Şok! Lincoln Antep'e götürülmedi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şok! Lincoln Antep'e götürülmedi!

Gerets'in kariyeri çok büyük filan değildi.

PSV,Standard Liege,Kaiserslautern,Wolfsburg. Neresi büyük ?

Skibbe'nin kariyeri Gerets'ten farklı değil. " 0 " kupa ve çalıştırdığı takımların hepsinden kovulma başarısı.

Hagi'nin yoktu,geldi ve gitti ; asıl sabırsızlık örneği olan isim budur bence.

Guardiola'da alt yapıda çalışıyordu,evet ama bu çok önemli bir görev mi ? Hayır.

Guardiola tecrübe kazandı ve Barca büyük farkla şampiyonluğa koşuyor. Abdullah Avcı da bizim altyapıdan çıktı ara sıra İBB'ye iyi top oynatıyor. Geçen sene özellikle. Abdullah Avcı'ya da iyi bir kadro versen o da yapacaktır bişeyler.

Buradan Abdullah Avcı'yı istediğim anlamı çıkmasın :D

Amaan.. Hadi o zaman.

Hakan, abi olsun. Hasan Dayı.. Hurra Bülent Şampiyon Galatasaray. Hobaa :m26:

Sonra biz neden Leverkusen'den 5 yedik neden 1 attık. Ruh önemlidir,gel gelelim ruhlar aleminde oynanmıyor bu maçlar..

O küçümsediğin adamlarla başarıdan başarıya koştu Galatasaray.

Yıldız oyuncu önemlidir evet ama Hagi gibisi Kewell gibisi Baros gibisi ..

1 - Bu hafta içindeki antrenmanlara katılmadı.

2 - Parasıyla değil mi kardeşim zihniyetiyle hareket edilecekse yapılacak çok işler var ama kimse yapmıyor.Kewell'da para alıyor Baros'da ama böyle görmemiş gibi hareketler yapmıyorlar.

3 - Sen kimsin de Galatasaray kulübesine,teknik direktörüne,görevlilerine tükürüyorsun ? Sen kimsin ?

4 - Raporum yok,iftira atıyorum.

Bu haftaki antremanları gelmedi Brezilya'daydı kast ettiğim İstanbul'dayken 1 gün antreman asmış mı? Hayır.

Adam gelmiyorsa cezasını alıyor parasından kesiliyor.Avrupa'da olsa teknik direktör uğraşmaz bu konularla yönetimin işidir bu.Yönetim keser cezayı hoca yine oynatırda, antremanada alır neden profesyonel insan başka oluyor çünkü.Neden Korkmaz başka bedeller almaya çalışıyor.Kellesini istiyor Lincoln'ün neden çünkü gelmeden önce verdiği röportajda açıkça söylüyor bunu daha A'sı B'si yok bu işin bu bir takıntı Lincoln takıntısı.

Tükürürüm olayına gelince adamı 2-2'lik skorda Galatasaray bağıra bağıra yenilirken çıkarıyor lokum mu tutalım?

Bu şehir efsaneleri çok çirkin deplasmana gitmedi bilmem ne bunu çıkaranların kim olduğu bariz belli bu gece programları var ve biz bu palavralara inanıyoruz.Adam oynadığı maç başına el arabasıyla para alıyor manyak mı oynamaktan kaçsın?Sakatsa oynamaz çünkü bacakları çelikten değil kusura bakmayın...

En iyisi eziklerin macina bakmak, Lincoln muhabbeti bitmeyecek..

Guardiola tecrübe kazandı ve Barca büyük farkla şampiyonluğa koşuyor. Abdullah Avcı da bizim altyapıdan çıktı ara sıra İBB'ye iyi top oynatıyor. Geçen sene özellikle. Abdullah Avcı'ya da iyi bir kadro versen o da yapacaktır bişeyler.

Buradan Abdullah Avcı'yı istediğim anlamı çıkmasın :D

Guardiola'nın oynattığı takıma bir bak istersen.

---------Valdes-----------

--Alves------------Abidal----

------Puyol----Marquez------

---------Yaya---Xavi--------

---Messi----Iniesta--Henry---

-----------Eto'o--------------

Guardiola gerçekten harikalar mı yaratıyor ? Muamma.

Doğru. Haklısın. Bu hafta içi Erciyes UEFA da çeyrek final maçına, Bursa da Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline çıkıyor.

Ha ha ha...

Paf takımımız çok iyi olsa da ligde kazanacağı tecrübeyi paftan kazamanaz.İm-kan-sız.

Patfan kazanacağı tek şey sadece Galatasaraylı'lık onu da zaten kelbine işlemiş.

2 gün arayla maça çıkarsan o karda kıyamette...

Hiç antrenman dahi yapamazsan, maçını başka bir güne değilde ertesi güne ertelerlerse, hele hele ülken ve kendin adına çok büyük bir Avrupa maçına çıkacaksan...

Kondisyondu, fitnesstı vs. bunlardan uzak kalırsan...

Tabii ki Leverkusen gibi bir takımdan 5 yemek kaçınılmazdır Meriç.
Amaan.. Hadi o zaman.

Hakan, abi olsun. Hasan Dayı.. Hurra Bülent Şampiyon Galatasaray. Hobaa :m26:

Sonra biz neden Leverkusen'den 5 yedik neden 1 attık. Ruh önemlidir,gel gelelim ruhlar aleminde oynanmıyor bu maçlar..

Bu haftaki antremanları gelmedi Brezilya'daydı kast ettiğim İstanbul'dayken 1 gün antreman asmış mı? Hayır.

Adam gelmiyorsa cezasını alıyor parasından kesiliyor.Avrupa'da olsa teknik direktör uğraşmaz bu konularla yönetimin işidir bu.Yönetim keser cezayı hoca yine oynatırda, antremanada alır neden profesyonel insan başka oluyor çünkü.Neden Korkmaz başka bedeller almaya çalışıyor.Kellesini istiyor Lincoln'ün neden çünkü gelmeden önce verdiği röportajda açıkça söylüyor bunu daha A'sı B'si yok bu işin bu bir takıntı Lincoln takıntısı.

Tükürürüm olayına gelince adamı 2-2'lik skorda Galatasaray bağıra bağıra yenilirken çıkarıyor lokum mu tutalım?

Bu şehir efsaneleri çok çirkin deplasmana gitmedi bilmem ne bunu çıkaranların kim olduğu bariz belli bu gece programları var ve biz bu palavralara inanıyoruz.Adam oynadığı maç başına el arabasıyla para alıyor manyak mı oynamaktan kaçsın?Sakatsa oynamaz çünkü bacakları çelikten değil kusura bakmayın...

1-1'lik 10 kişi kaldığımız maçta yaptı o artistliği Lincoln efendi.

Mehmet ben söyleyeceğimi söyledim,bundan sonra ne dersen boş.

Yok Brezilya'daymış,İstanbul'dayken antrenman kaçırmış mı ? Kaçıraymış bir de.

Aman neyse, parasıyla değil mi ? :)

Adam ligde en yakın takipçisine 6 puan fark atmış. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmiş. Ne yapıcaktı hem CL de hem UEFA'da da çeyrek finale mi yükselecekti.

1-1 de olay pek farklı değildi ayrıca 2-2'de aynı hatayı altını çizercesine yaptı.Para cezası veriyorsa yönetim Korkmaz'ın bize ceza vermeye ne hakkı var?

Bülent Korkmaz'ın unuttuğu birşey var burası büyük kulüp hedefler büyük Musa, Abdurrahman, Egemen bilmem kimle biryere kadar birşey yaparsın Avrupa'da Lincoln'ün yoksa basarlar şamarı gönderirler geri ama Korkmaz Avrupa'yı düşünür mü bilemem...

Oynasa da oynamasa da garanti parasını alıyor.

Şu sorularımı cevaplarsanız eğer ben daha konuşmayacağım;

1- Hangi antremana katılmadı burada olduğu günlerde?Varsa tuttuğunuz not söyleyin.Ben Gs Tv'den antremanları izliyorum adam özveriyle antreman yapıyor bayram sıpası gibi salınmıyor.

2-Kampa geç gelirmiş bu yazın kampa geç gelmenin acısı mı?Kampa geç geldiyse ödedi parasını parasıyla değil mi kardeşim?

3-Maçtan çıkarken Hamburg maçında artistlik yapmışmış hiç bile yaptığı ben olsam tükürürdüm külübeye, bu zihniyete..

4-Hangi deplasmana sakatlık dışında, raporsuz gitmedi bilginiz varsa bizlerle paylaşın aksi takdirde bunlar iftira sayılır...

herşeye eyvallah da 2. nedir?Paraylamı bu işler.Cidden komik duruma düşüyorsunuz.Bülentte oynatmıyor ulan.Çok da iyi yapıyor.Eminim Lincoln de sizin gibi düşünüyor.Parasıyla değil mi.Gelmem paramı veririm.Bravo bravo..

Evet,biz Lincoln'e iftira ediyoruz.Biz Galatasaray'ı değil Bülent Korkmaz'ı destekliyoruz.Galatasaray küme düşşede üzülmeyiz,tek üzüntümüz Bülent'in yönettiği takımıın küme düşmesidir.

Lincoln ne yaptı?sorusuna cevap olarak penaltı yaptırdı vs vs demişler.Ona da ayrı bir güldüm.O kadar parayı bana da verseler o yaptıklarını bende yaparım.Çok zor olmasa gerek?

E Muratım, herhalde bundan iyisi şamda kayısıdır.

Adam 107 gollük rekoru bile kırmaya yakın bu sezon. En iyi sezonlarından birini geçiriyor Barça kuşkusuz.
Murat Durgun' Alıntı:

1-1 de olay pek farklı değildi ayrıca 2-2'de aynı hatayı altını çizercesine yaptı.Para cezası veriyorsa yönetim Korkmaz'ın bize ceza vermeye ne hakkı var?

Bülent Korkmaz'ın unuttuğu birşey var burası büyük kulüp hedefler büyük Musa, Abdurrahman, Egemen bilmem kimle biryere kadar birşey yaparsın Avrupa'da Lincoln'ün yoksa basarlar şamarı gönderirler geri ama Korkmaz Avrupa'yı düşünür mü bilemem...

Avrupa'yı düşünse ne olur düşünmese ne olur.Hala varsa biz bu sene ancak intertotoya gideriz.

Adam ligde en yakın takipçisine 6 puan fark atmış. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselmiş. Ne yapıcaktı hem CL de hem UEFA'da da çeyrek finale mi yükselecekti.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final Barça'nın her yıl kolayca gerçekleştirebileceği şeylerden biri ; sonuçta Barça.

En yakın takipçisine 6 puan fark atma konusuna gelirsek.Adamın eline son yılların en iyi jenerasyonu geçmiş,bu takımı oynatmak değil oynatamamak başarıdır diye düşünüyorum ben.

herşeye eyvallah da 2. nedir?Paraylamı bu işler.Cidden komik duruma düşüyorsunuz.Bülentte oynatmıyor ulan.Çok da iyi yapıyor.Eminim Lincoln de sizin gibi düşünüyor.Parasıyla değil mi.Gelmem paramı veririm.Bravo bravo..

Evet,biz Lincoln'e iftira ediyoruz.Biz Galatasaray'ı değil Bülent Korkmaz'ı destekliyoruz.Galatasaray küme düşşede üzülmeyiz,tek üzüntümüz Bülent'in yönettiği takımıın küme düşmesidir.

Lincoln ne yaptı?sorusuna cevap olarak penaltı yaptırdı vs vs demişler.Ona da ayrı bir güldüm.O kadar parayı bana da verseler o yaptıklarını bende yaparım.Çok zor olmasa gerek?

Yahu adam para cezasını aldıysa daha neyin hesabını yapıyor Korkmaz?Başka ülkede teknik direktör böyle bir konuda ne kadar taraf olur düşünün öyle yazın...

Yahu adam para cezasını aldıysa daha neyin hesabını yapıyor Korkmaz?Başka ülkede teknik direktör böyle bir konuda ne kadar taraf olur düşünün öyle yazın...

İşte olay para hesabı değil diyoruz zaten.Baros da , Kewell da,Arda da o kadar para yokmu?Gitmesin onlar da antremana.Parasını verirler,girerler maça.

O küçümsediğin adamlarla başarıdan başarıya koştu Galatasaray.

Yıldız oyuncu önemlidir evet ama Hagi gibisi Kewell gibisi Baros gibisi ..

Küçümsemedim ki.. Sadece düşünceyi eleştirdim. Hakan varken Gerets de vardı hatırlatayım. O küçümsediğin Gerets..:rolleyes:

Ayrıca Guardiola'nın işi daha zordur. 20 tane yıldızla uğraşıyorsun..Messi'ye tak bakalım bi takımda neler oluyor :D

Küçümsemedim ki.. Sadece düşünceyi eleştirdim. Hakan varken Gerets de vardı hatırlatayım. O küçümsediğin Gerets..:rolleyes:

Gerets babacan adamdır,takımı,oyuncularını sahiplenir,karizmatiktir,taraftarın sevgisini kazanmayı başarır.

Ama çok iyi bir teknik direktör değildir.

Herhangi bir küçümseme,aşağılama ? Yok. :)

Ayrıca Guardiola'nın işi daha zordur. 20 tane yıldızla uğraşıyorsun..Messi'ye tak bakalım bi takımda neler oluyor :D

Messi takılacak adam mıdır ? 11 yaşından beri Barcelona'da oynuyor,ne olup ne bittiğini çok iyi biliyor,kulübün içinden bir adam.

Galatasaray'da Arda neyse orda da Arda, o. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt