Sofyan Amrabat, Fenerbahçe'de

Iki gun once Young Boys’a ezilmis takimin taraftarlari Amrabat begenmemis. Rabiot diyen var halen. Gunumuz futbolunda Rabiot gibi agir cekim futbol oynayan sifir fiziksel mucadele sifir savunmasi olan coplerin yeri yok. Kac mac ezilmemiz lazim bunu gormeniz icin merak etmekteyim.

Gayet de iyi transfer, doğru noktaya çok iyi transfer yapıyorlar
20 milyon değil, 9 milyona solbek değil, 10 milyona stoper değil
Hem bjk hem fener bu sene çok isabetli transferler yaptılar, biz de hoca oynatamadığı için eldekileri çöpe çevirip yönetim zengin olsun diye de çok çok daha kötülerini fahiş paralar harcıyoruz

Geçen sene 10 kişi yendiler bu sene 9 kişi kafi. Fizik kalite olarak yerlerdeyiz.

Sezon bitti, önümüze bakalım.

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar hiç olmadı rotasyonu genişletiyor. Bizde Torreira gitse takım beşlik olur gibi bir hâl var.
Okey de rotasyon 20 milyonla mı genişletilir. İsmail gibi bir herif daha çekip 5-6 milyona fıstık gibi operasyon yapabilirlerdi.
Bize geldi mi rotasyon performans düşürüyor bunlarda olmayacak mı? İsmail gibi bir opsiyonları ben saldım demeyecek mi?
Fazladan 2 tane beraberlik alabilmek için mantıklı bir transfer değil.
Bizim durum zekasızlık örneği başımızı yakacak bu aptalca davranış belki de kadroyu kuran herifler yazı göremeyecek ama bunlarınki de akıllı iş değil.

Salça olsaydık keşke.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akrabam geçen ilk sene oli çöktükten sonra hocanın istediği patates profiline çok yatkındı alamadık.

Cok iyi takimlar kuruldu bu sene. Adaletli bir lig olsaydi muhteşem bir sezon izlerdik. Tadından yenmezdi ya. 3 haftada butun umudumu korelltti TFF, hakem facilari, Koç, Göztepe vs.

1000068601.jpg

Geri
Üst Alt