Şok! Lincoln Antep'e götürülmedi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok! Lincoln Antep'e götürülmedi!

Bülent Korkmaz ne yaptı da Galatasaray'da teknik direktörlüğü haketti :o

Skibbe ne yaptı ? Gerets ne yapıp ta geldi Galatasaray'a ? Hagi naptı ?

Ya o örnekleri vermek istemiyorum ama illa ver diyorsunuz ; Guardiola'nın ne başarısı vardı Barça'nın başına gelirken ? Mourinho ?

Biliyorum aynı değil ama siz ne demek istediğimi çok iyi anladınız.

Bugünkü yaptığı ne bilemem.Ama Trabzon maçı'nda oynatmamayı kafasına koyduğu,bunun egosu yüzünden olduğu gerçek.Hamburg maçındaki tepkisi yüzünden yedek bıraktı Trabzon'da.O zaman kesin oynatmaz dedim,öyle de oldu.Maç sonunda neden almadığını sorunca Hamburg'a sakladım,ters durum olursa alırım diye beklettim dedi.Maç 2-2 olduğunda,Mehmet Güven'i aldı ama.Ters durum başka ne olcaktı,alsaydı Lincoln'ü 3-2 yenme ihtimalimiz vardı.Bu ego değil de ne ?

Trabzon maci hakkinda yorum yapmam, karisik cünki o olay. Ne oldugu belli degil.. Onu bugünkine karistirmamak lazim.

Kurtarici diyen sizsiniz. Lincoln olmadan yeniliyoruz ya hani, arkadaslarda o macta neden kurtaramadi demisler.

Gol attı, penaltı yaptırdı o penaltı gol olsa maç dönerdi.. Baros atamadı. Şimdi sen dersin Baros'u ayarttı diye..

Bülent Korkmaz ne yaptı da Galatasaray'da teknik direktörlüğü haketti :o

Niye anlamak istemiyorsunuz?

Lincoln'ü eleştirmek, Bülent Korkmaz'ı desteklemek değil.

Nedir yani. Lincoln'ün Galatasaray'la dalga geçmesine itiraz edince Bülent Korkmaz'ı yükseltmiş mi oluyoruz anlamıyorum ki. Ne bu yahu. Adam Galatasaray'ın her mevkisiyle dalga geçiyor. Hala Lincoln bik bik. Ya bir yatsın uyusun Allah aşkına. Ne yaptı bu Lincoln 2 senede? Ben anlamıyorum. Hani bir kupa kazandırsa, ne bileyim bir sezon boyunca iyi oynasa, en basitinden sorun çıkarmasa anlarım.

Herkes haksız Lincoln hep mi haklı? Mehmet Güven'in ne günahı var da 3 kuruş paraya eşek gibi antrenman yapıyor? Arda'nın ne günahı var da bacağında delikle top oynuyor?

Nasıl olurda Galatasaray'ı bu kadar aşağılayan bir adamı savunursunuz yahu? Bu kadar değerleri ayaklar altına alan bir adama nasıl hoşgörü gösterirsiniz? Anlayamıyorum. Gerçekten anlayamıyorum.

Ya o örnekleri vermek istemiyorum ama illa ver diyorsunuz ; Guardiola'nın ne başarısı vardı Barça'nın başına gelirken ? Mourinho ?

Skibbe Leverkusen'e 2 sene çeyrek final oynattı. Senin takımına içerde 5 attı. Skibbe'ye oynattığı futbol için sahip çıkarken şimdi Bülent ile Skibbe'yi karşılaştırman çok saçma Murat. Gerets'te geldiği ilk zamanlarda iyi futbol oynatıyordu. Çok iyi olmasa da Bülent Korkmaz'dan iyi bir teknik direktördür benim gözümde. Guardiola önce alt yapıya getirildi sonra A takıma getirildi.

Bülent Erciyes'e gitti. Sonra Bursa'ya geçti Bursa'yı batırdı. Gençlerbirliğine gitti arkasından küfür etmeyen kalmadı. Bize geldi oynadığımız oyun ortada.

2.yarı napmış bu Lincoln allah aşkına birisi söylesin.Naptı da bu formayı giymeyi hak etti ?

Antrenmana katılmaz,kampa geç gelir,maçtan çıkarken artistlik yapar,deplasmana gitmez ..

ne ? ne ? ne ?

Şu sorularımı cevaplarsanız eğer ben daha konuşmayacağım;

1- Hangi antremana katılmadı burada olduğu günlerde?Varsa tuttuğunuz not söyleyin.Ben Gs Tv'den antremanları izliyorum adam özveriyle antreman yapıyor bayram sıpası gibi salınmıyor.

2-Kampa geç gelirmiş bu yazın kampa geç gelmenin acısı mı?Kampa geç geldiyse ödedi parasını parasıyla değil mi kardeşim?

3-Maçtan çıkarken Hamburg maçında artistlik yapmışmış hiç bile yaptığı ben olsam tükürürdüm külübeye, bu zihniyete..

4-Hangi deplasmana sakatlık dışında, raporsuz gitmedi bilginiz varsa bizlerle paylaşın aksi takdirde bunlar iftira sayılır...

Niye anlamak istemiyorsunuz?

Lincoln'ü eleştirmek, Bülent Korkmaz'ı desteklemek değil.

Nedir yani. Lincoln'ün Galatasaray'la dalga geçmesine itiraz edince Bülent Korkmaz'ı yükseltmiş mi oluyoruz anlamıyorum ki. Ne bu yahu. Adam Galatasaray'ın her mevkisiyle dalga geçiyor. Hala Lincoln bik bik. Ya bir yatsın uyusun Allah aşkına. Ne yaptı bu Lincoln 2 senede? Ben anlamıyorum. Hani bir kupa kazandırsa, ne bileyim bir sezon boyunca iyi oynasa, en basitinden sorun çıkarmasa anlarım.

Herkes haksız Lincoln hep mi haklı? Mehmet Güven'in ne günahı var da 3 kuruş paraya eşek gibi antrenman yapıyor? Arda'nın ne günahı var da bacağında delikle top oynuyor?

Nasıl olurda Galatasaray'ı bu kadar aşağılayan bir adamı savunursunuz yahu? Bu kadar değerleri ayaklar altına alan bir adama nasıl hoşgörü gösterirsiniz? Anlayamıyorum. Gerçekten anlayamıyorum.

Birkaç önceki mesajımda da yazdım. Lincoln hatalı. Geçen sene Lincoln'e en fazla küfür eden bendim belki de. Lincoln'nün hatası yok demiyorum. Ama Bülent Korkmaz sırf gururu için Lincoln'den faydalanmıyor. Bu adam oynadığı zaman nasıl oynadığını hepimize göstermedi mi ? Bülent Korkmaz kendi gururu yüzünden Lincoln'ü harcıyor. Lincoln gönderilsin yada gitsin bunu bende istiyorum ama en azından sezon sonuna kadar Lincoln'den faydalanmamız gerektiğini düşünüyorum.

Trabzon maci hakkinda yorum yapmam, karisik cünki o olay. Ne oldugu belli degil.. Onu bugünkine karistirmamak lazim.

Aslında çok basit.Eskişehir maçından sonra da Bülent Korkmaz, 'Lincoln'ün dizinde ağrı var ama Lincoln;görev verirseniz elimden geleni yaparım ama oynatmayacaksanız kadroya almayın dedi.Ben de oynatmayı düşünmüyorum.Ama kadroya alıcam yanımda oturacaksın dedim'diye söyledi.Egoları yüzünden olduğunu bundan söylüyorum.Genel yani.

Skibbe'nin iyi bi Leverkusen karnesi vardı. Dortmund ve Almanya Milli Takımı da var.

Hagi'nin yoktu.Geldi ve gitti.

Gerets'in kariyeri çok büyüktü. Yönetim yolladı.Sabırsızlık örneği.

Guardiola altyapıda çalışıyodu yanlış bilmiyorsam..

Şu sorularımı cevaplarsanız eğer ben daha konuşmayacağım;

1- Hangi antremana katılmadı burada olduğu günlerde?Varsa tuttuğunuz not söyleyin.Ben Gs Tv'den antremanları izliyorum adam özveriyle antreman yapıyor bayram sıpası gibi salınmıyor.

2-Kampa geç gelirmiş bu yazın kampa geç gelmenin acısı mı?Kampa geç geldiyse ödedi parasını parasıyla değil mi kardeşim?

3-Maçtan çıkarken Hamburg maçında artistlik yapmışmış hiç bile yaptığı ben olsam tükürürdüm külübeye, bu zihniyete..

4-Hangi deplasmana sakatlık dışında, raporsuz gitmedi bilginiz varsa bizlerle paylaşın aksi takdirde bunlar iftira sayılır...

1 - Bu hafta içindeki antrenmanlara katılmadı.

2 - Parasıyla değil mi kardeşim zihniyetiyle hareket edilecekse yapılacak çok işler var ama kimse yapmıyor.Kewell'da para alıyor Baros'da ama böyle görmemiş gibi hareketler yapmıyorlar.

3 - Sen kimsin de Galatasaray kulübesine,teknik direktörüne,görevlilerine tükürüyorsun ? Sen kimsin ?

4 - Raporum yok,iftira atıyorum.

Yahu burası tatil köyü mü? Ne demek parasıyla. Nasıl laf bu yahu?

Bari parasını peşin versin de gitsin. Böyle saçmasapan bir savunma olabilir mi?

Bravo yaa ne diyim.Kaybettik işte bu adamı arkadaş.Bide çıkıp yalan söylüyo yok Hamburg'a sakladım,yok hafif bi sakatlığı vardı.Töbe töbe yaa.

Of,neler yapmış öyle ?

Cesur Yürek Lincoln,takımın ruhu,aslanım be aslanım.

Amaan.. Hadi o zaman.

Hakan, abi olsun. Hasan Dayı.. Hurra Bülent Şampiyon Galatasaray. Hobaa :m26:

Sonra biz neden Leverkusen'den 5 yedik neden 1 attık. Ruh önemlidir,gel gelelim ruhlar aleminde oynanmıyor bu maçlar..

Skibbe Leverkusen'e 2 sene çeyrek final oynattı. Senin takımına içerde 5 attı. Skibbe'ye oynattığı futbol için sahip çıkarken şimdi Bülent ile Skibbe'yi karşılaştırman çok saçma Murat. Gerets'te geldiği ilk zamanlarda iyi futbol oynatıyordu. Çok iyi olmasa da Bülent Korkmaz'dan iyi bir teknik direktördür benim gözümde. Guardiola önce alt yapıya getirildi sonra A takıma getirildi.

Bülent Erciyes'e gitti. Sonra Bursa'ya geçti Bursa'yı batırdı. Gençlerbirliğine gitti arkasından küfür etmeyen kalmadı. Bize geldi oynadığımız oyun ortada.

Bursa ve Erciyes'te de paf takımdan kazanacağı tecrübeyi kazanmıştır.

Bülent'in oynattığı sistemde Hakan Şükür'ü arıyoruz resmen.

Lincoln'un Galatasaray spor külübünden çok bu foruma faydası var :asd:

Lincoln olmasa kimse girmeyecek :D

Skibbe'nin iyi bi Leverkusen karnesi vardı. Dortmund ve Almanya Milli Takımı da var.

Hagi'nin yoktu.Geldi ve gitti.

Gerets'in kariyeri çok büyüktü. Yönetim yolladı.Sabırsızlık örneği.

Guardiola altyapıda çalışıyodu yanlış bilmiyorsam..

Gerets'in kariyeri çok büyük filan değildi.

PSV,Standard Liege,Kaiserslautern,Wolfsburg. Neresi büyük ?

Skibbe'nin kariyeri Gerets'ten farklı değil. " 0 " kupa ve çalıştırdığı takımların hepsinden kovulma başarısı.

Hagi'nin yoktu,geldi ve gitti ; asıl sabırsızlık örneği olan isim budur bence.

Guardiola'da alt yapıda çalışıyordu,evet ama bu çok önemli bir görev mi ? Hayır.

Parasıyla kampa geç katılmak ne demek ya :eek:

O zaman hiç kimse gelmez :D yok böyle birşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt