Feghouli'ye daha çok ihtiyacımız var, sağ kanat yok takımda apaçi Sinan hariç. Ayrıcana Feghouli Konop'tan daha iyi topçu bana soracak olursan.Ya of kon10 dan vazgeçilir mi çok sinirliyim şuan
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Feghouli'ye daha çok ihtiyacımız var, sağ kanat yok takımda apaçi Sinan hariç. Ayrıcana Feghouli Konop'tan daha iyi topçu bana soracak olursan.Ya of kon10 dan vazgeçilir mi çok sinirliyim şuan
Tüm basını bein şekillendiriyor ama. Bein haberi girdikten sonra diğer gazeteler giriyor ve TV'lerde konuşuluyor. Bide adamlar kesin geldi demiyor teklif yapıldı diyor
Feghuli efsane topçu da kon10 daha bi meziyetli oyuncuydu birde takımda solak oyuncu yoktu hiç duran top açısından faideli olurduFeghouli'ye daha çok ihtiyacımız var, sağ kanat yok takımda apaçi Sinan hariç. Ayrıcana Feghouli Konop'tan daha iyi topçu bana soracak olursan.
Konop sağ ayaklı Ozan ne anlatıyon? :asd2:Feghuli efsane topçu da kon10 daha bi meziyetli oyuncuydu birde takımda solak oyuncu yoktu hiç duran top açısından faideli olurdu
Yani gelse 3 tane sağ ayaklı sol kanatımızmı olacaktı vay beeKonop sağ ayaklı Ozan ne anlatıyon? :asd2:
Evt. En üst düzeyi o olurdu tabi de sağda sadece Sinan varken sağ daha önemli. Feghouli de Tudor'un seveceği tarzda çalışkan bi oyuncu baya.Yani gelse 3 tane sağ ayaklı sol kanatımızmı olacaktı vay bee
Bir zahmet onu da sen paylas, sen de de var FM.la yorruuuu
turkcesini paylas
pc yok yanimda su anBir zahmet onu da sen paylas, sen de de var FM.![]()
pc yok yanimda su an