Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 29.981
- 25.336
- 2.988
gol falan yemezler daha anadolu maçlarında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman 11 tane Sabri bulalım. Sabriden iyi yürekten oynayan adam yoktu dünyadaIyi topcu
Yürekten oynayan bir oyuncu yani faydasi olur fenere
15m verdiği adami yedek birakamaz. İsmaili yicekler. Biz bu sene maliz bunlar bizden mal. Hem ferdi gitti hem simdi iso kulübeye. Ustune irfani da küstürdü. %50lisiydi su 3lu fb nin geçen seneFener’e alternatif lazımdı İsmail olmadığında sıkıntı yaşıyorlardı, o açıdan iyi transfer.
40m renktaşArap adama para görülmez kardeşim 10 yıl öncede aynı şeyi söylüyordum simdide aynı yerdeyim 2 araba 30 milyon gömdüler ki ikiside takoz tipli oyuncular
Bu yazım burada dursun görün bakın ismail ve dzekodan vazgecemeyecller
Aynısını yazacaktım. Hâlâ Fas'ın efsanesi Ziyech'ten nasıl çıkarız onu düşünüyoruz.Arap adama para görülmez kardeşim 10 yıl öncede aynı şeyi söylüyordum simdide aynı yerdeyim 2 araba 30 milyon gömdüler ki ikiside takoz tipli oyuncular
Bu yazım burada dursun görün bakın ismail ve dzekodan vazgecemeyecller
Aynen fasin efsanesi ve her çocuğun formasını giydiği çocuk bizde oynuyorAynısını yazacaktım. Hâlâ Fas'ın efsanesi Ziyech'ten nasıl çıkarız onu düşünüyoruz.