- 17 Ağustos 2009
- 44.118
- 33.207
- 3.448
Parodi bir yorum olmalı bu.Gunumuz futbolunda Rabiot gibi agir cekim futbol oynayan sifir fiziksel mucadele sifir savunmasi olan coplerin yeri yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Parodi bir yorum olmalı bu.Gunumuz futbolunda Rabiot gibi agir cekim futbol oynayan sifir fiziksel mucadele sifir savunmasi olan coplerin yeri yok.
Not ediyorum üstatBu transfer fenerin cokusudur bunuda bir yere not edin sezon sonu iyiki almislar diyeceksiniz
Morunhio bu adami her mac oynatir
Ismaili kesecekler amrabat ismailin yarisini oynamaz agir bir holding ismail gibi degil
bizim kerem-zaha işi gibi oldu sanki. aynı mevkide iki oyuncu üst üste bindi.Bu transfer fenerin cokusudur bunuda bir yere not edin sezon sonu iyiki almislar diyeceksiniz
Morunhio bu adami her mac oynatir
Ismaili kesecekler amrabat ismailin yarisini oynamaz agir bir holding ismail gibi degil
Bizim malligimizMadem bu kadar eyiydi de neden fenere geldi oyliyse
????Zicayım
Fbnin orta saha kaya gibi oldu. Bizimki hoşaf gibi
Bjkliyim bu seneFbnin orta saha kaya gibi oldu. Bizimki hoşaf gibi
He tabi tabiOynatmayacaklarsa İsmail'i bize versinler.
Bize gelse bu sefer farklı söylemlere geçer tam tersi bize yaranmaya çalışırdı.He tabi tabi
İsmail Yüksek: "Bu sezon şaibeli bir lig oldu. Galatasaray şampiyonluğu haketmedi"
İsmail Yüksek: "Bu lig, bu sezon birçok şaibelerle oldu. Hak edilen bir şampiyonluk olduğunu düşünmüyorum. Bugüne kadar geldik, geçmişe bakmanın da anlamı yok! Galatasaray maçını kazanmak için her şeyi yapacağız. Türkiye Kupası'nı kazanarak taraftarımızı bir nebze olsun mutlu etmek istiyoruz."www.gscimbom.com.tr
O soyleminden sonra bize (gelecekte olsa bile) gelme ihtimali sifir.Bize gelse bu sefer farklı söylemlere geçer tam tersi bize yaranmaya çalışırdı.
Gelmesine ihtimal vermiyorum ama bizim sistemde bu tarz bir oyuncu isterdim koşan, pres yapan, arkayı süpüren biri lazım yoksa bu sene baya sıkıntı yaşayacağız.
Koskoca dünyada böyle birileri vardır bulup getirsinler.
Fatihi özledim
Ben fazla özlemedim.Fatihi özledim