Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok Gelişme | Kayseri M.Topuz'un Bonservisini Fener'e Verdi

Ya bu nasil bir komedidir yahu...

Olay tamamen Galatasaray imizin Rijkaard i getirmesiyle ne yapicagini sasiran Fenerbahcenin sadece parasini konusturup yaptigi bir ayiptir.Bu ayiba Kayserispor baskanida ortaktir..

böyle bi rezillik yok yiyin birbirinizi i.neler :D

HELAL sana kayseri bize calısıyosun ya sagolasın kuşları rezil ettin daha napacaksın?

En baştan söyledim fenere imza atmazsa rezil olacaklar diye, 2 sene önce Lincoln haberi resmi siteden 10 dk durdu çekildi diye kafa bulmuşlardı 1 hafta şimdi saatlerce duran haberi bakalım nerelerine ...caklar? Yürü be mehmet Topuz hepiniz TOP UZ sunuz!

Bence olay Besiktas'in basiretsizliginden kaynaklaniyor. Cunku Fenerbahce tutup 10 milyon € vermemis, BJK'ye yakin bir para verip Kayseri'yi ikna etmis oncelikle dogru olani yapmis. Besiktas'in yaptigi hata ve skandalin birinci dereceden sorumlusu.

Bence olay Besiktas'in basiretsizliginden kaynaklaniyor. Cunku Fenerbahce tutup 10 milyon € vermemis, BJK'ye yakin bir para verip Kayseri'yi ikna etmis oncelikle dogru olani yapmis. Besiktas'in yaptigi hata ve skandalin birinci dereceden sorumlusu.

Aziz yıldırımmı söyledi :D Ne kadar verildiği belli değilki resmi bir açıklama yok yani, S.Hurma rakam telaffuz etmek istemiyorum dedi.

Futbolcu köle değildir.. Mehmet Topuz neredeyse aynı rakamı veren iki takımdan hangisine gitmek istiyorsa oraya gitmelidir, kaliteli ve vizyonlu yönetim zaten futbolcusuyla konuşmadan-anlaşmadan böyle bir şey yapmaz.. Araba değilki bu fazla verene satasın..

79374_2_090605232031.jpg

79374_3_090605232031.jpg

adam bjk diyorsa oraya gidecek tabi, ne bu ya adam köle mi???

ee adam alenen BJK liyim oynucam. Başka bişi demiyorum demiş. Kayserispor da biz sattık demiş.

İyice pazar işine döndü..

Fenerbahçe kadar ezik ve acemi bir yönetim görmedim. Benim bildiğim önce oyuncuyla anlaşırsın kulübden izin alıp, adam okey der ön protokol imzalatırsın gidip ona buna imza atamaz sonra, sonra gidersin kulübüyle anlaşırsın. Beşiktaşın yapmaya çalıştığı buydu, eğer Kayseri'den izin almadılarsa Beşiktaşın işide zor ama Fenerbahçe'nin yaptığı düpedüz köle ticareti, parayı basarım alırım hesabı, neymiş, herşey parayla olmuyormuş? adam bas bas bağırıyor hala Beşiktaşa gitmek istiyorum diye... Bir ezik fener klasiği...

Yiyin birbirinizi :D

To-puz To-puz ! diyerek ısrar ediyorsunuz ama bu kadar da olmaz canım.. :cool:

Ya bjkde oynarim ya da 1 sene futbol oynamam diyor menajeri,ne gurursuz bi takimsin fenerim,istemiyor yahu alla alla!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt