Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

Ayrica anlastim dedigin oyuncunun ertesi gun bonservisini baska bir klubun almasi rezaletin daniskasidir, ezikligin de onde gidenidir. Mustafa Denizli gercekten mubarek bir adam, Allah sabir versin ona.

Itiraz söyle olur ancak, 1 sene futbol oynama bjk'e git baska yolu yok!!!

adamin bonservisi artik fb'de ve Topuz'u fb'den almaya calisacak simdi, yoksa 1 yil beklemek zorundadir.

1)bence bjk cok aptalca davranmistir bu transferde, sen ne diye futbolcuyla baglanti kuruyorsun kulüple görüsmeden, bu bi kere fifa'nin futbol kurallarina aykiridir.

2) Kayserispor yönetimi ve baskani ayni aptalca kararlarla Mehmet Topuz'un bilgisi olmadan adami mal satar gibi fb'ye vermistir bonservisini ve bunu yaparak bu da fifa kurallarina aykiridir.

3) FB nasil oluyorda basina bu transferi resmilestirir oyuncuyla herhangi bi anlasma olmadan?

= suc aranacaksa ilk önce Kayserispor'da aranmalidir ve sonra bjk'ye ve fb'ye.

Bir transfer böyle yörütülemez, iki kulübü birbirine düsürdü bence Kayseri.

Sn! Hurma sanki pazarda mal satıyor:mad:

Tam kendilerinden beklediğim davranıştı. Tebrik ediyorum. :mad:

Cok dogru ikiside. Burda En büyük ayip Kayserispor baskaninda.

Besiktas futbolcuyla anlasiyor Fener kulübüyle.

Türk futbolunun düstügü bu duruma yazik. :mad:

Biz Almışız Rijkaardı Adamlar kayserili bi oyuncu için kavga yapıyo..EZİKSİNİZ..! değmeyin benim keyfime yiyin birbirinizi..:D

"50 milyon dolar verseler F.Bahçe'ye gitmem"

Beşiktaş Kulübü'nün dün anlaşmaya vardığı Mehmet Topuz transferi, bugün Fenerbahçe Kulübü'nün Kayserispor ile anlaşması sonucu çıkmaza girmişti. Öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından hem Kayserispor, hem Fenerbahçe ve hemde Beşiktaş Kulübü'nden çeşitli açıklamalar gelmiş ve transfer tam anlamıyla noktalanamamıştı.

Bu akşam Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi. Topuz'un yapılan bu konuşmada Demirören'e, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Kulübüm ile anlaşmaları beni çok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi.

TOPUZ'UN BEŞİKTAŞ FORMALI FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK

Öte yandan Mehmet Topuz'un, Beşiktaş formasıyla çekilecek fotoğrafının, bu akşam Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacağı ifade edildi.

İddaa'lı konuşmuş Mehmet Topuz... :D

Futbolcuya mal muamelesi yapılması kadar iğrenç bir şey yok.Fifa da buna çok karşı olduğunu belirtiyor.İşi kızıştıran Kayseri.İnsanlıktan nasibini almamış kişiler Bjk'liyim diyen bir adamı 'other club'a satıyor.Ayıptır ya.Ayrıca Bjk'nin transfer komitesi biraz saf sanırım.Bırakalım birbirlerini yesinler ama sonunda umarım oyuncuya yazık olmaz.Tabi Mehmet sözünün eri bir adamsa ve gerçekten Bjk'liyse.

"50 milyon dolar verseler F.Bahçe'ye gitmem"

Beşiktaş Kulübü'nün dün anlaşmaya vardığı Mehmet Topuz transferi, bugün Fenerbahçe Kulübü'nün Kayserispor ile anlaşması sonucu çıkmaza girmişti. Öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından hem Kayserispor, hem Fenerbahçe ve hemde Beşiktaş Kulübü'nden çeşitli açıklamalar gelmiş ve transfer tam anlamıyla noktalanamamıştı.

Bu akşam Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi. Topuz'un yapılan bu konuşmada Demirören'e, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Kulübüm ile anlaşmaları beni çok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi.

TOPUZ'UN BEŞİKTAŞ FORMALI FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK

Öte yandan Mehmet Topuz'un, Beşiktaş formasıyla çekilecek fotoğrafının, bu akşam Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacağı ifade edildi.

hayatımda böyle komedi görmedim tam ezik bunlar ya:D resmini çekiceklermiş koptum ya:D

Kuşlar eziklik sanatından eserler sunuyorlar bizlere.

Futbolcuyla anlaşmadan bonservisini nasıl alıyor ya . . FM de bile olmuyor :)

Kuş dalaşı yapıyo bunlar da.

Ben hayatımda böyle bişey görmedim.

İki takım da ezikliğini çok güzel bir şekilde kanıtlıyor bence bu olayla..

Kepazelik yahu. Topuz tam yagiz Anadolu delikanlisi cikti. Besiktas'a gitsin, gecici lisansla oynasin, daha iyi olur. :)

TOPUZ2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt