Hayır bir şeyi neden anlamak istemiyorsunuz bir türlü anlayamıyorum. Lincoln'ü eleştirmek için Bülent Korkmaz'ı desteklemek gerekli değil. Neden almıyor bunu beyniniz? Ben Bülent Korkmaz'ı da beğenmiyorum. Ama Lincoln'ü de.
Saçmasapan konuşup duruyorsunuz. Takım için gerekliymiş de bilmem ne. Takım için ne yapıyor ki gerekli olsun. Tatile gitti. Bu takım için çok gerekliydi bence de. Evet haklısın. Mental olarak rahatladı takım. Mehmet Güvenler, Ümit Karanlar, Hasan Şaşlar vs. idman yaparken ona yetki verdiler. Git kardeşim tatile. Bizim yerimize de tatil yap. Takıma faydan olur. Bunun dışında bir takıma yarar ihtimali göremiyorum.
Ağustos'un sıcağında herkesin bilmem neresinden terler akarken de tatildeydi Lincoln. O zaman da çok faydalıydı. Bütün takım denize girmiş gibi oluyordu. Bir adam sırf iyi futbolcu diye bu kadar el üstünde tutulamaz! Burası amatör kulüp değil. 3 teknik direktörle çalıştı Lincoln. 3'ünde de sorunlu oldu. Hepsi hatalı, Lincoln mü hatasız yahu?
Niye anlamamakta ısrar ediyorsunuz? Nedir bu Lincoln muhtaçlığı be? Yok takıma lazımmış yok zurnaymış. Defolsun gitsin yahu. Galatasaray ne kaybedecek? Bir sene şampiyon olamamış. E olmasın. Ama karakterli takım olsun. Lincoln, Arda gibi özveriyle oynasın demiyor kimse. Lincoln sadece, sıradan bir takım arkadaşı gibi davransın istiyor herkes. Bu kadar ilgi, bu kadar yatırım başka kime yapılmış Galatasaray tarihinde?
Galatasaray'ın ikinci Sahip Som vakasıdır Lincoln.