- 12 Haziran 2015
- 35.860
- 31.502
- 2.693
Fab. 2+13 diye geçti. Biz Sara 18 verdik. Bakalım sezon sonunda fayda/bonservis oranları ne olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin nezninde -yineleyelim o zaman sevgili eray ;Manu almadı tamam ama biraz ışık olsa diğer kulüpler çökerdi. Tek yönlü herif tam mourinhoya göre defansin arasina sokar bunu çakma stoper gibi oynatir.
Selamlar hocam. Regista ile amrabatin uzaktan yakından alakası yok. Regista dediğin adam pirlo,alonso ve geçmiş zamanlarda bize gelen seri örnektir. Bu adam düz mücadeleci 6. Yanlış izlemişsin veya regista eksik biliyorsun diye düşünüyorum. Ben öyle ağzımızın sularının akacagi bir adam olarak görmüyorum şahsi fikrim bu. Ugarte örneğini vermişsin adami ucuza alabilmek için kılı kirk yardı manu ama alamadi ucuza. 15m avrupada para değil. Osuruktan takimlar bile 20-25 e adam alıyorlardı.senin nezninde -yineleyelim o zaman sevgili eray ;
oyuncu tarafi , bizim icin havalaninda kalan stoperimiz gibi manuyu son gune kadar bekledi bekledi , , , manu bugun ugarte yapti .
fio zaten, muallak da olan manu - disindaki <-> *alicilardan birine istenilen ucrete vermeye raziydi, oyuncu yanasmiyordu.ille de ten hag.
->
manu isi kendileri dolayli(ugarte geldi) taca ciktigi icin , ivedi sekilde garantili teklifler olan *atletico ve *fb den birine verilecekti son duzlukte. atletico masaya gec geldi (ispanyol atl yerel gztci kaynak) ,fb nin teklifi kabul gormus deniliyordu hafta ici italyan ve isp okudugum kaynaklar.
normalde olmasi gereken -regista olarak kullanirlar . fio da izledigim maclar ozelinde en verimli bu konum da izlemistim nacizane .
mou *farkli oynatirsa ligin kalitesiyle orantili, *orasi muamma .
neyse oyuncuya daha once bir den fazla oyununa dair nacizane dusuncemi yazmistim . ustteki mesaji da guncel tandansli degineyim istedim .
saygi ve selamlar .
selamlar sevgili eray ,Selamlar hocam. Regista ile amrabatin uzaktan yakından alakası yok. *Regista dediğin adam *pirlo,*alonso ve geçmiş zamanlarda bize gelen seri örnektir. Bu adam düz mücadeleci 6. Yanlış izlemişsin veya regista eksik biliyorsun diye düşünüyorum. Ben öyle ağzımızın sularının akacagi bir adam olarak görmüyorum şahsi fikrim bu. Ugarte örneğini vermişsin adami ucuza alabilmek için kılı kirk yardı manu ama alamadi ucuza. 15m avrupada para değil. Osuruktan takimlar bile 20-25 e adam alıyorlardı.
Saygılar sevgiler
Fab 2kiralama 13 opsiyon+3 bonus girdi. Total 18m. Maaş da 5m.Fab. 2+13 diye geçti. Biz Sara 18 verdik. Bakalım sezon sonunda fayda/bonservis oranları ne olacak.
Düzeltme için teşekkürler üstadFab 2kiralama 13 opsiyon+3 bonus girdi. Total 18m. Maaş da 5m.

Erden'in listeyi tamamladilar boylece.
Allah belanı versin dursun
Fenerbahçe, Sofyan Amrabat ile yıllık 4 milyon euro karşılığında anlaşma sağladı. (SKY Italia)
Faslı oyuncu, kısa süre içinde İstanbul'a gelecek.
- 2 milyon euro kira bedeli
- 13 milyon euro zorunlu satın alma maddesi
- 3 milyon euro bonus
mourinho zaten defans öncelikli t.d chelsea ile otobüs ceke ceke cl'i kaldirdi.Fenerbahçe için çok Defansif bir hamle.
Zaten takımı yeterince press yapabilen oyunculardan kurulu bizim gibi kaynatları bekleri yarim defans yapan bir takım değildi Fenerbahçe.
Şimdi iyice defansif bir kadro kurdular bu hamle ile.
Artısı az gol yemeleri olacaktır ama hücum aksiyonunu nasıl etkileyecek bunu göreceğiz.