Şok Haber: Galatasaraylı Futbolcular Aylardır Maaşlarını Alamıyor

Lazio maçından sonra niye yapmadınız bu haberi o zaman. Reyting almıyor mu o zaman.

Düşük maaş bütçeli kadro kurduk, az harcadık deyip maaşları ödememek de son şovu olmuş Elmas beyin.
Ama merak ettiğim hepsinden öte bir şey var, üst üste bu kadar skandal şeyleri çıkan adamın takkesinin düşmesi için GSmizin başarısız olması mı gerekiyordu, bir başka deyişle bu niye beklendi ? Baştan aşağıya fiyasko. Neyi kınadıysa hepsini fullemiş. .d.d

Ayrıca Terim için bahane çıktı denmiş. O devirlerde geldi geçti. Yemezler.
Sonuçta o da başarısız olan başkanın seçim vaadi ve tercihi. Paçayı yırtamaz yani.

Ha bir de kim yalan söylüyor...
Devre arası bu sıkıntılara rağmen transfer yaparak sözüm ona uçan futbollarını düzeltecek olan teknik ekip mi ?
Yoksa bu haberi uçuranlar mı ?

Şeffaf olacağız diyenlere bak be. Nereye ışıldadıkları belli değil.

Gayet normal bu oynak kurda maaş ödemek hatalıydı.Şuan biraz iyi gibi bu hafta ödesinler..

lan kulübün başında yönetim var mı, yok mu belli değil. neye döndük biz. taraftarda iyice soğudu saldı, kimsenin ipledigi yok

Uefayı aldıgımız senede vardı aynı haberler ben bildim bileli bu hep böyledir

Mustafa Cengiz başkanımı bu tür rezilliklere izin vermediği için tekrardan saygıyla anıyoruz. Ruhun şad olsun başkanım!
Cengiz rahmete erdikten sonra Twitter’de en çok yabancı oyuncular üzüldü, ta gomis bile taziye mesajı yayınladı. Ordan bile nasil profesyonel bir insan olduğunu görebiliriz.

Ben 3 gun once mi ne yazdim. Cuneyt abi twitterda yazmisti ben de gorup buraya yazmistim. 3 veya 4 gun once

Gayet normal bu oynak kurda maaş ödemek hatalıydı.Şuan biraz iyi gibi bu hafta ödesinler..

TL cinsinden alanlar da var. Dikkat ederseniz, genel ifade kullanılmış, bazı ya da yabancı oyuncular denmemiş.
Pirince giderken eldeki bulgurdan olmanın da karlı olduğu nerede görülmüş ayrıca.
En basit örneği, Gedsona takılıp koca yazı yemek. Orta sahanın hali ortada.
Üç sene benzer hata yapıldı. Riske giremeyeceğimiz bir seneyi Aralık ayında feda ettik.
Böyle bir ortamda hangi güvenle yeni oyuncu alacağız. Bu mantıkla onu da yapmamak gerek.
Belki de buna zemin olan, transfer yapmayacağızın alt yapılı bir haberidir.

Güvenin olmadığı yerde başarı gelmez. Birlikte başaracağız dediler meğerse birlikte batırmaya gelmişler.

Doğrudur yanlıştır onu bilmem ama para yüzünden oynamayan oyuncuyu anlarım genelde
Takım gayet özverili, koşuyorlar, çabalıyorlar, mücadele ediyorlar
Para yok diye oynamayan oyuncu umursamaz olur, kesinlikle koşmaz, sorumluluk almaz, ona buna atar yapar
Bu performansın parayla alakası yok, ne oynayacaklarını, nerede ne yapmaları gerektiğini bilmiyorlar
Herkes doğaçlama bir şeyler yapmaya çalışıyor
Bu da tamamen hocayla ilgili

aylardir maas almamak ne be normal sartlarda her hangi bir sektörde calisip maasin gelmezse calismak istemezsin, derhal hepsi istifa etmeli!

Geri
Üst Alt