Sneijder'in Menajeri Son Noktayı Koydu!

manu 25 verip alacaktı hani.isterse alırdı,parası çoktu filan.serbest kalma maddesi vardı sneijder'in. :D

Ederinden fazlasını veren klübü bulmuş, rakıyı kebabı bulmuş, bırakır mı? Premier Lige gidip hem daha az kazanıp hem de daha çok koşacak, öyle mi? Van Gaal babasının oğlu mu Sneijder'in? Bulmuş bizim gibi cillop gibi yağlı kuyruğu, niye bıraksın? Siz onu bırakın, Selçuk ile Burak'a ödediğimiz paranın bir muhakemesini yapın, eğer yüreğiniz yetiyorsa. Balonun patladığı gün merak ediyorum ben asıl sizi.

:f50: Olay budur işte budur. Çok sevindim çok şükür umarım sözleşme uzatılır ve hatta bizde bırakır futbolu sağlıklı 4. yıldızlı bol kupalı bir şekilde..:kupa:

Ederinden fazlasını veren klübü bulmuş, rakıyı kebabı bulmuş, bırakır mı? Premier Lige gidip hem daha az kazanıp hem de daha çok koşacak, öyle mi? Van Gaal babasının oğlu mu Sneijder'in? Bulmuş bizim gibi cillop gibi yağlı kuyruğu, niye bıraksın? Siz onu bırakın, Selçuk ile Burak'a ödediğimiz paranın bir muhakemesini yapın, eğer yüreğiniz yetiyorsa. Balonun patladığı gün merak ediyorum ben asıl sizi.

gsc asylum that way >

Bu ne hacı?

Olsun ben yinede Sneijder'ı sevmiyorum.

Kimi sevdiysek gitti çünkü.

:crackegg:

Gerçekleri görmek istemeyenler avunmaya devam etsinler. Sene sonunda görüşürüz. Burada tepki gösterenlerin bir çoğu Galatasaraylı değil zaten.

Burda kimsenin Galatasaray'lılığını ölçme gibi bir yeteneğe sahip değilsin. Juventus maçında çılgınlar gibi sevindiğini düşündüğüm şahıslar gelip Sneijder'e laf ediyor.

Burda kimsenin Galatasaray'lılığını ölçme gibi bir yeteneğe sahip değilsin. Juventus maçında çılgınlar gibi sevindiğini düşündüğüm şahıslar gelip Sneijder'e laf ediyor.

Sen sahip misin de kuş diyorsun her fikrinin uymadığı kişiye? Laf olsun torba dolsun. Boş beleş ergenler cenneti olmuş burası.

Menajer oyunu !!!!!!!1

Bulmuş yaglı kapıyı kebabı tbi kalck

Geri
Üst Alt