Sofiane Feghouli Galatasaray'da İddiası!

Ya of kon10 dan vazgeçilir mi çok sinirliyim şuan

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Feghouli'ye daha çok ihtiyacımız var, sağ kanat yok takımda apaçi Sinan hariç. Ayrıcana Feghouli Konop'tan daha iyi topçu bana soracak olursan.

Tüm basını bein şekillendiriyor ama. Bein haberi girdikten sonra diğer gazeteler giriyor ve TV'lerde konuşuluyor. Bide adamlar kesin geldi demiyor teklif yapıldı diyor

konop ve bu haberde de anlaşma sağlandı diyor. sonra yok eşi doğuruyor yok çocukların geleceği vs. haberlerle geçiştiriliyor

Feghouli'ye daha çok ihtiyacımız var, sağ kanat yok takımda apaçi Sinan hariç. Ayrıcana Feghouli Konop'tan daha iyi topçu bana soracak olursan.
Feghuli efsane topçu da kon10 daha bi meziyetli oyuncuydu birde takımda solak oyuncu yoktu hiç duran top açısından faideli olurdu

feghouliiiiiiiiiiiiii

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yani gelse 3 tane sağ ayaklı sol kanatımızmı olacaktı vay bee

Evt. En üst düzeyi o olurdu tabi de sağda sadece Sinan varken sağ daha önemli. Feghouli de Tudor'un seveceği tarzda çalışkan bi oyuncu baya.

Feg olursa iyi transfer,bütün haber siteleri girdi haberi.

r264Az.png
la yorruuuu

turkcesini paylas

Ulan lutfen gercek olsun. Mutluluk gozyaslari dokerim yemin ediyorum. Cok sevdigim 1 topcu

Konoplyanka buna on basar ama fena bir transfer olmaz. Dogrusu Konoplyanka olmadi diye baya uzulurum. Cag atlatir o bize.

Geri
Üst Alt