Sofyan Amrabat, Fenerbahçe'de

Dün İsmail çok kötüydü ama bu sezon fenerin net en iyilerinden..İnşallah mou ismaili kesip bunu oynatmaya başlar

Yalnız adamda nasıl travma yarattıysak her baskıya gittiğinde bizimkiler eli ayağı titredi

Son zamanlardaki durumu ile bize gelecek diye ürktüğüm topçulardan biriydi. Zaten bir futbolcunun adı şöyle bir 2 sene içinde ara ara medyaya ısıtılıyorsa biraz daha temkinli yaklaşmakta fayda görüyorum.

Bunu da göndermek isteyecekler diye haber çıkıyor ama yıllık 5 milyon verecek bir takım bulacaklarını sanmıyorum.
Hull city sayfalarında bir ara görmüştüm acur üzerinden fenere söverlerken fener başkanı 10 tane oyuncunun maaşlarının tamamını yada çoğunu oduyormus hala diye ki odenmese zaten bukadar rahat gönderemezler ve fifadan ceza yerler

Amrabat tempolu oyuncu ama beyinsiz
Maximenin orta saha hali sadece basiyor faul yapiyor top kullanimi cok cok kotu
Lemina bunun yaninda messi gibi kaliyor

Bence Fb seviyesi için çok iyi oyuncu

Fb bunu kullanamadı sadece

Fas MT ve Fiorentina performansı ortada herifin

Hayvan gibi basma odaklı bir 4-3-3 takımında defansın önüne atacaksın

Basacak faul yapacak top kapacak kazandıklarını diagonal yollayacak ya da hemen kısa kullanacak

Makul rakamlar, iyi transfer

iyi transfer, hayırsız olsun

Baya iş yapar maalesef

Çok iyi transfer.
Biz 12 kişi oynayamayacağımız için ihtiyaç yoktu

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iki gun once Young Boys’a ezilmis takimin taraftarlari Amrabat begenmemis. Rabiot diyen var halen. Gunumuz futbolunda Rabiot gibi agir cekim futbol oynayan sifir fiziksel mucadele sifir savunmasi olan coplerin yeri yok. Kac mac ezilmemiz lazim bunu gormeniz icin merak etmekteyim.

:asd:

Geri
Üst Alt