Sofyan Amrabat, Fenerbahçe'de

Fener’e alternatif lazımdı İsmail olmadığında sıkıntı yaşıyorlardı, o açıdan iyi transfer.

Fener’e alternatif lazımdı İsmail olmadığında sıkıntı yaşıyorlardı, o açıdan iyi transfer.
15m verdiği adami yedek birakamaz. İsmaili yicekler. Biz bu sene maliz bunlar bizden mal. Hem ferdi gitti hem simdi iso kulübeye. Ustune irfani da küstürdü. %50lisiydi su 3lu fb nin geçen sene

bu linderoth, grosskreutz, aurier işleri de bi bize denk gelmez heralde yav. allah'tan umut kesilmez diyelim

En-Nesyri icin 20 milyon euro
Amrabat icin 15 milyon euro

iyi para gomduler iki Fasli oyuncuya.

Bu sene 3 büyük takımda iyi para harcadı. En iyi transferleri şu anda Bjk yapmış gibi. Udokhai'de bizim lige uyacak birine benziyor mesela.

Arap adama para görülmez kardeşim 10 yıl öncede aynı şeyi söylüyordum simdide aynı yerdeyim 2 araba 30 milyon gömdüler ki ikiside takoz tipli oyuncular
Bu yazım burada dursun görün bakın ismail ve dzekodan vazgecemeyecller
Aynısını yazacaktım. Hâlâ Fas'ın efsanesi Ziyech'ten nasıl çıkarız onu düşünüyoruz.

Aynısını yazacaktım. Hâlâ Fas'ın efsanesi Ziyech'ten nasıl çıkarız onu düşünüyoruz.
Aynen fasin efsanesi ve her çocuğun formasını giydiği çocuk bizde oynuyor
Amrabati burada izleyen kişi sayısı 1 elin parmaklarini geçmez
Yine söylüyorum ne ismail ne dzekodan iyi olmayan 2 takoz 30 milyon gömmek tam mou işi
Amrabtta tempo yok
İsmaili görün bakın nasıl arayacaklar postlarim burada dursun nesyride söylediklerim tek tek.cikiyor bunda da çıkacak
Mouyu bilen zaten anlar

fb de bize benziyor gereksiz transfer yapıyorlar. adamlara skor yapacak ve oyun kuracak duran top kullanacak ofansif ortasaha lazımken. hem ismail hem de fred uyumunu bozacak adam alıyorlar.

Geçen sene Fred bu sene Amrabat. O kadar söyledik ama ikisi de bunlara gitti kötü oldu. Fred'e yaşı ileri o yüzden bu kadar bonservis verilmez diye kendimi avutuyordum ama artık avutamıyorum. Ara ara sakatlanmasına rağmen keşke biz alsaymışız diyorum. İnşallah Amrabat'ta da öyle olmaz.

İşin salakça olan tarafı iki oyuncu da birbirinden farklı ama ikisinin de muadilini almayıp bambaşka adamlar alıyoruz ondan sonra da orta saha transferi yaptık oluyor. Sol bek bir gün lazım değilken 5 tane yiyice aman ha hemen alalım oluyor. Böyle günü gününe ihtiyaçların değiştiği kadro yapılanması olur mu?

İyi oyuncu, ligimizin üstünde.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt