Sofyan Amrabat, Fenerbahçe'de

Dün İsmail çok kötüydü ama bu sezon fenerin net en iyilerinden..İnşallah mou ismaili kesip bunu oynatmaya başlar

2 senedir İsmail Yuksekten ileri yonlu bir kirilma bekliyordum ..Bazi maclarda gercekten tavani cok yuksek bir oyuncu gibi bazen de inanilmaz kotu ..Sagolsunlar once Krunic bu sezon da Amrabatla icine ettiler kariyerinin ki 24-25 yas cogu yerli futbolcunun kirilma yasadigi donemdir..
Yerli topcularin bizde olusturdugu sinerjiyi bunlar mal oldugu icin bir turlu yakalayamiyorlar dumduz sadece sert oynamayi bilen bir herif icin cocugun sezonunu pc ettiler iyi de oldu bizim icin..

giphy.gif

Bence oynadığı periyotta iyidi tam Mouluk oyuncu zaten. Hatta düşündüğümden de çok katkı verdi ama maliyeti her türlü yüksek ve çok da sakatlık geçirdi gibi.

İsmail gibi bir maç iyi üç maç kötü olan adam Mou ile oynasa çok daha fazla hata yaparlardı.

İsmail, İrfan’dan falan İso Kartal dışında verim alan zor olur.

Bence oynadığı periyotta iyidi tam Mouluk oyuncu zaten. Hatta düşündüğümden de çok katkı verdi ama maliyeti her türlü yüksek ve çok da sakatlık geçirdi gibi.

İsmail gibi bir maç iyi üç maç kötü olan adam Mou ile oynasa çok daha fazla hata yaparlardı.

İsmail, İrfan’dan falan İso Kartal dışında verim alan zor olur.
Ofansif açıdan katılırım - özellikle ilk maçlarındaki periyotta ama genel anlamda defansta anormal boşluk bırakıyor - her takımda kullanıyor bunu hakem önlemezse.

verdiği katkıya göre bence çok para verdiler.

Ismail de bazen öyle pas hataları yapıyor ki her şeyi mahvediyor.

Ben kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum, bence götinho doğru kullanamadı/verim alamadı.

Ama Arap işte. Bize gelmesini asla iszemezdim.

İyi başlamıştı, kötü bitirdi. Fred ile uyum yakalayamadı bir de. Lemina-Torreira izleyince kötü geliyor tabi de o kadar da çöp çekilecek topçu değil.

Düzgün adil bir hakem ortamı da en az 3-4 kırmızısı vardı. Bu da demek oluyor ki en az 4 maç herif fazladan oynatılmış. İsmailden de artısı olduğunu düşünmüyorum vücut basmaktan hayvan gibi ağırlaşmış bir driplingde götten soluyor adam.
Yıl geçtikçe daha da sıçış yaşayacaktır.
Futbolu 3-5 metrede oynayan çanakkale geçilmez oynayacak takım için iyi oyuncu ama futbol 100 metrede oynanıyor.
Herkese hak ettiği dilen kart verilse sarılarla birlikte bu sezon 10 maçtan fazla cezası olacak senkronizasyonu oturtamayacaktı.

✍️

Çok daha iyisi nasip oldu bize.

images (5).webp

dünya kupasında harika performans göstermiş, manchester united a transfer olmuş bir oyuncunun, orta saha rotasyonun torreira, kerem demirbay, berkan iken istenmesi kadar doğal bir şey yok. kaldı ki fbnin kadrosu kötü değil ve dönem dönem orta sahada iş yapan nadir oyunculardandı. verim alınamadı, bizde tutar mıydı o da muamma. ancak denemeye değer miydi değerdi.

bu alıntıları wilfried zaha, frankowski, elias jelert gibi başlıklarda da görmek isteriz ;)

Adam sadece güreşiyor vuruyor kırıyor oyunu kurma ozelliklerini hic goremedik

Mesela elestirilen ismail son macta mert muldure gelisine bir pas atti mert golü attı
Amrabat bu pasi aticak kalibrede degil
İki stoper arasina girip 30 metreye capraza pas atmaktan baska olayı yok
Transfer edildingde ismaili yok edecek demistim oylede oldu

İsmail duygusal bir cocuk guvenip surekli forma verirsen performansi artiyor tavani amrabata gore cok daha yuksek zaman zaman dripling zaman zaman kendinden beklenmeyecek paslar atabiliyor bu arap arkadasin tavani kosmak faul yapmak ve güreşmek
Okan hoca nasil yunusa guvenip formayo verince performansi aldi
Yunus iki mac kotude oynasa biliyor ki o forma onun ismailede bu sekilde guvenseler cok daha basarili olurdu

leminayı görünce ekmek veresin gelmez

Yeni sezona çok eksi baslayacaklar galiba;

-13m Amrabat
En az -10 Skirniar olur
= minimum -23m euro

+ Dzeko, Tadic, Maximin yerine adam lazim.

Çok para harcayacaklar yine.

Agir ve sert adam. Gecen sene gelmediginde de uzulmemistim. Bu sene defans uclusunun ortasinda oynadigi maclarda katki verdi o kadar. Bizim ligimiz cok daha kreatif orta sahalar istiyor. Kafaya oynayan takimlarin en fazla 7-8 macta puan kaybetme luksu var. Eger herhangi bir Anadolu takiminda olsaydi goze batan bir oyuncu olurdu. Fiorentina performansi da bununla aciklanabilir.

Birine cakilacagi belliydi fenere girdi. Gecmis olsun. : )

Geri
Üst Alt