayı Sneijder düşmanlığıymış gibi göstermeye çalışıyorsun. Bizim sunduğumuz imkanları başka hiç bir yerde bulamaz diyorum. Aynı Drogba'da olduğu gibi. Ederinden fazlasını alıyor diyorum. Bu sadece Sneijder için geçerli değil diyorum. Sneijder bu balonların arasında klübe en çok katkı sağlayanı, bunu inkar etmemişim ki. Geçtiğimiz dönemde bu söylediklerim defalarca ispatlandı. Maçları izlemediğimi ileri sürmene sebep olan da sanırım müthiş hayal gücün olsa gerek. Zira bu kadar alçalma basitliğine tevessül edeceğini düşünmek istemiyorum.

Rooney forvet arkası gibi oynuyor 1 senedir, artı Mata'ya hayvan kadar para verdiler aynı mevki, artı Kagawa var. Allahını seversen 3 ofansif orta sahası olan takım niye alsın Sneijder'i. Adamların en ihtiyacı olmayan mevki orası zaten salak mı bunlar bütün kadroyu değiştirmeleri gerekken 3 adam olan yere tranfer yapsın? He Kagawa'dan da Mata'dan da 50 kere iyi Sneijder ama konu bu değil. Araştırma falan demeden önce biraz bilerek konuşsan zaten sıkıntı olmayacak. Dediğim gibi o parayı rahat alır Sneijder belki 500 bin euro falan düşüğünü alır en fazla. Böyle adamları Türkiye'ye getiriyorsan biraz elini cebine atacaksın. 3 kuruş etmeyecek türk oyunculara verilen paraları tartışın bence World Class adama verilen paraya acımanın bi faydası yok çünkü.

Ekli dosyayı görüntüle 16659

Farz et demeyi hiç sevmem ama Mata, Rooney ve hatta Kagawa'nın olmadığını ve Manchester'ın Sneijder'e teklif götürdüğü bir senaryoyu düşünelim. Bu koşulda dahi ben sanmıyorum ki Sneijder'e RvP'ye benzer bir tarife uygulasınlar. Diyelim uyguladılar ve ben haksız çıktım. Ücret konusunda haksız çıktığımı varsayalım. Gider miydi sence? Vergi kesintisinden sonra RvP ile aynı ücreti alacaksın dedi United, gel bizde oyna dedi. Burada ikinci tezim devreye giriyor. Görece çok daha kolay bir ligi ve alışmış olduğu düzeni niye bıraksın? Kariyere mi ihtiyacı var? Ben burada düşüncelerimi söylerken kimseye saldırmıyorum fakat bana saldıranlar söylediklerimle değil söylemediğim şeylerle karşıma geliyorlar. Bu başlıktan sırf bu yüzden bir gün ban cezası yedim. Ziyadesiyle saçma ve adaletsiz bir durum. Böyle olmasına rağmen en ufak bir itirazda bulunmadım. Sneijder belki bu takımda maaşı en son sorgulanması gereken oyuncudur. Arkadaş demiş ki deden mi ödüyor? Sanki kendi dedesi ödemiş gibi savunuyor. Ödenen paralarda bir çok insanın emeği var, hakkı var. Olayı bu şekilde kişiselleştirmek, mahalle kavgasına dönüştürmeye çalışmak hoş şeyler değil. Ya algı yetersizliği var ya da niyetler bozuk. Burada düşüncesini insan gibi savunmaya gayret edenle seviyeli bir biçimde elimden geldiğince tartışırım. Olayı eğlence veya saldırıya çevirme niyetinde olanlar bu foruma vakit ve itibar kaybettirmekte olduklarının farkındadırlar umarım.

Geri
Üst Alt