Sol bek transferi istiyoruz

Cevap: Sol bek transferi istiyoruz

Yerli sol bek neredeyse hiç yok arkadaşlar.Yabancılarda aslında Manchester Cityden Wayne Bridge,mesela yaşlı olsada Paulo Ferreira olabilir hem sağ bek hemde sol bek oynayabilir,yine Drenthe olabilir.Dahada bunlar artırabilir.Bu saydıklarım alabileceğimiz ucuz adamlar.Drenthenin fiyatı ne durumda bilemiyorum,ama Wayne Bridge ve Ferreira kolaylıkla alabileceğimiz oyuncular.

Cevap: Sol bek transferİ İstİyoruz

Ankaragücülü Özgür Ceki cok begeniyorum. Ankaragücü 10 kisi kalana kadar Gökhan Gönül ve Mehmet Topuzu hem hücumda hem defansta sahadan sildi.

Birde sol, sag acık icin Aydın Karabulut. Arda'dan bence daha büyük bir yıldız öylece bekliyor.

[video=youtube;GIm_TQOfFb4]https://www.youtube.com/watch?v=GIm_TQOfFb4[/video]

Göztepe'ye gitti o Arda'dan büyük yıldız.

Bursaspordan İbrahim Öztürk veya Serdar Aziz Stopere

Kayserispordan Hasan Ali Kaldırım Sol Bek'e

Yabancı bir adam da sağ bek'e alın.

Gidin bir de orta sahaya dünya yıldızı getirin bu takımın çehresi ancak böyle yenilenir!

Selçuk bir girdi, bir ara pası attı gol oldu. Yıllardır neredeyse böyle arapası atan oyuncumuz yok, böyle görüntülere aç kaldık.

Var mı hakkınız Galatasaray taraftarını bu hale sokmaya!!!!

Yerli sol bek neredeyse hiç yok arkadaşlar.Yabancılarda aslında Manchester Cityden Wayne Bridge,mesela yaşlı olsada Paulo Ferreira olabilir hem sağ bek hemde sol bek oynayabilir,yine Drenthe olabilir.Dahada bunlar artırabilir.Bu saydıklarım alabileceğimiz ucuz adamlar.Drenthenin fiyatı ne durumda bilemiyorum,ama Wayne Bridge ve Ferreira kolaylıkla alabileceğimiz oyuncular.

Hasan Ali Kaldırım Türkiye'nin tartışmasız en iyi yerli sol bekidir.

Hasan Ali hikaye şu an için, cacık olmaz. Çağlar gibin bir adam.

Geçen sezonun başından beri sol bek istiyoruz. Tekrarlıyorum, kötürüm Hakan ile tek bacaklı Çağlar'dan cacık olmaz bu sene.

Hasan Ali Kaldırım Türkiye'nin tartışmasız en iyi yerli sol bekidir.

hocam nasıl varıyorsunuz hemen bu kanıya ?

oynadığı takımın oyun anlayışı farklı .

en basitinden , her maç 10 - 12 tane bindirme yapmak zorunda değil .

takımı kapalı oynuyor , önünde oynayan sol açık tipi önemli vs vs bir sürü etken var .

hemen fm mantığıyla değerlendiriyorsunuz oyuncuyu .

Yabancı iyi bir sol bek alınmalı bence. Kazımın yerine yabancı oynatıcağıma Çağların yerine oynatırdım.

Yabancı iyi bir sol bek alınmalı bence. Kazımın yerine yabancı oynatıcağıma Çağların yerine oynatırdım.

çok güzel bir yaklaşım .

yabancı sol bek olarak , hücumcu bir bek olan y.zhirkov düşünülebilir ( hatta zaman zaman açık bile oynatılabilir ve ardayı bile aratmaz açık olarak )

ya da r.drenthe ?

Sol bek aslında bizim için orta saha kadar önemli bir transfer.Çünkü sol bekte oynayacak adam otomatik olarak Arda'nın performansını da artırır,katlar.Bu yüzden hayati önem taşıyor buraya alınması gereken oyuncu.

solbek,kaleci,ortasha ve stoper acil lazım...forvet almasak da olur bence

Ben bırakın sol beki söyledikleri yerlere yapacakları transferlerden bile şüpheliyim çünkü adamlar transfer hakkında söyledikleri hiçbir sözün arkasında durmadı..

Sol bek şart ama takımın dökülen çok yeri var.

kesinlikle sol bek şart

hasan aliden bir şey olmaz ligin 2.yarısı cok bozulmuştu

ozgur cek favorim bence tam bizim aradığımız adam 4-3-3 oynarsak kral olur 4-4-2 oynarsak da cok katkı verir dunyada oynanan futbola cok uyan bi sol bek tek sorun fener altyapısı olması işte :D arkadaşım bayağı bozulmuştu ozer karşılığında gidince

forvete al sercanı yada mevlutu sağ açık için volkan şen olur kazım var yekta var bu mevkilere yabancı gerekmiyo ama selçuğun yanına çok iyi bi yabancı şart

stopere takviye şart ben olsam en az 2 tane yabancı hakkımı hatta 3 defansta kullanırım takım yapamazsın demeyın hiç yaparım

Sol bek de lazım takıma ama başkanın son yapılan açıklamalarına bakarsanız, takıma orta saha alınırsa şükredin. Sol bek takviyesi olacağını sanmıyorum.

Sol bek aslında bizim için orta saha kadar önemli bir transfer.Çünkü sol bekte oynayacak adam otomatik olarak Arda'nın performansını da artırır,katlar.Bu yüzden hayati önem taşıyor buraya alınması gereken oyuncu.

Arda'ya da yazık yıllardır beraber oynadığı solbekler ; Orhan Ak, Volkan Yaman, Hakan Balta. Arkasında sağlam bir solbek olsa belki çok daha iyi performans gösterecek..

------------- Muslera -------

Sabri --- Ujfalusi - Zapata --- Hasan Ali

veya

--------------- Muslera -------

Sabri --- Ujfalusi - Serdar Aziz --- Vargas

Yabancı kontenjanı olduğu müddetçe Sabri gibi bir değer 11'de olmak zorunda. Selçuk'un yanında Ayhan veya santraforda Mehmet Batdal oynayamayacağına göre kurabileceğimiz en iyi defans hattı bu.. Herşeyden önce Servet ve Balta'nın Galatasaray'da oynayacak futbolcular olmadığını idrak edebilecek bir hoca transferi lazım. Rijkaard bunu farkettiği için benim için büyük hocadır, onun da arkasında duramadık..

Geri
Üst Alt