Şok! Lincoln Antep'e götürülmedi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok! Lincoln Antep'e götürülmedi!

Messi takılacak adam mıdır ? 11 yaşından beri Barcelona'da oynuyor,ne olup ne bittiğini çok iyi biliyor,kulübün içinden bir adam.

Galatasaray'da Arda neyse orda da Arda, o. :)

Her neyse en basit örnek Ronaldinho-Riijkard. İkisi de gitti kulüpten.. Kim kazandı ?

İyi oldu götürlmediği cezanında tatmin edici ağır olmasını bekliyorum hiçbir oyuncu kulüp adının önünde değildir olamazda..

Sezon sonu şampiyonluğu bırakın avrupaya gidemezsek bunların hepsi Bülent hocaya elektrik ve su olarak geri dönecek

Ne lincoln ne bülent hoca bana göre bu olaylarının hepsi Yönetim hatasından kaynaklanıyor..Lincoln veya Bülent tartışmasına girmicem ama şuna eminimki bunların hepsi bir yönetim hatası yüzünden ortaya çıktı..Bu yönetim bu sene çok iyi transfer yaptı ama meydana gelen zincirleme hatalar yüzündende Galatasaray LİGDE en kötü sezonlarından birini geçiriyor..

Al Skibbe'yi vur Bülent'e aralarında hiç fark yok ama bu kadro Bülent Korkmaz'ın olmadığı için tüm sorumlu o değil geldiğinden beri 3 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ve kalan 9 maç işimiz gerçekten çok zor!

Al Skibbe'yi vur Bülent'e aralarında hiç fark yok ama bu kadro Bülent Korkmaz'ın olmadığı için tüm sorumlu o değil geldiğinden beri 3 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ve kalan 9 maç işimiz gerçekten çok zor!

Madem bu kadro onun deil ozaman hocasız devam etseydik sezon sonuna kadar,

YETER BÜLENT YETER!!!!

TERK ET ŞU KULÜBÜ,sende kurtul bizde kurtulalım..

Sen yanmazsan ben yanmazsam nasil cikar karanliklar aydinliga hesabi ne kadar takimimi sevsemde iyi bir gelecek icin,insanlarin sapkalarini onune koyup dusunmeleri icin takimimin kaybetmesini istiyorum.Nasil gecen sene sampiyon olup yonetim bazinda 4-5 sene once geriye gittiysek bu senede kazara sampiyon olursak yine aynisi olacak degisen birsey olmayacak.Lincoln hata yapabilir ama suan kadrodaki en iyi oyunculardan biri kazanmak gerekiyordu onu ama maalesef artik ondanda fazla birsey beklememliyiz.

Şöyle mantıklı bir şey düşünün L10 ne yapılan yatırım 15 milyon euro bülente yapılan yatırım ise 200 bin :D:D:D:D:D

Siz olsanız ilk önce hangisini kovarsınız???

Adamın satılabilmesi için oynatılması lazım kalan 8 maçta kesin görev verilmeli bence iyi veya kötü...

Şok diyor ama ben hiç şok olmadım.Bekliyordum...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt