Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

Mehmet Topuz gerçekten 1 sene oynamamayı düşünüyormuş

nerde yaziyor bu renkdas

birbinizi yiyin emi ikiside birbirine düşer inşallah

kantarın ''topuzunu'' kaçırmış zaten bu iki cik cik kulubu :):):):):):)ama nerelerine kaçtı orasını bilemeyiz:D:D:D:D:D

Fenerbahce resmi sitesini gormemistim. Bence Topuz o kadar uzun boylu olamaz ve efendi efendi Fenerbahce'de oynar. Gerrard, Fowler da Everton'liydi zaten bosverin. :P

Deivid - Topuz - Emre

Alex De Souza

Daum zaten boyle diziyordu takimi, boyle bir diziliste oynayabilirler.

Kadromuz açıkara daha iyi. Şu ortasahaya bak.. Deivid koşmaz, topuz - emre önlibero değil devamlılıkları yok, alex malum.. Adam gibi yönetilirsek çekişmeli bir lig olur ama sonunda şampiyon oluruz..

Kadromuz açıkara daha iyi. Şu ortasahaya bak.. Deivid koşmaz, topuz - emre önlibero değil devamlılıkları yok, alex malum.. Adam gibi yönetilirsek çekişmeli bir lig olur ama sonunda şampiyon oluruz..

Cok erken davraniyoruz bence beyler, adamlar Topuz'u alipta transferi mi kapatacak böyle bir sezondan sonra:rolleyes: , vallah okadar gülerimki hic gülmedigim kadar gülerim fb'ye.:p

Adamlar en az 4-5 transfer daha yapacaklar, benim tahminim böyle.

Topal, Ayhan, Arda, Kewell, Lincoln icin bu sene soylenenleri de biliyoruz.

Daum,

Appiah---Aurelio--Tuncay

----------Alex

ile oynuyordu daha önce. Şimdi Vieira gelir mi bilmiyorum ama şu anki halleri bile oldukça efektif, bu ligi taşır Daum ile.

Deivid---Topuz---Emre

---------Alex

Bu iki takım Mehmet Topuz için birbirini yiyorsa harbiden küçük takımsınız demektir.

Bu iki takım Mehmet Topuz için birbirini yiyorsa harbiden küçük takımsınız demektir.

Takip edebildigime göre bence bjk hakli! hayir fb! hayir bjk! yok yok fb'dir:D

yiyin birbirinizi, bizim yöneticiler de bi cinlik yapsa ve su iki kulüp Topuz icin savasirken biz de aradan Özer'i, Murat'i, Ediz'i, Eren'i baglasak:cool:

Kayseri'nin aptallığı. Bi de büyük takım olma hedefleri varmış.. Hadi ordan. Allah'ın Hurması.

Futbolcuya sormadan bonservisini satıyorlar .

Besiktas'indir.

Topuz bir kulübün elinde patlayacaktı bu fener oldu sevindim.Sert şut çeken bir oyuncu onun dışında creatif bir futbol zekasına sahip değil 4-3-3te orta sahada inesta benim gözümde tanrıdır topuz ise ancak allahın sevgili kulu olur o da aldığı paradan dolayı.

Fener topuzu sağ tarafa koyacak ve göreceksiniz o koridordorda yardımlaşma top paylaşımı nedir bilmeyen topuz gökhan gönülüde bitirecek

Topuz'u inkar etmek Lampard'i Gerrard'i, Hamit'i de inkar etmektir. Ben de sevmiyorum Topuz'u ama is yapmiyor / yapmaz da ne demektir yahu?

Topuz'u inkar etmek Lampard'i Gerrard'i, Hamit'i de inkar etmektir. Ben de sevmiyorum Topuz'u ama is yapmiyor / yapmaz da ne demektir yahu?

Lampard veya gerrardı inkar etmek haşaa ama topuz gibi bir adam hangi futbol kıstasında değerlendirilir iyidir ne kadar? Sabri kadar mı? Ne kadar?

Ben avrupa normlarında vasat bir oyuncunun yıllardır transfer gündeminde 1.sırada olmasına ve bu kadar para etmesine yanarım.

Seedorf gelse bu medya bu kadar olay yaratmaz ama futbol bakımından olaydır.

Transfer nasıl çözümlenir?

Hukukçular Bir transferin gerçekleşmesi için hem kulübün hem futbolcunun rızasının olması gerekirtiğini belirtti.. Dolayısıyla Mehmet Topuz “ben şu takıma gitmek istiyorum” diyerek kulübü ikna olmadan bir transfer gerçekleştiremez. Ancak aynı şekilde satılan bir mal olmadığı için herhangi bir kulüp herhangi bir futbolcuyu “ben senin bonservisini falanca kulübe verdim, gitmek zorundasın” şeklinde zorlayamaz. Dolayısıyla eğer Beşiktaş, Kayserispor’la anlaşamazsa ya da Fenerbahçe Mehmet Topuz’u ikna edemezse Mehmet Topuz kulübüne döner ve orada futbol yaşantısına devam eder. Mehmet Topuz, Beşiktaş’la yaptığı ön anlaşmada muhtemelen “Siz kulübümle anlaşırsanız ben Beşiktaş’ta oynamayı kabul ediyorum” dediği için bu anlaşma geçersiz sayılır.

YA TOPUZ YA DA KAYSERİSPOR İKNA OLACAK

Aynı şekilde Kayserispor’un bonservisi Fenerbahçe’ye vermesi de “Fenerbahçe’nin futbolcuyla anlaşma şartına” bağlıdır. Görünen o ki Mehmet Topuz ya kulübünde kalacak, ya Beşiktaş Kayserispor’u ikna ederse Beşiktaş’a gidecek ya da Fenerbahçe kendisini ikna ederse Fenerbahçe’ye gidecek.

m.topuz milli takımda bi kaç maç oynamıştır rezaletti orta sahada bütün pasları rakibe ne yaptığı belli değildi..Kayserisporda kendini ağa zannediyor büyük takımda oyanayamayacak bence..

Bu kayseri başkanı çok adi bir insan,böyle işmi olur oyuncuya sormadan bonservisini vermek,fenerlilerde yine alta kalmamak ezilmemek için almışlar,umarım bjk fenere para bayılıpta yüksek fiyattan almaz ve fenerin elinde patlar topuz...

Besiktas Yusuf u Trabzondan kapmisti simdi Mehmeti kaptirdi. Bakalim Bjk tepki vericekmi Trabzon gibi.

Lampard veya gerrardı inkar etmek haşaa ama topuz gibi bir adam hangi futbol kıstasında değerlendirilir iyidir ne kadar? Sabri kadar mı? Ne kadar?

Ben avrupa normlarında vasat bir oyuncunun yıllardır transfer gündeminde 1.sırada olmasına ve bu kadar para etmesine yanarım.

Seedorf gelse bu medya bu kadar olay yaratmaz ama futbol bakımından olaydır.

Super Lig istatistikleri ortada oynadigi mevkiye ragmen. Ligde o mevkide, bu istatistikleri verecek baska bir adami Avrupa'dan 10'dan asagiya alamazsiniz. Appiah'i kaca aldilar, Topuz'un fiyati gayet uygun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt