Sneijder'in Menajerinden Açıklama!

Umarım Van Gaal'a mesaj çakmamıştır :playful:

Benim fikrim 18m€ gibi bir fiyata giderse üzülmem.Nedeni ise daha 3 gün önce köy takımında oynayan adamın 100bin€ parasını veremedik, hain herif dava etti bizi.Eskisi gibi borçlu , ekonomik darboğazda bir kulüp görmek istemem. Bu benim için Sneijder'den daha önemli.

İsterse 2.ligde olsun Man-U farketmez adamların sadece ismi yeter bu senede çıkış yaparlarsa herkes yine onları konusur.

Keşke öyle olsa ama Van Gaal kafasını çeler isterse bence.Umarım gitmez.

Beni Manu filan bağlamaz.. Van Gaal'in Sneijder'i Manu'ya isteyeceğine ihtimal vermiyorum. Ünal Başkan 20 den aşağıya vermem dedi. İngilizler 30 yaşında ki adama bu parayı vermezler... Menajeri de açıklama yaptı birşeyler olsa önce bu çakalların karnı acıkırdı zaten.

CL'ye bile gidemeyecek bir Man. U'da ne yapacak? 1 sene sonra gider eğer illa gidecekse 40 milyon Euro'ya fln.

‘Galatasaray Şampiyonlar Ligi takımı ve Sneijder’de bu Şampiyonlar Ligi takımının lideri olmak istiyor ve bu arenada başarılı olmak onun için çok önemli’ diyerek sözlerini noktaladı.

Yeterli benim için.

azıcık sendeledik tüm spor basını federasyonlar planlı olarak bizi yıpratmaya çalışıyorlar.bakın hajroda nasıl tıpış tıpış dönecek ve yaptıgının hesabını ödüyecek.bu tip haberlere inanmamak lazım.sneijder takım arkadaşı telles ile görüşemiyor Türkiyeden hangi gazeteci onla konuşmuş.

Sneijder yeni sezonda gitmeyi bırak Selçuk yerine kaptan yapılmalı bence.

1. kaptan yine Sabri kalsın zaten çoğu maçta olmayacağından Sneijder taşır pazu bandını.

Geri
Üst Alt