Son zamanlarda böyle bir takıntı dikkatimi çekiyor. Eskiden böyle konuşulduğunu hatırlamıyorum ki sol ayak zaten görece çok zor bulunan bir ayak. Hele bir de bunun stoper olmuşunu bulmak daha da bir zor.
Görüşünüz nedir?
Görüşünüz nedir?
Ulan 10 dakika önce oy attım. UzaAnkete katılım sağlayalım
@Gökhan Aytepe @Ali Rıza DEMİR @Furkan Korkmaz @Serhan Artemis @Kemal Tan Canatan @Furkan Kaya @Batuhan Hatipoğlu @Hakan Kuzu @Can BÜYÜK @Naci Liboş @Oğuzhan Sesko @Mehmet Mehmetoglu @Cihan Ağzıkara @Murat Kara @Murat Saylak @Gürbüz Buruk @Nedim Sertel @Nedim Tokuyucu @Nedim Elkoparan @Cafer Güney @Sami Karakoç
İlla SolSol stoper İlla kim?
Onlarda sağ ayak da yoktu reis.avrupaya başkaldıran 2li DANY VE SEMİHten hangisi sol ayaklıydı ? cvp : 0
Allah'ın emri değil ama mümkün olduğu kadar öyle olmalı şeklinde bir seçenek daha eklersen ben de katılırımAnkete katılım sağlayalım
@Gökhan Aytepe @Ali Rıza DEMİR @Furkan Korkmaz @Serhan Artemis @Kemal Tan Canatan @Furkan Kaya @Batuhan Hatipoğlu @Hakan Kuzu @Can BÜYÜK @Naci Liboş @Oğuzhan Sesko @Mehmet Mehmetoglu @Cihan Ağzıkara @Murat Kara @Murat Saylak @Gürbüz Buruk @Nedim Sertel @Nedim Tokuyucu @Nedim Elkoparan @Cafer Güney @Sami Karakoç
insan her daim soldan taraf olmalıdır
?sol ayak burjuva işi zaten herkeste yok
onun için sevmiyoruz