Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Saçmalama konusu (Resmidir)

hacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıha cıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacı hacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıha cıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacı hacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıha cıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacı hacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacıhacı

çınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçınçın

Bu topicle herkesin manyaklıklarını öğreniyoruz :asd:

uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci uçmalı kaleci

İvankov ölmüş lan, kıçını kaldıramadı topa.

Aheyyyaa.

tebrikler!

ben de dergiden baktım ve merak ettim blogunuzu. dedikleri kadar güzel bir blogmuş. başarılarınızın devamını dilerim

Olay budur laaaannn! Bunu duymak kadar güzeli var mı lan?:asd:

Aheyyyayaayayayaaasdasdasd

Burda saçmalamak serbest değil mi? Sonra ceza almayım da. Arggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg, heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, düttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt, wrommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... İnsanlar, soğuk, depresyon baslangıcı, yağmur, kapalı havalar, keder, sarap, tekrar Anathema, özlem, insan kılıklı hayvanlar, kalpsizlik,bencillik,zamanı geri cevirme isteği, umursamamazlık, kimseyi aramama, aramak zorunda mıyım, neden foto biriktiririz, bize ait gecmisi ya da yüzleri unutma kaygımız mı var, unutsak ne olur, tarihle ilgili herseyi yok edelim, yıkamıyorsan kaos yarat, banane kaostan, dünya, uzay, niye evrende yalnız olduğumuz gibi bir izlenimimiz var, kahve, sabah oluyor, balıkcılar, pencereden denizi izleme, mitoloji, umut ve iskenceyi uzatma, banane, sizene, neden, kafada ucan binlerce düsünceden birisini yakalayamama, nefret-sevgi hersey diyalektik mi olmak zorunda, Irak, banane niye aklıma geliyor, yasasın bencillik neden diyemiyorum,

..............................................................................................kqeplrıq*oeurıapfjq-er9-adfearakejfladkfjeoıruadjfşlakdjfeoıruekfjşadjflkdapewruşaldjfşadsklfjpeorupajdfşadlkjfawıerpouweafkajdflajkwrpeouroıadhfşajdfşlkhewapırhjalkdhfladkhfladkhfpeıwfklasdfadsf

Burda saçmalak serbest değil mi? Sonra ceza almayım da. Arggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg, heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, düttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt, wrommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... İnsanlar, soğuk, depresyon baslangıcı, yağmur, kapalı havalar, keder, sarap, tekrar Anathema, özlem, insan kılıklı hayvanlar, kalpsizlik,bencillik,zamanı geri cevirme isteği, umursamamazlık, kimseyi aramama, aramak zorunda mıyım, neden foto biriktiririz, bize ait gecmisi ya da yüzleri unutma kaygımız mı var, unutsak ne olur, tarihle ilgili herseyi yok edelim, yıkamıyorsan kaos yarat, banane kaostan, dünya, uzay, niye evrende yalnız olduğumuz gibi bir izlenimimiz var, kahve, sabah oluyor, balıkcılar, pencereden denizi izleme, mitoloji, umut ve iskenceyi uzatma, banane, sizene, neden, kafada ucan binlerce düsünceden birisini yakalayamama, nefret-sevgi hersey diyalektik mi olmak zorunda, Irak, banane niye aklıma geliyor, yasasın bencillik neden diyemiyorum,

..............................................................................................kqeplrıq*oeurıapfjq-er9-adfearakejfladkfjeoıruadjfşlakdjfeoıruekfjşadjflkdapewruşaldjfşadsklfjpeorupajdfşadlkjfawıerpouweafkajdflajkwrpeouroıadhfşajdfşlkhewapırhjalkdhfladkhfladkhfpeıwfklasdfadsf

Ya neyini değiştirdin şu yazının ..çok merak ediyorum.:D

Ya neyini değiştirdin şu yazının ..çok merak ediyorum.:D

Paragraf yaptım o da değişti bir de saçmalama kelimesi yanlış olmuş, onu düzelttim.. Benim yazdıklarım aşağıya doğru uzuyor, birisi uyarmıştı diğer yerde paragraf yap diye. Yoksa neyini düzelteyim yazının :) Sacmalamak güzel sey ya. Burası iyiymis ben her gün gelip saçmalayım burda.

Özgür aşka inanır mısın? Ben inanmıyorum gibi o yüzden sordum. İnanıyorsan niye inanıyorsun, aşk mı aslında hissedilen yoksa gizem midir karşı tarafa dair, ya da kafamızda bir profil çizeriz ve sevdiğimiz kişinin her hareketini bu profil içine mi koyarız.? Daha sonra da ilk zamanlardaki durum ortadan kaybolduktan sonra o kisiyi mantıklı bir şekilde mi görürüz. Niye hep çevremizde ya düşündüğüm gibi değilmiş gibi cümleler var. Aslında belki o hiç bizim düşündüğümüz gibi değildi sadece biz kafamızda bir profil oluşturduk aşık olunacak ve onun her hareketini o profil içinde görmeye çalıştık. Aşk saçmalık.. Yok öyle birşey dünyada. Bu duygu ölürse ne olur ?

beleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt