Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Saçmalama konusu (Resmidir)

Kopenhag'ın özel bir yeri var hepimizde (:

Ya boyunuz çok uzun be (:

Danlar uzun Türklere göre :) Türkler kısa :) Benim Türkçem iyi tabi. Baba sayesinde ayrıca biz yaz tatillerinde sürekli geliyorduk Türkiye'ye. Hatta ben dedemlerde falan çok kaldım 3 ay boyunca. Ekstra belediyenin Türkçe dil kursuna da gittim hatta ekstra yaşadığımız çevrede Türkler yoğunluklu idi ve evde babam bizle sürekli Türkçe konuşuyordu. Benim tek öğrendiğim yazmak oldu. Uzundurlar, güzeldirler, çok da uzun değiller ama ya.

Ancak İskandinavlar içinde bence en güzelleri İsveçliler. Erkekleri de çok güzel, kızları da çok güzel..

Ben :) Var ya 175'den kısa çok fazla insan Danimarka'da. Parken stadı unutulmaz tabi, ben o maçı da izledim ya ohhhhhhhh olsun hepinize :)

Yalnız orda maçtan önce İngilizler Türkleri dövmüş, anlattıklarına göre komik bir şekilde dayak yemişler :)

(: Orda neler olduğunu bilmiyorum. Sahada ama acı şekilde şey yaptık.. Dövdük yani :D

Neyse anneanne gene min skat diye seslenmeye basladı bana. Söyleniyor niye geceleri uyumuyorsun diye. Ben biraz uyuyum sonra da anneanne ve dedeye söz vermistim bugün icin onlarla dısarı çıkayım biraz. Sonra da gidip yeğenimi seveyim, hediye elbise alayım biraz :) Sohbet için saol Özgür, Türkler geldi gene aklıma ya icq da thanks for conversation diye sürekli yazıyorlardı :) İyi sabahlar. Zaten bir ara bu foruma Danimarka ve Vikingler hakkında mitolojileri, genel olarak tarihleri, yaşam tarzları hakkında uzun bir yazı yazacam kafayı toparlayım biraz, biraz da kaynak bulayım, hatta fotolar da vardı maç saatinin öncesi ve maç saatine dair onla ilgili de bir yazı yazacam UEFA zaferine dair.. Tekrardan iyi sabahlar,, burda olup konuşmayan herkese de iyi sabahlar...

temele bilmece sormuşlar,

kanadı var uçamaz, peteği var bal yapamaz

temel cevap vermiş

ben öyle arının............ amudunu kovarım

Saçmalamak istiyorum artık

ay güneşten de parlak bu gün.

nekadar güzel bir gece bu, günaydın.

köpek fare peşinde,

uçan bir kedi gördüm sanki.

annem işe gitmiş babam evde,

elde çamaşır.

ablam bıyık bırakmış...

erkek kardeşim de mini...

öğretmenler karne almiş bir sürü kırık.

Galatasaray'ın macı var fenerle

herkesin elinde aynı bayrak

sol kırmızı ortada sarı sağda lacivert.

patron kapıyı süpürüyor,

çaycı emin koltukta.

hastanın biri yatırmış koltuğa,

doktorun hırsını alıyor.

hemşireye iğne yapmak vardı şimdi. :)

şeytan bırak dokunma diyor hayret,

meleğin gözleri kan çanağı...

herkeste mutlu gülüyor inadına.

bir ben ağlıyorum,

kalbim kırıldı bu gün.

azrail verdi canımı

vesaire...vesaire

:D

Unutma; "Onu artık unuttum" demek, Bir kez daha hatırlamaktır aslında.. [Can Yücel]

Nokta.

Allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Yalın reis döktürmüş yine.

Kandıramazsın sen benim sabrımı zorlayamazsın bana bir adım bile yaklaşamazsın kendini benim ayarım mı sanırsın ? Harikasın :eek: !

Kandıramazsın sen benim sabrımı zorlayamazsın bana bir adım bile yaklaşamazsın kendini benim ayarım mı sanırsın ? Harikasın :eek: !

Çivi pası rengi gözlerinle, tetanoz ettin beni.

Vatikanda papaz mıydın, aforoz ettin beni.

Ben akıllı uslu bir çocuktum, zırtapoz ettin beni.

Sen aşkı salata mı sandın, maydonoz ettin beni.

:lol:

gagfagagasgasgasgasggsagsdsdhsdhehgewsggggggggswdedsgeswg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt