# Sofiane Feghouli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yücel tuncel

Kırmızı Üye
1.5 yıldır takip ettiğim oyuncu ve her oynadığı maç fark yaratıyor. Dünya Kupasında bunu herkese gösterdi fransa altyapılı olması avantaj DKdan sonra zor gözükebilir ama Valencia inanılmaz borç içinde ellerindeki oyuncuya iyi fiyat gelirse satarlar. Amrabat geçen yıl ispanyada baya iş yaptı amrabat + 3-4 milyona bu iş biter. Bizden iyi takımların alacağını sanmam çoğu takımın üst düzey kanat oyuncusu var yönetim umarım akıl edip alır ama pek zannetmiyorum

Bende çok beğeniyorum.Gerçekten etkili bir oyuncu ama gel gelelim sen geçicen öyle tek haneli rakamı :)

1.5 yıldır takip ettiğim oyuncu ve her oynadığı maç fark yaratıyor. Dünya Kupasında bunu herkese gösterdi fransa altyapılı olması avantaj DKdan sonra zor gözükebilir ama Valencia inanılmaz borç içinde ellerindeki oyuncuya iyi fiyat gelirse satarlar. Amrabat geçen yıl ispanyada baya iş yaptı amrabat + 3-4 milyona bu iş biter. Bizden iyi takımların alacağını sanmam çoğu takımın üst düzey kanat oyuncusu var yönetim umarım akıl edip alır ama pek zannetmiyorum

Sanıyorum Valencia artık borç batağı içinde değil çünkü Singapurlu çok zengin bir iş adamı satın aldı. Yani eğer takımda düşünmezlerse alabilirsin anca.

bencede çok zor ama valencia borç batağında iyi teklif gelince hemen satıyorlar Amrabatında orda iyi piyasa yaptığı düşünülürse zor değil. Ayrıca ben bizden daha iyi takıma gideceğinide düşünmüyorum.

HOŞGELDİN FEGHOULİ

ne3etatu.jpg

Sanıyorum Valencia artık borç batağı içinde değil çünkü Singapurlu çok zengin bir iş adamı satın aldı. Yani eğer takımda düşünmezlerse alabilirsin anca.

onu pek bilmem ama çok ciddi borç vardı atletico bile o kadar gelir elde etmesine rağmen bitiremedi hala adam satıyor bunların işi çok zor

Kuyt'a benzetiyorum ben kendisini. Skora etkisi olmadığı zamanlarda da oyun içinde sürekli kalabilen bi oyuncu. Alamayız ayrıca

aksama lukaku, dembele, inler, mertens ve shakiri konusu bekliyorum

Adamlar amrabatı ister kafalarındaki fiyat 2-3 milyondur...Biz sanırız bir takım amrabatı isteyince bizim gibi enayilik yapacak 8 milyon verecek..Feghuliyi 15 ten aşağı bırakmazlar ..Bence bırakın şu her parlayan adamı alalım işini yedirmezler bize..

Müthis topcu, yanilmiyorsam bi ara Bayern ile aniliyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt