Şok! Lincoln Antep'e götürülmedi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok! Lincoln Antep'e götürülmedi!

Bizimkisi yalakalik degil dogruyu görebilme ama sizinkisi Lincolnü kulüpten üstün tutmak..

Lincolnden takıma fayda beklemek ve hala Lincoooln Lincooooln diye bağırmak Arda'ya,Servet'e,Barış'a,Kewell'a canını dişeine takıp,tekmeye kafa uzatan diğer bütün futbolculara haksızlık etmek demektir.

yanlış karar gene bakalım sonuc ne olacak sezon sonu görücez

Ben Lincooln Lincooln diyorum cünkü takim icin önemli, gerekli.

Bülent bey'e siz yalakaliga devam edin. Kariyeri basarisizlik dolu sadece yahu.

Hayır bir şeyi neden anlamak istemiyorsunuz bir türlü anlayamıyorum. Lincoln'ü eleştirmek için Bülent Korkmaz'ı desteklemek gerekli değil. Neden almıyor bunu beyniniz? Ben Bülent Korkmaz'ı da beğenmiyorum. Ama Lincoln'ü de.

Saçmasapan konuşup duruyorsunuz. Takım için gerekliymiş de bilmem ne. Takım için ne yapıyor ki gerekli olsun. Tatile gitti. Bu takım için çok gerekliydi bence de. Evet haklısın. Mental olarak rahatladı takım. Mehmet Güvenler, Ümit Karanlar, Hasan Şaşlar vs. idman yaparken ona yetki verdiler. Git kardeşim tatile. Bizim yerimize de tatil yap. Takıma faydan olur. Bunun dışında bir takıma yarar ihtimali göremiyorum.

Ağustos'un sıcağında herkesin bilmem neresinden terler akarken de tatildeydi Lincoln. O zaman da çok faydalıydı. Bütün takım denize girmiş gibi oluyordu. Bir adam sırf iyi futbolcu diye bu kadar el üstünde tutulamaz! Burası amatör kulüp değil. 3 teknik direktörle çalıştı Lincoln. 3'ünde de sorunlu oldu. Hepsi hatalı, Lincoln mü hatasız yahu?

Niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz? Nedir bu Lincoln muhtaçlığı be? Yok takıma lazımmış yok zurnaymış. Defolsun gitsin yahu. Galatasaray ne kaybedecek? Bir sene şampiyon olamamış. E olmasın. Ama karakterli takım olsun. Lincoln, Arda gibi özveriyle oynasın demiyor kimse. Lincoln sadece, sıradan bir takım arkadaşı gibi davransın istiyor herkes. Bu kadar ilgi, bu kadar yatırım başka kime yapılmış Galatasaray tarihinde?

Galatasaray'ın ikinci Sahip Som vakasıdır Lincoln.

Amerika nasıl küresel krizi berbat yönetti,bizde Lincoln krizini öyle yönettik ben böyle düşünüyorum!

Lincolnün krizimi olur ya? Lincoln kim? Sanki bana dünya starimi benim kulübüm onun nazini ceksin? Dünya stari bile olsa nazi biyere kadar cekilir. Bu adamin kaprisleri tripleri cok ama cok fazla oldu.Her yaptigini yutsun sineyemi ceksin yönetim? Tamam Lincoln sen istedigini yap mac sec tatile git sonra gel oyna mi desin yani ne bekliyorsunuz anlamiyorumki :)

Hayır bir şeyi neden anlamak istemiyorsunuz bir türlü anlayamıyorum. Lincoln'ü eleştirmek için Bülent Korkmaz'ı desteklemek gerekli değil. Neden almıyor bunu beyniniz? Ben Bülent Korkmaz'ı da beğenmiyorum. Ama Lincoln'ü de.

Saçmasapan konuşup duruyorsunuz. Takım için gerekliymiş de bilmem ne. Takım için ne yapıyor ki gerekli olsun. Tatile gitti. Bu takım için çok gerekliydi bence de. Evet haklısın. Mental olarak rahatladı takım. Mehmet Güvenler, Ümit Karanlar, Hasan Şaşlar vs. idman yaparken ona yetki verdiler. Git kardeşim tatile. Bizim yerimize de tatil yap. Takıma faydan olur. Bunun dışında bir takıma yarar ihtimali göremiyorum.

Ağustos'un sıcağında herkesin bilmem neresinden terler akarken de tatildeydi Lincoln. O zaman da çok faydalıydı. Bütün takım denize girmiş gibi oluyordu. Bir adam sırf iyi futbolcu diye bu kadar el üstünde tutulamaz! Burası amatör kulüp değil. 3 teknik direktörle çalıştı Lincoln. 3'ünde de sorunlu oldu. Hepsi hatalı, Lincoln mü hatasız yahu?

Niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz? Nedir bu Lincoln muhtaçlığı be? Yok takıma lazımmış yok zurnaymış. Defolsun gitsin yahu. Galatasaray ne kaybedecek? Bir sene şampiyon olamamış. E olmasın. Ama karakterli takım olsun. Lincoln, Arda gibi özveriyle oynasın demiyor kimse. Lincoln sadece, sıradan bir takım arkadaşı gibi davransın istiyor herkes. Bu kadar ilgi, bu kadar yatırım başka kime yapılmış Galatasaray tarihinde?

Abi boş yere dil dökme anlamazlar.Anlayacak olsalar en başından bier anlarlardı.At gözlüklreinden kurtulamıyorlar.Lincoln'ü takımın üstünde tutyorlar
.

Lincoln oynamamak için sakatım diyor,geçen senede Kalli ile anlaşamamış böyle yapmıştı

Biz Lincoln anlaşsın diye hocamı getirecegiz

Sezon sonunda gidici işte bu olay bu kadar basit siz burda ne kadar yazsanızda bu adam gidecek %99 degil %100

Daha iyisini bulacaksak satalim gitsin.

Evet suc Lincoln'dede ama suan Sampiyonlu isteniyorsa, Avrupaya gidilmek isteniyorsa Lincoln oynatilmali, o kadar.

Bana kalirsa B.Korkmaz'in zaten takimda isi olmazdi ve Lincoln'ü bu sezon piyasa yaptirip satardim.

Ama Lincoln "krizi" yanlis yönetildi.

Evet suc Lincoln'dede ama suan Sampiyonlu isteniyorsa, Avrupaya gidilmek isteniyorsa Lincoln oynatilmali, o kadar.

Bana kalirsa B.Korkmaz'in zaten takimda isi olmazdi ve Lincoln'ü bu sezon piyasa yaptirip satardim.

Yahu bu kadar olyadan sonra o adamdan daha hayır gelir mi?

Ben Lincoln'le bu sene şampiyon olunup takımın 2-3 senesinin feda edilmesini istemiyorum. Nasıl ki geçen seneki şampiyonluk sonrası Sabri'nin, Hasan'ın, Hakan Şükür'ün vs. Florya'daki konumu teknik direktörlükten üst konuma geçip bu seneye zarar verdiyse ki Hakan Şükür takımdan ayrılarak nispeten bu zararı biraz küçülttü, bu sene şampiyon olsak seneye yine aynı şey olacak. Ben takımımda Alex istemiyorum yahu. Çok mu zor bunu anlamak? Bu sene Lincoln son maçları iyi oynar, kazandırırsa bu adam daha çok bela olur. Gider Maldonado gibi adam falan da getirmeye kalkar belki kim bilir?

Ben kendini kulübünden büyük gören, sürekli sorun çıkartan futbolcu istemiyorum. Sanmayın ki sadece Lincoln bu. İçinde Hasan Şaş'ın, Sabri'nin de bulunduğu 4-5 futbolcuyla kesinlikle ama kesinlikle yolunu ayırmalı Galatasaray. Ama anlayın şunu; günü kurtarmak için gelecek yokedilmez. Benim Galatasaray sevgim buna izin vermez.

Mehmet Güven'lerle 5. 4. olmayı Lincoln ile şampiyon olmaya yeğlerim. Çünkü bu sene kaybeder 3-4 sene kazanırım. Futbolcuya dayalı taraftar ve Florya düzeni bitsin!

Amerika nasıl küresel krizi berbat yönetti,bizde Lincoln krizini öyle yönettik ben böyle düşünüyorum!

Çok doğru bir tespit. Gecen sene Kalli " Lincoln iyi futbolcu ama başımıza bela aldık" demişti. Yani böyle sorunlu adam alıyorsan yönetmeyi bileceksin (bkz:Skibe zamanı) yada hiç almıyacaksın...

Ya ne Bu Lincolnü savunma sevdaniz nerden geliyor..? Gercekten Takip etmiyenler sanacakki Hagi gibi bir Futbolcuyu savunuyoruz...Yahu Bu Adam Su Takimda en cok Paray i alan adam degilmi..? sonra Teknik Direktörü oyundan alinca Tavir yapan adam degilmi..??? Ondan sonra küsüp Hamburg Macinda Güzelim Baros ve Arda nin Zar Zor Nefes ala ala Kivrandigi Macta elini kollunu Sallayan adam degilmi..?? Bide üstüne izin almadan kafasina göre Tatile giden sonra gelip ben oynayacagim yedek oldugunu duyunca ben sakatim diyen adam degilmi..??

Yoksa siz Hagi yimi savunuyorsunuz..? Yoksa Barosu yoksa Arda yi mi...?? Ne verdi Lincoln Galatasaray a 2 Sezonda bana biri anlatsin..?

Yazik degilmi o Baris in..Arda nin..Hakan Baltanin..Kewell in...Servetin..Emre Asik in..vs..vs..vs..emeklerine..?

Sen Lincolnsün iyi Futbolcu olabilirsin ama önce Adam ol...ben utanirdim onun yerinde olsam okadar Parayi alip ta böyel Tavirlarla Sorun yarratmaya...En cok Takim Arkadaslarimin yüzüne bakamazdim...

Lincolnü Simartanda bizim Taraftarlar...Bakin hele bir iki Macta Top ayagina geldimi bi yuhlayin onu...hele Lincooln Lincoooln diyeceginize bir kere Yuuuuuh deyin...görelim ne olacak...

Tabi o Lincoln Koskooca Lincoln Yuhlanirmi..? Hasan Sas varken demi..??

Ben Bülent Korkmazi elestirenlerdenim..Taktik Teknik Konusunda...ama Lincoln Konusunda Bülent Korkmazin sonuna kadar Arkasindayim..!!! Burasi Galatasaray Dingonun ahiri degil..!! Sen En Cok Parayi kazaniyorsun..!! Senin isin Küsmek degil!! Senin isin Sans verildikce Galatasaray icin aldigin paranin karsiligini vermek..!!!!

Lincolnü savunuyorsunuz ama ona en kötülügü siz yapiyorsunuz..!!

Hata en baştan yapıldı.Alındığında sorunlu bir adam olduğu biliniyordu zaten.3 maç oynar 10 maç sorun çıkartır deniyordu ve doğru çıktı.Ortega için,Anelka için de problemli deniyordu ve onlar da öyle çıktı.Bir insan Almanya'da,İtalya'da,İngiltere'de sorunlu futbolcuysa Türkiye'de hayli hayli sorunlu olur.Çünkü o ülkelerde bile kariyerini düşünmeyen adam Türkiye gibi sıradan sayılabilecek bir ligde mi kendini kasacak.Buraya gelen yıldız futbolcular zaten para kazanmak için geliyor.Üstüne üstlük bir de sorunluysa yanına bile yaklaşmamak gerekir.Umarım bu bize ders olur ve büyük liglerde sorunlu olan futbolcuları sırf yıldız futbolcu diye transfer etmeyiz.Yazık verilen paralara

Ne lincolnmuş arkadaş yaa yedi bitirdi bizi ...

İbrahim sözlerine dikkat et!

Güzel yazmışsın İbrahim

Bıktım artık bu ligten bitsede kurtulsak.FB'ye koyupda bitsin en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt