Şok! Lincoln Antep'e götürülmedi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok! Lincoln Antep'e götürülmedi!

En azından son 30dk girerdi ya Lincoln bu ne yapacağı belli mi olur neyse biz takımımıza sonuna kadar güveniyoruz.

Adam 10 gün antrenman yapmadi niye alsin?

Bence dogru karar ve Bülent Hocanin arkasindayim kayip edersekde.

Lincoln konusunda kaptanin arkasindayim...burasi dingonun ahiri degil...Lincoln ü oynatsaydi öbür Futbolcular yarin ayni seyi yapsa nasil önleyeceksiniz...???

Ben zaaten kazanacagimizi düsünmüyorum ama bu hareket takimi ekstra gazlayabilir...

hayirlisi.....

İliç ve daha vasat forvet arkası transferler yaparken keşke Lincoln gibi bir oyuncumuz olsa derdik bilmezdik tabiki sadece tv ekranlarından hoş görünürlerdi,ama bizden biri olunca anladık ne olduğunu melek yüzlü bir adam ama üzgünüm ki karaktersiz Bülent Korkmaz'a kızmıyorum aksine yedek kulübesinde bırakacağına hiç götürmesin ama bazı oyuncularında süresiz kadro dışı kalması lazım,yalnızca Lincoln değil,eğer Bülent Korkmaz Arda olurda cezalı olursa Lincoln'ü oynatırım derse o zaman istifasını bile isterim!

İliç ve daha vasat forvet arkası transferler yaparken keşke Lincoln gibi bir oyuncumuz olsa derdik bilmezdik tabiki sadece tv ekranlarından hoş görünürlerdi,ama bizden biri olunca anladık ne olduğunu melek yüzlü bir adam ama üzgünüm ki karaktersiz Bülent Korkmaz'a kızmıyorum aksine yedek kulübesinde bırakacağına hiç götürmesin ama bazı oyuncularında süresiz kadro dışı kalması lazım,yalnızca Lincoln değil,eğer Bülent Korkmaz Arda olurda cezalı olursa Lincoln'ü oynatırım derse o zaman istifasını bile isterim!

Melek yüzlü şeytan Lincoln yani:)

Bişey daha ekliyim.Sadece o maçı örnek verebiliyosunuz.Lincoln yokken ne oldu.Trabzon,Eskişehir?Sonuç ilk 4'e girmesi mucize bi Galatasaray,futbol oynamayı unutan Galatasaray,10 kişiye kendi sahasında rezil olan Galatasaray.

kocealisporun macini örnek vermeymin nedeni ... yarin lincoln yokmus ondan yenilecekmisik .. sanki lincolnun oynadi her maci kazandik yaaaa

burasi köy kulubu degill .. istedin zaman tatile git .. sonra mac olunca ben oynacam demek .. burasi galatasaray lincoln bey ...

Telegolde alt yazı geçiyor Lincoln ile ilgili.lincoln gitmedi antep'e diyor.yani bülent korkmaz'ın kararı değil galiba bu

Ne yani yoksa sen hala bülentin bizi şampiyon yapıp seneyede ŞL de yarı final oynattığı rüyadan uyanmadınmı?

Zaten ceza almış arkasından konuşmak gibi olmasın ama bu seçkin bence Galatasaraylı değil.Ben ne olursa olsun bir Galatasaraylı'nın Bülent hocayla böyle konuşabileceğini zannetmiyorum.

Ben Bülent hocayı ilk gününden beri destekliyorum.Ama eğer oynatmayıp yanında oturtsaydı hakkaten benim bile güvenimi sarsardı.

Bülent hocanın bu kararı takımı olumlu etkileyecek göreceksiniz.

yarın yenilirsek inşallah bu sözler tekrarlanır lincoln aleyhine konuşanlar için söylüyorum

Telegolde alt yazı geçiyor Lincoln ile ilgili.lincoln gitmedi antep'e diyor.yani bülent korkmaz'ın kararı değil galiba bu

Bir de o yönü var tabi işin.Kendisi Brezilya'ya olan seyahatler dışında gidip gelmekten hoşlanmadığı için yine deplasmana gitmek istememiş de olabilir,şaşırmam yani. :)

lincoln adam olur umarım..

ve umarım Adnan Polat Korkmazla .1.5 sene devam edeceğiz sözünün arkasında durur..

Bu haftaya kadar ligteki bütün canlı olarak gösterilen maçları nerdeyse %90'a yakın takip etmişimdir.Galatasaray'ın maçlarını full izledim.Ama ne Galatasaray'dan ne de digitürk'ten bi para almadım.İstanbul'da olmadığım için maçlara gitme fırsatı bulamadım ancak her zaman maçımı izledim.Karşılığında para değil sadece galibiyet iyi oyun istedim.Takımımın lisanslı ürünlerini satın aldım almaya da devam edeceğim.

Benim ve bütün Galatasaray'lıların bütün görevlerini yaptıklarını düşünüyorum şuana kadar.Ancak bu lincoln efendi takımımızı otel gibi kullanıyor.İstediğinde maçlarda oynayıp istediğinde ülkesine gidip tatil yapıyor istediğinde sakatım diyerek kulübede oturuyor.Teknik direktörün taktik olarak yaptığı bir değişikliği bile anlayamayacak kadar dengesiz bir adam bu.Hele ki hiç bi varlık göstermediği maçta oyundan alınırken yaptığı hareketler bu adamın ne kadar kendini bişey zanettiğinin göstergesi niteliğindeydi.Herkes Bülent Korkmaz'a yüklenmiş yok egosunu tatmin ediyor yok şöyle yapıyor böyle yapıyor diye.O egosunu tatmin ediyor dediğiniz adam Galatasaray'a neredeyse 20 yıl hizmet vermiş bir adamdır.Sakatlansa dahi sahaya çıkan rakipleriyle boğuşan omzu çıkmasına rağmen maçı bırakmayan bir adamdır. Egosu'nu tatmin etmek için Galatasaray'ın menfaatlerini düşünmeyen bir adam olabileceğini hangi akla hizmet düşünebiliyorsunuz anlamak mümkün değil.

Çok koruduğunuz Lincoln geçen sene ne oynadı ? Geçen sezon da Feldkamp tarafından Beşiktaş maçı öncesinde kadro dışı bırakılmadı mı ? O zaman kim bu kadar saydırdı Feldkamp'a ? Kim dedi egosunu tatmin ediyor diye ? Yaklaşık 20 yıldır kulübe büyük hizmetler veren Büyük Kaptan lakabını alan biri için hala egosunu tatmin ediyor diyorsunuz ve umursamaz bir brezilya'lı için adamın karakterine laf ediyorsunuz.Bülent'in yerinde olsam 1 dakika daha durmaz istifa ederdim.Böyle vefasız insanların olduğunu görseydim asla durmazdım takımda.

Bülent Korkmaz çok iyi bir teknik direktör olmayabilir.Oyunu okuyamayabilir gerekenleri yapamayabilir ancak bu adam bizim büyük kaptanımızdır.Ki yaptığı hareket de bence son derece doğrudur.Amatör futbol takımına gitseniz bile bi adam idmanlara gelmeyip maçlarda ilk 11 de oynatılırsa o takımda çatlak sesler çıkar.Normal olarak gruplaşmalar olur.Galatasaray'da da bu var şuan.Bütün takım milli maçlar arasında idman yaparken Lincoln efendi gitti ülkesine tatilini yaptı.Para cezası vermişler de ne olmuş.Yıllık 4 trilyon kazanan adama 120 bin tl koyar mı hiç.Diğer idman yapan adamlar eşşekbaşı mı enayiler mi yani boşuna çalışıyolar hele ki Lincoln'ün kazancının 4 te 1'ini bile almayan adamlar var.Biraz mantıklı düşünmek lazım.

Biz taraftar olarak her zaman üzerimize düşen görevi yaptık ancak Lincoln efendi futbolcu olarak hiç bir zaman üzerine düşen görevi yapmadı ancak tıkır tıkır parasını aldı.Peki bende yarın Gaziantepspor-Galatasaray maçını izlemesem acaba Digiturk bu ay ki faturada bu maçı izlemediğim için bi indirim yapar mı bana ya da bi ceza verip faturayı artırabilir mi maçı izlemediğim için ? Görevimi yapmıyorum ya hani.

Neyse nasılsa lincoln efendiyi savunanlar olacağı için bu kadar yeter diyorum.Şu Lincoln efendiyi bu kadar gözünüzde büyüteceğenize Arda'ya-Servet'e-Mehmet Topal'a hatta Mehmet Güven'e destek olun.Bu adamlar bu takımın geleceği ve sahaya en azından görevlerini yapmak için mücadele eden kişiler. Canları isteyince oynayan adamlar değiller.

Bu haftaya kadar ligteki bütün canlı olarak gösterilen maçları nerdeyse %90'a yakın takip etmişimdir.Galatasaray'ın maçlarını full izledim.Ama ne Galatasaray'dan ne de digitürk'ten bi para almadım.İstanbul'da olmadığım için maçlara gitme fırsatı bulamadım ancak her zaman maçımı izledim.Karşılığında para değil sadece galibiyet iyi oyun istedim.Takımımın lisanslı ürünlerini satın aldım almaya da devam edeceğim.

Benim ve bütün Galatasaray'lıların bütün görevlerini yaptıklarını düşünüyorum şuana kadar.Ancak bu lincoln efendi takımımızı otel gibi kullanıyor.İstediğinde maçlarda oynayıp istediğinde ülkesine gidip tatil yapıyor istediğinde sakatım diyerek kulübede oturuyor.Teknik direktörün taktik olarak yaptığı bir değişikliği bile anlayamayacak kadar dengesiz bir adam bu.Hele ki hiç bi varlık göstermediği maçta oyundan alınırken yaptığı hareketler bu adamın ne kadar kendini bişey zanettiğinin göstergesi niteliğindeydi.Herkes Bülent Korkmaz'a yüklenmiş yok egosunu tatmin ediyor yok şöyle yapıyor böyle yapıyor diye.O egosunu tatmin ediyor dediğiniz adam Galatasaray'a neredeyse 20 yıl hizmet vermiş bir adamdır.Sakatlansa dahi sahaya çıkan rakipleriyle boğuşan omzu çıkmasına rağmen maçı bırakmayan bir adamdır. Egosu'nu tatmin etmek için Galatasaray'ın menfaatlerini düşünmeyen bir adam olabileceğini hangi akla hizmet düşünebiliyorsunuz anlamak mümkün değil.

Çok koruduğunuz Lincoln geçen sene ne oynadı ? Geçen sezon da Feldkamp tarafından Beşiktaş maçı öncesinde kadro dışı bırakılmadı mı ? O zaman kim bu kadar saydırdı Feldkamp'a ? Kim dedi egosunu tatmin ediyor diye ? Yaklaşık 20 yıldır kulübe büyük hizmetler veren Büyük Kaptan lakabını alan biri için hala egosunu tatmin ediyor diyorsunuz ve umursamaz bir brezilya'lı için adamın karakterine laf ediyorsunuz.Bülent'in yerinde olsam 1 dakika daha durmaz istifa ederdim.Böyle vefasız insanların olduğunu görseydim asla durmazdım takımda.

Bülent Korkmaz çok iyi bir teknik direktör olmayabilir.Oyunu okuyamayabilir gerekenleri yapamayabilir ancak bu adam bizim büyük kaptanımızdır.Ki yaptığı hareket de bence son derece doğrudur.Amatör futbol takımına gitseniz bile bi adam idmanlara gelmeyip maçlarda ilk 11 de oynatılırsa o takımda çatlak sesler çıkar.Normal olarak gruplaşmalar olur.Galatasaray'da da bu var şuan.Bütün takım milli maçlar arasında idman yaparken Lincoln efendi gitti ülkesine tatilini yaptı.Para cezası vermişler de ne olmuş.Yıllık 4 trilyon kazanan adama 120 bin tl koyar mı hiç.Diğer idman yapan adamlar eşşekbaşı mı enayiler mi yani boşuna çalışıyolar hele ki Lincoln'ün kazancının 4 te 1'ini bile almayan adamlar var.Biraz mantıklı düşünmek lazım.

Biz taraftar olarak her zaman üzerimize düşen görevi yaptık ancak Lincoln efendi futbolcu olarak hiç bir zaman üzerine düşen görevi yapmadı ancak tıkır tıkır parasını aldı.Peki bende yarın Gaziantepspor-Galatasaray maçını izlemesem acaba Digiturk bu ay ki faturada bu maçı izlemediğim için bi indirim yapar mı bana ya da bi ceza verip faturayı artırabilir mi maçı izlemediğim için ? Görevimi yapmıyorum ya hani.

Neyse nasılsa lincoln efendiyi savunanlar olacağı için bu kadar yeter diyorum.Şu Lincoln efendiyi bu kadar gözünüzde büyüteceğenize Arda'ya-Servet'e-Mehmet Topal'a hatta Mehmet Güven'e destek olun.Bu adamlar bu takımın geleceği ve sahaya en azından görevlerini yapmak için mücadele eden kişiler. Canları isteyince oynayan adamlar değiller.

Ellerin dert görmesin çok güzel yazmışsın :)

BÜlent Korkmaz 20 yıl Galatasaraya hizmet etmiş olabilirsin fakat bu sana.Galatasarayı enkaza çevirme hakkını doğurmaz..Lütfen defolup gidermisin

bu haftaya kadar ligteki bütün canlı olarak gösterilen maçları nerdeyse %90'a yakın takip etmişimdir.galatasaray'ın maçlarını full izledim.ama ne galatasaray'dan ne de digitürk'ten bi para almadım.istanbul'da olmadığım için maçlara gitme fırsatı bulamadım ancak her zaman maçımı izledim.karşılığında para değil sadece galibiyet iyi oyun istedim.takımımın lisanslı ürünlerini satın aldım almaya da devam edeceğim.

Benim ve bütün galatasaray'lıların bütün görevlerini yaptıklarını düşünüyorum şuana kadar.ancak bu lincoln efendi takımımızı otel gibi kullanıyor.istediğinde maçlarda oynayıp istediğinde ülkesine gidip tatil yapıyor istediğinde sakatım diyerek kulübede oturuyor.teknik direktörün taktik olarak yaptığı bir değişikliği bile anlayamayacak kadar dengesiz bir adam bu.hele ki hiç bi varlık göstermediği maçta oyundan alınırken yaptığı hareketler bu adamın ne kadar kendini bişey zanettiğinin göstergesi niteliğindeydi.herkes bülent korkmaz'a yüklenmiş yok egosunu tatmin ediyor yok şöyle yapıyor böyle yapıyor diye.o egosunu tatmin ediyor dediğiniz adam galatasaray'a neredeyse 20 yıl hizmet vermiş bir adamdır.sakatlansa dahi sahaya çıkan rakipleriyle boğuşan omzu çıkmasına rağmen maçı bırakmayan bir adamdır. Egosu'nu tatmin etmek için galatasaray'ın menfaatlerini düşünmeyen bir adam olabileceğini hangi akla hizmet düşünebiliyorsunuz anlamak mümkün değil.

çok koruduğunuz lincoln geçen sene ne oynadı ? Geçen sezon da feldkamp tarafından beşiktaş maçı öncesinde kadro dışı bırakılmadı mı ? O zaman kim bu kadar saydırdı feldkamp'a ? Kim dedi egosunu tatmin ediyor diye ? Yaklaşık 20 yıldır kulübe büyük hizmetler veren büyük kaptan lakabını alan biri için hala egosunu tatmin ediyor diyorsunuz ve umursamaz bir brezilya'lı için adamın karakterine laf ediyorsunuz.bülent'in yerinde olsam 1 dakika daha durmaz istifa ederdim.böyle vefasız insanların olduğunu görseydim asla durmazdım takımda.

Bülent korkmaz çok iyi bir teknik direktör olmayabilir.oyunu okuyamayabilir gerekenleri yapamayabilir ancak bu adam bizim büyük kaptanımızdır.ki yaptığı hareket de bence son derece doğrudur.amatör futbol takımına gitseniz bile bi adam idmanlara gelmeyip maçlarda ilk 11 de oynatılırsa o takımda çatlak sesler çıkar.normal olarak gruplaşmalar olur.galatasaray'da da bu var şuan.bütün takım milli maçlar arasında idman yaparken lincoln efendi gitti ülkesine tatilini yaptı.para cezası vermişler de ne olmuş.yıllık 4 trilyon kazanan adama 120 bin tl koyar mı hiç.diğer idman yapan adamlar eşşekbaşı mı enayiler mi yani boşuna çalışıyolar hele ki lincoln'ün kazancının 4 te 1'ini bile almayan adamlar var.biraz mantıklı düşünmek lazım.

Biz taraftar olarak her zaman üzerimize düşen görevi yaptık ancak lincoln efendi futbolcu olarak hiç bir zaman üzerine düşen görevi yapmadı ancak tıkır tıkır parasını aldı.peki bende yarın gaziantepspor-galatasaray maçını izlemesem acaba digiturk bu ay ki faturada bu maçı izlemediğim için bi indirim yapar mı bana ya da bi ceza verip faturayı artırabilir mi maçı izlemediğim için ? Görevimi yapmıyorum ya hani.

Neyse nasılsa lincoln efendiyi savunanlar olacağı için bu kadar yeter diyorum.şu lincoln efendiyi bu kadar gözünüzde büyüteceğenize arda'ya-servet'e-mehmet topal'a hatta mehmet güven'e destek olun.bu adamlar bu takımın geleceği ve sahaya en azından görevlerini yapmak için mücadele eden kişiler. Canları isteyince oynayan adamlar değiller.

:005:

Arkadaşlar herkesin kazandığı kendine, herkes istediği ücreti talep etmekte özgür verilir verilmez orasını bilemem.Lincoln şu

kadar alıyor başkası bu kadar alıyor diye demogoji yapmaya gerek yok.Bu adamla silah zoruyla mı imzalandı o kontrat hayır

adama demezler mi 2 yıl önce aklın neredeydi.Bülent Korkmaz verdiği demeci saman altından su yürütürcesine uygulamaya

koyuyor.Antep'e Lincoln'ü getirmiyor Lincoln'ü bitirecek aklınca ama asıl biten kendisi olacak.

forumlarda lincoln,gazetelerde lincoln,spor haberlerinde lincoln,spor programlarında lincoln.yeter artık yaa.Galatasaray isminin önüne geçmeye başladı adamın adı.3 gün değil 5 gün değil tam 1 ay oldu hala şu sorunu bitiremedi yönetim.artık kabak tadı vermeye başladı bu olay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt